Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

1200Lt 4 asmenys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2013 02 26, 16:05)
Kažkaip tema labai jau nukrypo,neįdomu skaityti.Kaip sekasi su vasario išlaidomis? bigsmile.gif

man irgi neidomu lotuliukas.gif

pradejau savaitini apsipirkima vykdyt norfoj sekmadieniais. po 15h -35proc darzovem ir vaisiam bigsmile.gif siaip visada buvau nuomones, kad norfa- baisi, netvarkinga parduotuve su kartoniniu maistu ir suvytusiom darzovem, panasu, kad nuomone teks mikliai keisti lotuliukas.gif darzoves ne visos tokio idealaus grozio, kaip kokioj iki, ir norfos isplanavimas man labai nepatinka, bet po tokio apsipirkimo cekiuke pamaciau sutaupyta suma- ~70 lt blink.gif idomu, kokia itaka maisto islaidoms tures tas praktisku zmoniu apsipirkimo tinklas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 02 27, 12:23)
man irgi neidomu  lotuliukas.gif

pradejau savaitini apsipirkima vykdyt norfoj sekmadieniais. po 15h -35proc darzovem ir vaisiam  bigsmile.gif siaip visada buvau nuomones, kad norfa- baisi, netvarkinga parduotuve su kartoniniu maistu ir suvytusiom darzovem, panasu, kad nuomone teks mikliai keisti  lotuliukas.gif darzoves ne visos tokio idealaus grozio, kaip kokioj iki, ir norfos isplanavimas man labai nepatinka, bet po tokio apsipirkimo cekiuke pamaciau sutaupyta suma- ~70 lt  blink.gif idomu, kokia itaka maisto islaidoms tures tas praktisku zmoniu apsipirkimo tinklas  biggrin.gif

O matet siandien nuo 19 val 35 % nuolaida kulinarijos gaminiams bigsmile.gif
Atsakyti
maciau jau kelis kartus tokia nuolaida (man rodos ji irgi pastovi, kas kazkiek laiko kartojasi), bet as kai tortu misrainiu keptu mesu neperku, tai neaktualu rolleyes.gif
Atsakyti
vasaris, 3 asmenu seima, maistui 451,51 g.gif is ju saldumynams 59,80 doh.gif
Atsakyti
beje, tyrimas i tema smile.gif
Atsakyti
Man daug megiamu produktu Norfoj nera unsure.gif Nu bet reiks vel pabandyt, nes ji arciausiai namu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 02 27, 13:23)
siaip visada buvau nuomones, kad norfa- baisi, netvarkinga parduotuve su kartoniniu maistu ir suvytusiom darzovem, panasu, kad nuomone teks mikliai keisti  lotuliukas.gif darzoves ne visos tokio idealaus grozio, kaip kokioj iki, ir norfos isplanavimas man labai nepatinka, bet po tokio apsipirkimo cekiuke pamaciau sutaupyta suma- ~70 lt  :

as ir lieku prie tos pacios nuomones, kad tai yra baisi, netvarkinga (netvarkinga tiek kad prekes buna suverstos, tiek informaciniu poziuriu - pvz buna parasyta vaisvandeniai virs stelazalo, o realiai jame sudeta koncervacija) su prastu pasirinkimu ( o dar atejus ne is kart po prekiu atvezimo/isdeliojimo, tai su pustusciomis lentynomis) ir suvytusiomis darzovemis bei vaisiais

be to vaisiai si men 93.26 (pagrinde bananai ir dar pamelo galima isskirti) ir darzoves 112.07, tai nelabai iseitu ta zenkli nuolaida (perkama galima sakyti kiekvieno apsipirkimo metu). Is maisto procentaliai didziausiausia suma iseina mesai ir jos gaminiam, kas norfoje yra ypac nemalonu pirkti paziurejus i vitrininius saldytuvus ir pjaustymo vietas ir uzuodus kvapa prie ju.
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 02 27, 13:23)
man irgi neidomu  lotuliukas.gif

pradejau savaitini apsipirkima vykdyt norfoj sekmadieniais. po 15h -35proc darzovem ir vaisiam  bigsmile.gif siaip visada buvau nuomones, kad norfa- baisi, netvarkinga parduotuve su kartoniniu maistu ir suvytusiom darzovem, panasu, kad nuomone teks mikliai keisti  lotuliukas.gif darzoves ne visos tokio idealaus grozio, kaip kokioj iki, ir norfos isplanavimas man labai nepatinka, bet po tokio apsipirkimo cekiuke pamaciau sutaupyta suma- ~70 lt  blink.gif idomu, kokia itaka maisto islaidoms tures tas praktisku zmoniu apsipirkimo tinklas  biggrin.gif

nesupratau kazko, o tai kaip cia tiek sutaupet per viena apsipirkima, kam cia tokios nuolaidos.
Atsakyti
vaisiam/darzovem -35% (~15lt sutaupiau)

