Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(Leksa @ 2013 02 25, 22:20)
bites seseli,
jei jus esat karjeriste ir jums rupi vien pinigu uzdirbimas, tai visai nereiskia, kad ir kiti tokie yra ar tokiais noretu buti  schmoll.gif Man kelione i darba ziema trunka daugiau nei 1 val. Darbe issedziu 12 val. Issedziu tikra to zodzio prasme - ant kedes, nuo kurios pakylu tik kai i WC reikia. Paskui dar apie 1 val. namo. Griztu po 14 val. MAN PASIVAIKSIOJIMAS MIESTE PESUTE TAI ATGAIVA!!!!!!!!!! Ir geriau maziau uzdirbsiu, bet nesiplesysiu dar papildomna pamaina imdama  schmoll.gif Man daug svarbiau ka galiu veikti po darbo, o ne vien pinigus kaupti. O kaip mano gyvenimas? Tas tikras? Po darbo? Jo neturi buti? Kad papildoma lita uzdirbciau? Tai jau ne! Norit - prasau, bet as kitaip gyvenima nugyvent noriu ir tai visai nereiskia, kad as gyvenu neteisingai.

Pasivaikščioti aš irgi mėgstu.
bet kalba čia ne apie tai - asmuo, kurį aš citavau, sakė, jei gerai pamenu, kažką panašaus į "kad dėl 1Lt kryžiaus kelius gali nueiti" (nepažodžiui). Jis ratus suka ne dėl to, kad nori pasivaikščioti, o dėl to, kad jam mirtinai reikalingas tas vienas litas smile.gif
tai jei jam tas vienintelis litas toks svarbus, kad vos ne gyvybės klausimas jį sutaupyti, tai gal geriau pagalvot, ne kaip ardytis, jį sutaupant, o geriau uždirbt keletu litų daugiau, kad laisvalaikiu galėtum veikti tai, kas malonu su šeima, o ne dėl keleto centų zulintis valandų valandas?
Tokia mano mintis smile.gif
Nes bent jau man visų iš eilės parduotuvių tikrinimas ieškant litu pigesnio sūrio ar dešros nėra pats įdomiausias savo laiko išnaudojimas 4u.gif Ir į klausimą "kaip mano gyvenimas? Tas tikras? Po darbo?" atsakau - tas brangias laisvalaikio valandėles galima tikrai naudingiau išnaudoti, nei blaškantis po prekybos centrus valandomis. Tas vienas sutaupytas litas man tikrai neatpirks valandos praleistos su artimaisiais. Nors... gal kažkam Maxima, Iki, Norfa ar Rimi ir yra ydomiausias laiko leidimo būdas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitės šešėlis: 26 vasario 2013 - 10:09
Ir čia priėjo Kinziulis lotuliukas.gif .....Jis ratus suka ne dėl to, kad nori pasivaikščioti, o dėl to, kad jam mirtinai reikalingas tas vienas litas -ne man mirtinai reikalingas ne 1 litas o 2 lotuliukas.gif ,litas toks svarbus, kad vos ne gyvybės klausimas -svarbesnis euras blush2.gif (jis vertingesnis),o ne dėl keleto centų zulintis valandų valandas-ne valandų valandas-užtenka ir 23 minučių 46 sekundžių, visų iš eilės parduotuvių tikrinimas ieškant litu pigesnio sūrio , -visų iš eilės netikrinu,tik kas antrą verysad.gif (nors norėčiau netik kiekvieną parduotuvę,bet ir kiekvieną kioskelį patikrint lotuliukas.gif ).Gerbiamoji Bitės šėšėli labai jau kažkaip kategoriškai čia viską už manę nusprendėt-taip nėra mirksiukas.gif nera jau taip mirtinai reikalingas tas litas,nesizulinu valandų valandas po parduotuvęs dėl pigesnio surio-esu normalus žmogus blush2.gif (neišprotėjas skrega).Nereikia iš konteksto ištraukti kelių žodžių ir padaryt iš jų tragedija-aš irgi galiu sumastyt kad iš jūsų tokio pikto teksto esate-pikta nurzganti ant visų moteryškė arba dar neapsiplunksnavusi pacankė leidžianti savo brangų laiką su artimaisiais(tikriausiai turite namie savo kambariuką kuriamę liksminatės kaip norit-indus plaunat,kepat ,verdat norit vyrui kojinęs plaunat,norit kampę per Šilelį Mylių Nemyliu pasižiurit).Nesu labai piktas ir vriednas diedas,bet su savo išvadom apie manę jūs su savo bitės geluonim igėlėt.
P.S merginoms kurios manę suprato ir palaikė-AČIU.
Atsakyti
QUOTE(dukartdu4 @ 2013 02 26, 13:47)
Ir čia priėjo Kinziulis lotuliukas.gif .....Jis ratus suka ne dėl to, kad nori pasivaikščioti, o dėl to, kad jam mirtinai reikalingas tas vienas litas -ne man mirtinai reikalingas ne 1 litas o 2 lotuliukas.gif  ,litas toks svarbus, kad vos ne gyvybės klausimas -svarbesnis euras blush2.gif (jis vertingesnis),o ne dėl keleto centų zulintis valandų valandas-ne valandų valandas-užtenka ir 23 minučių 46 sekundžių, visų iš eilės parduotuvių tikrinimas ieškant litu pigesnio sūrio , -visų iš eilės netikrinu,tik kas antrą verysad.gif (nors norėčiau netik kiekvieną parduotuvę,bet ir kiekvieną kioskelį patikrint lotuliukas.gif ).Gerbiamoji Bitės šėšėli labai jau kažkaip kategoriškai čia viską už manę nusprendėt-taip nėra mirksiukas.gif  nera jau taip mirtinai reikalingas tas litas,nesizulinu valandų valandas po parduotuvęs dėl pigesnio surio-esu normalus žmogus blush2.gif (neišprotėjas skrega).Nereikia iš konteksto ištraukti kelių žodžių ir padaryt iš jų tragedija-aš irgi galiu sumastyt kad iš jūsų tokio pikto teksto esate-pikta nurzganti ant visų moteryškė arba dar neapsiplunksnavusi pacankė leidžianti savo brangų laiką su artimaisiais(tikriausiai turite namie savo kambariuką kuriamę liksminatės kaip norit-indus plaunat,kepat ,verdat norit vyrui kojinęs plaunat,norit kampę per Šilelį Mylių Nemyliu pasižiurit).Nesu labai piktas ir vriednas diedas,bet su savo išvadom apie manę jūs su savo bitės geluonim igėlėt.
P.S merginoms kurios manę suprato ir palaikė-AČIU.

