QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 31, 14:02)
jau rašiau, kad pirkau
čia 
keliems kartams užteks, dar nežinau, bet manau kokiam mėnesiui tai drąsiai, čia primetant, kad time revolution man užteko savaitei, o ten buvo 5ml
kolageninį rinkinuką sudaro:
Moistfull Collagen First Essence 15ml - pirmoji essencija
Moistfull Collagen Facial Freshener 25ml - gaiviklis, tai čia kaip toneris, mano manymu
Moistfull Collagen Emulsion 25ml - emulsija
Moistfull Collagen Enriched Cream 10ml - kremas
Moistfull Collagen Firming Eye Cream 5ml - paakių kremas
man truputį neaišku, kam yra ir emulsija, ir kremas, bet tiesą sakant tingiu guglinti
Kaip surašet taip ir reikia tepti (riebiai odai pakanka sustoni ties emulsijos, normaliai sausai jau ir krema ant viršaus varyt, tai pagal azijetiškas taisykles, bet aš pvz visas emulsijas naudoju rankom, vietoj jos tepu krema po tonerio
Papildyta:
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 31, 14:10)
Aciu,emulsija,tai serumas pries krema
pas aziječius, FIRST SERUM naudojamas pats pirmas po prausiklio, tai paruošiantis oda serumas, jeigu pavadinimas kitoks (pvz essential serum ir t.t. tai tada prieš kremą) FIRST pats pirmas
kaip pradejau naudot pagal ju taisykles, dauguma kuo puikiausiai tiko, kada naudojau alia serumas prieš krema ryte tokio wow efekto niekad nebuvo

kiokius jie tien š deda kad taip gaunas
p.s. o gal ne taip supratau Jusu žinute

ka turejot omeny, kad emulsija tai yra serumas prieš kremą? kiek žinau yra atskiru serumu butent prieš kremą, bet jie labai brangus palyginus su tos pačios serijos pagrindinem priemonem