Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

man irgi patinka tie mažiukai rinkinukai, nes galima greitai sunaudoti, ir kitus bandyti bigsmile.gif kolageninį manau ilgai naudosiu, bet man jis laaaaaaaaaaaaaabai patinka bigsmile.gif mano oda nėra labai riebi, greičiau mišri g.gif
ar teisingai supratau, kad už visus tris mokėjote 2.59 dolerius, ar vienam vienetui? g.gif aš randu tris vienetus už 7.50 g.gif
dreamless, kur tą knygą radot? g.gif aš savo taškus išžiūrėjau,tai nėra schmoll.gif galvoju, gal čia tik parodija? mastau.gif blush2.gif ax.gif
mano dviejų siuntinukų su nagų lakais nuo gruodžio pradžios nėraa verysad.gif bet jau ir nebesitikiu irnesakyk.gif
o kas per ispaniška, papasakokit bigsmile.gif
Atsakyti
CrazyGirlfriend,kur pirkai kolageninį rinkinuka?kiek kartams jo uztenka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 31, 11:54)
CrazyGirlfriend,kur pirkai  kolageninį rinkinuka?kiek kartams jo uztenka? ax.gif

jau rašiau, kad pirkau čia 4u.gif keliems kartams užteks, dar nežinau, bet manau kokiam mėnesiui tai drąsiai, čia primetant, kad time revolution man užteko savaitei, o ten buvo 5ml g.gif
kolageninį rinkinuką sudaro:
Moistfull Collagen First Essence 15ml - pirmoji essencija

Moistfull Collagen Facial Freshener 25ml - gaiviklis, tai čia kaip toneris, mano manymu

Moistfull Collagen Emulsion 25ml - emulsija

Moistfull Collagen Enriched Cream 10ml - kremas

Moistfull Collagen Firming Eye Cream 5ml - paakių kremas

man truputį neaišku, kam yra ir emulsija, ir kremas, bet tiesą sakant tingiu guglinti blush2.gif

dabar gundausi Etude House blakstienų serumu, ir liole nagų laku, bet visos spalvos gražios lotuliukas.gif sunku išssirinkti blush2.gif
Atsakyti
Aciu,emulsija,tai serumas pries krema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 31, 12:32)
dreamless, kur tą knygą radot?  g.gif aš savo taškus išžiūrėjau,tai nėra  schmoll.gif galvoju, gal čia tik parodija? mastau.gif  blush2.gif  ax.gif
o kas per ispaniška, papasakokit  bigsmile.gif

Ne aš tą knygą patalpinau , o dominica smile.gif nors aš tą knygos viršelį esu mačiusi interneto platybėse, tai kiek supratau tai ten tik parodija buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 31, 14:02)
jau rašiau, kad pirkau čia  4u.gif keliems kartams užteks, dar nežinau, bet manau kokiam mėnesiui tai drąsiai, čia primetant, kad time revolution man užteko savaitei, o ten buvo 5ml  g.gif
kolageninį rinkinuką sudaro:
Moistfull Collagen First Essence 15ml - pirmoji essencija

Moistfull Collagen Facial Freshener 25ml - gaiviklis, tai čia kaip toneris, mano manymu

Moistfull Collagen Emulsion 25ml - emulsija

Moistfull Collagen Enriched Cream 10ml - kremas

Moistfull Collagen Firming Eye Cream 5ml - paakių kremas

man truputį neaišku, kam yra ir emulsija, ir kremas, bet tiesą sakant tingiu guglinti  blush2.gif

Kaip surašet taip ir reikia tepti (riebiai odai pakanka sustoni ties emulsijos, normaliai sausai jau ir krema ant viršaus varyt, tai pagal azijetiškas taisykles, bet aš pvz visas emulsijas naudoju rankom, vietoj jos tepu krema po tonerio blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 31, 14:10)
Aciu,emulsija,tai serumas pries krema ax.gif

pas aziječius, FIRST SERUM naudojamas pats pirmas po prausiklio, tai paruošiantis oda serumas, jeigu pavadinimas kitoks (pvz essential serum ir t.t. tai tada prieš kremą) FIRST pats pirmas 4u.gif

kaip pradejau naudot pagal ju taisykles, dauguma kuo puikiausiai tiko, kada naudojau alia serumas prieš krema ryte tokio wow efekto niekad nebuvo ax.gif kiokius jie tien š deda kad taip gaunas g.gif biggrin.gif

p.s. o gal ne taip supratau Jusu žinute g.gif ka turejot omeny, kad emulsija tai yra serumas prieš kremą? kiek žinau yra atskiru serumu butent prieš kremą, bet jie labai brangus palyginus su tos pačios serijos pagrindinem priemonem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 31 sausio 2013 - 13:28
QUOTE(julkanos @ 2013 01 31, 13:26)
p.s. o gal ne taip supratau Jusu žinute g.gif ka turejot omeny, kad emulsija tai yra serumas  prieš kremą?  kiek žinau yra atskiru serumu butent prieš kremą, bet jie labai brangus palyginus su tos pačios serijos  pagrindinem priemonem