Atsiprašau, jei įgėliau - tokio tikslo neturėjau smile.gif matyt, pernelyg tiesiogiai supratau jūsų žodžius apie Jūsų taupumą (arba Jūs labai arti Rygos gyvenate smile.gif ) suklydau ir dėl litų kiekio - ne dėl lito, o dėl kelių litų esat pasiryžęs daug nuveikt wink.gif
jei ką, priminimui:
"Seku akcijas ir dėl kainų skirtumo galiu nulėkt kad ir į kitą miesto galą .Esu toks kaip sako-dėl kelių litų ir pėščias į Rygą žasis nuvaris "
Nemaniau, kad tai, jog kažkas pakomentavo Jūsų išskirtinį taupumą, sukels tiek emocijų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 02 26, 10:05)
Nes bent jau man visų iš eilės parduotuvių tikrinimas ieškant litu pigesnio sūrio ar dešros nėra pats įdomiausias savo laiko išnaudojimas  4u.gif Ir į klausimą "kaip mano gyvenimas? Tas tikras? Po darbo?"  atsakau - tas brangias laisvalaikio valandėles galima tikrai naudingiau išnaudoti, nei blaškantis po prekybos centrus valandomis. Tas vienas sutaupytas litas man tikrai neatpirks valandos praleistos su artimaisiais. Nors... gal kažkam Maxima, Iki, Norfa ar Rimi ir yra ydomiausias laiko leidimo būdas  g.gif

QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 02 26, 14:03)
Nemaniau, kad tai, jog kažkas pakomentavo Jūsų išskirtinį taupumą, sukels tiek emocijų  cool.gif

Kol jus cia moralus skaitote SM'e, dukartdu4 tas parduotuves ir aplekia tikriausiai. Kazin kuris is jusu tokiu atveju naudingiau laika bus praleides.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2013 02 26, 16:35)
Kol jus cia moralus skaitote SM'e, dukartdu4 tas parduotuves ir aplekia tikriausiai. Kazin kuris is jusu tokiu atveju naudingiau laika bus praleides.

