Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gricė @ 2013 01 19, 21:37)
Man irgi neveikia kodas 

Ačiū. Bandau kodą, kad pigiau būtų, bet  schmoll.gif

Sitos man rodos mielos, ir kokybe turi but gera. Dydzius atitinka http://www.sierratra...;colorFamily=04
Atsakyti
o carters nuo kiek nemokamas atsiuntimas? ar ten nebuna nemokamo?
p.s. radau kad 6$ viskam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wukius: 19 sausio 2013 - 22:28
QUOTE(wukius @ 2013 01 20, 00:24)
o carters nuo kiek nemokamas atsiuntimas? ar ten nebuna nemokamo?
p.s. radau kad 6$ viskam

buna ir free shipukas smile.gif ten kaip kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2013 01 19, 20:17)
Pagal taisykles, turite susidėti krepšelį ne mažesnį nei 50dol  mirksiukas.gif  25 bus naudojama už gymbukus, o 25 dolerius mokėsite už prekytes  4u.gif

4u.gif Aciuka 4u.gif bet kur pirkti ta prasme? ir jei pvz bus 65dol suma, tai 40dol. man reiks moket ania? g.gif
Kiek laiko tai galioja?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2013 01 19, 23:11)
4u.gif Aciuka  4u.gif  bet kur pirkti ta prasme? ir jei pvz bus 65dol suma, tai 40dol. man reiks moket ania?  g.gif
Kiek laiko tai galioja?

Pirkti gymboree.com. Krepšelis turi būti už 50 $, mmokėti jums reiks 25 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas nešiojate Sorel "Joan of Arctic", "Cate of Alexandria" ar "Tofino" modelius ir galite pasidalinti kaip dėvisi, ar ne per sunkūs, ar patogūs, ar ne per platūs per blauzdą, ar neatrodo kaip "tankai" ant kojos ypač jei plonos kojos smile.gif?
Niekaip neišsirenku iš šių trijų modelių sau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2013 01 19, 19:42)
Ką toj sierroj pamatėt taip?  bigsmile.gif

Batu noriu,kol rinkausi, kuri dydi imti, tai vieno dydzio nebeliko, dabar drebu, kiad ir antro dydzio nebeliks doh.gif
Atsakyti
Redu RalphLauren.com 4u.gif Tada Macys.com dar sumetysiu bigsmile.gif
Papildyta:
Junkites prie shopecko.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žydinti_pieva @ 2013 01 19, 23:37)
Sveikos, gal kas nešiojate Sorel "Joan of Arctic", "Cate of Alexandria" ar "Tofino" modelius ir galite pasidalinti kaip dėvisi, ar ne per sunkūs, ar patogūs, ar ne per platūs per blauzdą, ar neatrodo kaip "tankai" ant kojos ypač jei plonos kojos smile.gif?
Niekaip neišsirenku iš šių trijų modelių sau  doh.gif

Turiu Arctic, tikrai yra sunkus. Gal ir yra panasumo su tankais, jeigu jusu koja plona g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2013 01 20, 00:11)
4u.gif Aciuka  4u.gif  bet kur pirkti ta prasme? ir jei pvz bus 65dol suma, tai 40dol. man reiks moket ania?  g.gif
Kiek laiko tai galioja?

www.gymboree.com

Suma t.b. ne maziau nei dvigubai didesne uz jusu turimus gymbukus. Surenkat pvz 55, 25 padengia jusu gymbukai, uz 30 mokat.

Nepamirskite prideti atsargini krepseli su keliom prekem, jei kartais is pagrindinio butu ne visos prekes 4u.gif
Atsakyti
Junkites prie http://www.drugstore.com/ 4u.gif. Yra akcijju visokiu, kad ir - 1 perki, kitam 50% nuolaida..
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 01 20, 11:53)
Junkites prie http://www.drugstore.com/ 4u.gif. Yra akcijju visokiu, kad ir  - 1 perki, kitam 50% nuolaida..

rimtai? nieko nemaciau,siunciau g.gif nebent ne visiems taiko ta akcija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 20 sausio 2013 - 10:58