Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Ką toj sierroj pamatėt taip? bigsmile.gif

Išsiunčiau Taurei Carter'io krepšiuką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 19 sausio 2013 - 19:51
Mergaites, man nei vienas kodukas neveikia sad.gif o gal yra -30 ar -35 sieroj ?
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 19, 19:38)
maniškis dabar 1m. 3 mėn., turim šituos 18-24 mėn., tai ant batukų nė užlenkt nėra ko, tai kaip minimum 2T imkit  4u.gif

taip ir padariau. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 01 19, 19:49)
Mergaites, man nei vienas kodukas neveikia sad.gif o gal yra -30 ar -35 sieroj ?

gal toks veiks JND8872N - 45% g.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 01 19, 19:32)
Viskas, skelbiu oficialiai  lotuliukas.gif Nuo siolebeieskau tasytes biggrin.gif
Taure man ka tik nukepe grazuole Furla http://www.lastcall....t=search#mycart    wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Proksi, krepsiuke jos kainyte rode 180, bet dasidejo taxai ir siuntimas, tai gavosi ji 207,95  mirksiukas.gif
Laaaabai dziaugiuosi ir dar ir cia milijona ACIU siunciu Taurei ir jos komandai  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

labai labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 01 19, 01:24)
Renkame  4u.gif
Timberland
Zulily
Crazy8
Hautelook
Carters
Bodyshop
Stockngo  -20%
Rugby
Talbots
Cabelas
Drjays
RL
Uniformadvantage
Modnique    4u.gif
Belk
AE
Cookieskids
Zennioptical
Beautyencounter
Maidenform
Target
Cku
LEVI
AE
Uniquelyemu
Jcrew  -30% off Final SALE
Aeropostale
Fleecefootwear
Macys

Temos išparduotuvė   4u.gif

Prasidejo gymbuku gryninimo akcija. Prasau siusti pagrindini ir butinai atsargini krepselius, be atsarginiu krepseliu uzsakymai nebus priimami 4u.gif
Gymbuku turi  4u.gif
Beatek  25

Norejau paklausti kuo skiriasi zalia ir juoda spalva parasymai?
Taip pat del saves.. turiu 25 gymbukus, taciau kas tai ir kaip juos naudoti? Sorry, neradau apie tai parasyta arba man reik akinuku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2013 01 19, 20:14)
Taip pat del saves.. turiu 25 gymbukus, taciau kas tai ir kaip juos naudoti? Sorry, neradau apie tai parasyta arba man reik akinuku tongue.gif

Pagal taisykles, turite susidėti krepšelį ne mažesnį nei 50dol mirksiukas.gif 25 bus naudojama už gymbukus, o 25 dolerius mokėsite už prekytes 4u.gif
Atsakyti
Taure, nusiunčiau užsakymą iš LandsEndo, tik sumaišiau dydį. Turėtų būti 0X. Nusiunčiau ir pataisymą, tik man kažkodėl nerodo , kad tas pataisymas išsiūstas. Supanikavau. unsure.gif Ką dabar daryt. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2013 01 19, 19:46)
manau labai gera  smile.gif As uz 11$ pirkau su nuolaida jau  doh.gif

o ar mergaitisku yra tokiu dzinsiuku su fleesu ? ko tai nerandu ? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
oje, koks tas nupirktas rankinukas dailus. Jis toobulas wub.gif
O man šalta verysad.gif Ir prisireikė maikutės ilgomis rankovėmis, po golfu, po džemperiu nešioti. Kad būtų labai plona, nedekoltuota, bet ir šilta. Kur dairytis tokių?

Atsakyti
Sveikos, naujoke cia as pas jumi,atradau tokia parduotuve http://www.beyondtherack.com, kazi perkat is cia ???

uiii neikertu dar sistemos, tai jau atleiskit jei nusibludisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 01 19, 19:52)
o ar mergaitisku yra tokiu dzinsiuku  su fleesu ? ko tai nerandu ?  g.gif

būna, bet dabar nebėra, išpirkta smile.gif
Atsakyti