Žiūriu tema apmirė tai gaivinu

SkinFood - Facial Water Vita-B kremas

Taigi kremo pristatymą pradėsiu nuo pakuotės, kad ir ką sakyčiau, kad prekės išvaizda nesvarbi, bet reikia pripažinti, kad vis tiek dažniausiai perkant bet kokį daiktą bent kažkiek atkreipiu dėmesio į ją. Kremas yra storo stiklo indelyje, o plastikinis dangtelis padengtas metalu. Iš tiesų man labiau patinka kremai tūbelėse, man atrodo, kad taip yra higieniškiau paimti patį produktą, į kremą patenka mažiau mikrobų ir panašiai

dėl šios priežasties aš naudoju plastikinę mentelę

Aišku būtų šaunu jeigu mentelė būtų pridėta, bet yra kaip yra.
Sekantis pastebėjimas kremas turi švelnų, gaivų lyg ir kokių žolelių kvapą. Nuotraukoje bandžiau parodyti kremo tekstūrą

nes apibūdinti ją nėra taip paprasta. Pats kremas nėra labai tirštas, bet ir nėra visiškai gelinės tekstūros, galima sakyti, kad jis tarsi lengvo kremo konsistencijos
Na o dabar turbūt svarbiausia dalis, kaip pats kremas

Bendrai paėmus kremukas visai patiko, bet tikėjausi, kad labiau drėkins, nes aprašyme teigiama
"A facial water cream that instantly fills thirsty skin with the refreshing hydrating energy of Vita B complex and Alaska glacier water." Mano dehidratuotai odai norėtųsi daugiau drėkinimo, manau šis kremas vasarai-pavasariui bus kaip tik

Be to aprašyme teigiama, kad norint atgaivinti odą kremą galima laikyti šaldytuve, o tada jį tepti ant veido. Manau toks naudojimas iš ties suteiktų gaivos

Beje kremo aprašyme teigiama, kad kremą galimą naudoti kaip drėkinamą kaukę
"When you experience unusual oiliness and discomfort, apply liberally and use it as a hydrating mask pack." Šiaip reiktų vasarą išbandyti, kada mano oda tampa riebi, koks kremo poveikis būtų, nes kiek supratu jis turėtų tikti riebiai-mišriai odai
Dabar kai pasitepu tai iš pradžių jaučiasi tokia gaiva, veliau kai susigeria kremas kurį laiką atrodo tarsi ant veido būtų kažkoks tai filtras uždėtas (nežinau, kaip kitaip pavadinti, toks vaizdas, kad ant veido kažkas yra užtepta). Veliau tas jausmas dingsta. Po kremo veido oda tampa švelni lygi. Esu kelis kartus ji panaudojus kaip rankų kremą (gal reiktų net sakyti rankų kaukę

), rankos buvo pašerpetojusios-sausos, tai pasitepus kremu tapo aksominės

net nustebau, kaip greitai ir gerai kremas susigėrė ir nebuvo jokio lipnumo jausmo. Šiaip aš kremą dažniausiai naudoju vakare
ekt kiek prirašiau