varske, sviesta, margarina kepiniam, ryzius, batu prieziuros priemone, vyna, grietinele, cukru, skalbikli pirkau su nuolaida/akcija- ~43lt pigiau (biskeli apsizioplinau, bendra nuolaidu suma visgi ne 70lt, o 58 su centais- dabar i ceki ziuriu blush2.gif ). beveik viskas man nematytu prekiniu zenklu, varske kazkokia estiska (as pakankamai isranki maistui- sita buvo valgoma biggrin.gif), sviestas kaip sviestas, margarino kepiniam dar nebandziau (berods rusiskas g.gif kas man truputi kele nerima, bet nemanau, kad butu zenklus skirtumas nuo kokio 'rama' ar 'vilniaus'), ryziai irgi nematytos firmos, bet vokiski, risotto puikiai tiko, batams valiklis 'salamander', vyna emiau pigiausia (tik i padazus, ne gerimui), tarp cukraus gamintoju nematau skirtumo (apart to, kad pigiausiuju pakuotes dazniau buna paplysusios), skalbiklis- 'balance'.

netvarkos nemaciau niekur, mesu skyriaus neuosciau ir mesos nepirkau biggrin.gif, bet pirktas visciukas tai buvo kur kas sviezesnis ir geresnes kokybes-isvaizdos-etc, negu analogiskas pries kelias dienas pirktas maximoj. darzoviu-vaisiu, kuriu man reikejo, irgi radau normalios prekines isvaizdos, ir pasirinkti buvo is ko. bent jau sitam pirkimui, tai pasigedau norfoj anciuviu, suriu (pelesiniu, minkstu, kietuju) pasirinkimo, ciabattos isvis nebuvo- del situ teko i 'iki' vaziuot, bet tai nera kasdien naudojami baziniai produktai. dziovintu baravyku neradau nei norfoj, nei iki.

Bekase, na pirktumet norfoj vaisius ir darzoves savaitei, tai butumet sutaupius 71 lita vien jiem- gal as nieko nesuprantu, bet man tai neatrodo tokia maza suma ir nematau argumentu teigti, kad 'nelabai iseitu ta zenkli nuolaida' rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2013 02 26, 00:55)
Nu jau labai idomu, kokiu mikroelementu turi pomidoras, ziema augintas, nokintas siltnamyje ant trasu?  g.gif Tai gal geriau sunokintas sauleje, nuskintas ir vietoje ikistas i konservu dezute.
As nelyginu saldytos morkos rudeni su sviezia morka is darzo. As turejau omenyje "svieziu" darzoviu skoni ir kokybe duotuoju metu laiku. Sakot, poras LT neauga... Gal ir neauga, bet Olandijoje auga puikiai, ir dabar ju sezonas. Ko nepasakysi apie pomidorus ar brokolius. Tai ta ir norejau pasakyti.

O ka jus norite suzinote apie pomidoru versla Maroke? Daug rankinio darbo, salyginai nedaug chemijos, jokio importo is Kinijos, palankios gamtos salygos.

apie pomidorus aš ir nekalbėjau, šiuo metų laiku neperku jų. Stengiuosi pirkti neišprievartautas daržoves, arti gyvenimo vietos augintas, kad turėtų būtent mums reikalingų mikroelementų.
Morkos mums tinka rudeninio derliaus, jos puikiausiai stovi/ guli sandėliuose, kaip ir kopūstai, ridikai, burokėliai, salierų gumbai, bulvės ir pan.
Poras LT auga, bet čia dar jam gerokai per anksti, tai ir perkame šviežius, atvežtinius, bet ne iš už jūrų marių. Porą minėjau atsakydama į klausimą kokios daržovės skanesnės šviežios nei šaldytos šiuo metų laiku.

Nieko, šiaip pasidomėjau, kai parašėte kad išmanote šį verslą - ačiū už atsakymą. Sužinojus nepadidėjo noras pirkti marokietiškų produktų, liksiu prie lenkiškų, jei negausiu lietuviškų.
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 02 27, 19:17)
Bekase, na pirktumet norfoj vaisius ir darzoves savaitei, tai butumet sutaupius 71 lita vien jiem- gal as nieko nesuprantu, bet man tai neatrodo tokia maza suma ir nematau argumentu teigti, kad 'nelabai iseitu ta zenkli nuolaida'  rolleyes.gif

nebuciau - cia buvo surasytos menesio sumos. Perkama yra du - tris kartus i savaite. Tai jeigu buvo 35% nuolaida, tai buciau sutaupusi 7 lt (paskaiciavau, kad vidutiniskai per viena apsipirkima jiems skiriama 20lt), cia su ta salyga, jeigu nuvaziavus tikrai rasi tu vaisiu/darzoviu kokiu nori (kas buna ne kiekviena karta) ir kiekviena karta bus nuolaida.

Atsakyti