Teisingai supratot, mirksiukas.gif tik as blogai supratau ir pagal save interpretavau,nes galvojau kad emulsija,taspats,kas serumas,bet ,atrodo, klystu ax.gif
Atsakyti
nu va, gelbėjau odą detoksikuojančia kauke, paskui tepiau time repair, tai oda jautėsi gėrė kaip ištroškus beprotiškai wub.gif mąstau kažkada įsigyti pilno dydžio pakuotę, o kol kas pažaisiu su miniukais blush2.gif
padėkit man išsirinkti nagų laką bigsmile.gif čia ten paspaudus išsididina, ir matosi spalvytės, aš blaškausi tarp Bikini Orange, Bikini Pink, Blue Purple, Pine Tree, Blue Gray, Modern Mint, Deep Purple, Edge Blue ir Lavender mastau.gif nebūčiau svarstyklės irnesakyk.gif doh.gif Dar Nude Beige vilioja, jei tikrai tokia spalva kaip paveikslėlyje, nes nieko panašaus neturiu rolleyes.gif
o šitą gal kuri bandėt?
user posted image

atsiliepimai kaip ir neblogi internete, o mano blakstienos nesupyktų truputėlį palepinimo rolleyes.gif ir į tą pačią temą, gal kuri esate išbandžiusi kokį nors azijietišką tušą g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 01 31, 11:11)
gavau AC spot powder iš to pačio pardavejo, tai čia tai  thumbup.gif mažus spuogelius per nakti ištrauke ir jau nieko ner, visiškai nesausina kaip turetu atrodyt, dar užsisakysiu pleistrus inete labai gyria ax.gif

o mazus spuogelius tai cia kokius- grynai inkstiriukus mazus ar mazus uzdegiminius rausvus spuogelius? man labai reiktu kokios stebuklingos priemones, kad uzdarus baltus inkstirus isluptu lauk is odos, sakau gal azijietiskai turi ka nors gero israde biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 31, 16:22)
padėkit man išsirinkti nagų laką  bigsmile.gif čia ten paspaudus išsididina, ir matosi spalvytės, aš blaškausi tarp Bikini Orange, Bikini Pink, Blue Purple, Pine Tree, Blue Gray, Modern Mint, Deep Purple, Edge Blue ir Lavender mastau.gif

man is situ blue purple ir blue gray graziausios. nors as tai uzsinorejau peach pink ir baby pink vasarai lotuliukas.gif kai isbandysi- pranesk kaip kokybe tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 01 31, 22:38)
o mazus spuogelius tai cia kokius- grynai inkstiriukus mazus ar mazus uzdegiminius rausvus spuogelius? man labai reiktu kokios stebuklingos priemones, kad uzdarus baltus inkstirus isluptu lauk is odos, sakau gal azijietiskai turi ka nors gero israde  biggrin.gif
Papildyta:

mazus uzdegiminius rausvus 4u.gif kitu apart skausmingu giluminiu kart nuo karto neturiu (ačiu d doh.gif )
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
atėjau su keliais atsiliepimais apie naudotas priemones:
user posted image
MIZON APPLE SMOOTHIE PEELING GEL
Labai švelnus gelinis šveitiklis. Plonu sluoksniu padengiu sausą, švarų veidą, palieku porai minučių ir pradedu masažuoti. Gelis pradeda gumuliuotis (net nežinau kaip paaiškinti šitą procesą) ir kartu su savimi nuima mirusias odos ląsteles. Oda pasidaro švelnutė smile.gif
Sudėtyje yra vaisių rūgščių, giliai ir kokybiškai nuvalo odą, lygina odos paveršių.

user posted image
TONY MOLY BABYDOLL BB POWDER
Laba smagi pudrytė, suteikianti matinį užbaigimą makiažui, kontroliuoja riebalinių laikų veiklą, todėl odos blizgesys neišlenda daug ilgiau. Smulki, gerai dengiasi, po jos oda pasidaro švelnutė kaip kūdikio užpakaliukas biggrin.gif Aš ja esu labai patenkinta.

user posted image
SKIN79 ROSE MOISTURE MASK
Drėkinanti kaukė su rožių žiedlapiais. Patiko, laikiau ja šaldytuve ir tepdavau šaltą. Po jos veido oda tampa stangri kaip guminis kamuoliukas (nors ir keistokas palyginimas). Bet brangoka, nes kiekis nedidelis ir neilgam užtenka.
Atsakyti
user posted image
MIZON SNAIL RECOVERY GEL CREAM
Kremas su sraigių sekretu (74%).
Fainas kremukas, manau apie sraiginius kremus daug pasakoti nereikia, korejietiškoje kosmetikoje jie yra tikras hitas smile.gif Pasakysiu tik, mad man patiko, nors drėkinimo ir mažoka, bet kadangi po juo dar naudoju serumą, tai viskas ok. Pastebėjau, kad naudojant šį kremą daug greičiau dingsta visokie spuogeliai ir paraudimai.

user posted image
SKINFOOD PEACH SAKE PORE SERUM
serumas skirtas porų mažinimui bei blizgesio šalinimui. Tepu jį po kremo, ant riebios veido srities, padeda ilgiau išlaikyti odą matinę. Labai man patiko, ant mano odos tikrai veikia, nes ne jo pradeda veidas blizgėti žymiai greičiau.

user posted image
TONY MOLY EGG PORE SILKY SMOOTH BALM PRIMER
net nežinau kaip lietuviškai pavadinti šitą priemonę...
tirštas tepalas, skirtas poroms, raukšlytėms bei kitokiems odos nelygumams užlyginti. Padaro odą lygia ir matine. Aprašyme nurodyta, kad pravalo poras ir aš linkusi tuo tikėti, nors stebuklo, aišku, nepadaro.
Aš tepu tik ant srities su išsiplėtusiomis poromis (nosies). Ilgiau išlaiko odą matinę, ant jo labai gerai gula BB kremas.
Atsakyti