Sirgdama peršalimu su temperatūra 37,5 aš po parduotuves nelakstau, neapsimoka - kilus komplikacijoms dar daugiau išleisiu ant vaistų smile.gif
atsipalaiduokit, ko čia visi tokie nelaimingi, pikti, niurzgantys smile.gif ?
dėl vieno mano NEPIKTO ir pusiau su humoru komentaro iš keleto žodžių susilaukiau tiek puolimo... žmonės, iš kur pas jumis tiek negatyvo doh.gif
Atsakyti
Kažkaip tema labai jau nukrypo,neįdomu skaityti.Kaip sekasi su vasario išlaidomis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 02 26, 15:58)
Sirgdama peršalimu su temperatūra 37,5 aš po parduotuves nelakstau, neapsimoka - kilus komplikacijoms dar daugiau išleisiu ant vaistų  smile.gif
atsipalaiduokit, ko čia visi tokie nelaimingi, pikti, niurzgantys  smile.gif ?
dėl vieno mano NEPIKTO ir pusiau su humoru komentaro iš keleto žodžių susilaukiau tiek puolimo... žmonės, iš kur pas jumis tiek negatyvo    doh.gif

O as jums ir nesiuliau po parduotuves lakstyti. Be to, to lyg ir nedarote net sveika budama.
Bendraukite su seima, skirkite ta laika, kuri praleidziate SM'e sededama, pinigu uzdirbimui (juk ir sergant galima sugalvoti, kaip juos uzdirbti)... Vienzo, vietoj SM'o geriau vadovaukites savo patarimais, kuriuos jus cia dalinote.
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2013 02 26, 16:05)
Kaip sekasi su vasario išlaidomis? bigsmile.gif

-10% lyginant su sausio islaidomis. Tikejausi daugiau sutaupyti.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2013 02 26, 17:09)
-10% lyginant su sausio islaidomis. Tikejausi daugiau sutaupyti.

sausi buvo ~530lt, vasari ~450lt taigi si menesi isleidom 80lt maziau, kas reiskia, kad isleidom 15 proc. maziau nei paskutinius kelis menesius. Nors labai tikejausi sutilpti i 400 dviems asmenims, taciau esu patenkinta ir siuo pasiektu rezultatu piniginiu rezultatu, nors is esmes nesu patenkinta zinant jog si menesi mesos nepirkau beveik, vos kelis kartus "tam kartui" kaip sakant. Praejusia ir sia savaite naikinam saldytuvo ir kameros bei spinteliu atsargas, tad pirkimai vyksta tik tokiu produktu kaip pienas, duona...
Siaip turiu pasakyti, kad man taupyti maistui labai padeda ir tai, kai pasidarau sarasa tarkim dviem savaitem i prieki ka ruosiuosi gaminti, na toki "meniu" i kuri itraukiama karstas patiekalas kazkoks, sriuba kurie valgomi pietums/vakarienei/i darba prietums, bei desertas kazkoks, nes turim miltu be proto naminiu ir visokiu obuoliu, uogieniu, uogu sirupu. Nukrypti sau leidziu nuo valgiarascio nebent tik kai buna like maisto ir jei pagaminciau tai dienai priklausanti patiekala butu maisto per daug, tada negaminu.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2013 02 26, 16:05)
Kažkaip tema labai jau nukrypo,neįdomu skaityti.Kaip sekasi su vasario išlaidomis? bigsmile.gif

istikruju nemažai, apie 550 bus iki kovo 1 doh.gif trims asmenims, bet reikėjo pirkti ir mėsos ir kitų produktų, dabar žadu vviską smulkiau rašytis kad matyti kur daugiausiai nuplaukia pinigai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2013 02 25, 23:55)
Sakot, poras LT neauga... Gal ir neauga, bet Olandijoje auga puikiai, ir dabar ju sezonas.

Poras LT auga, tik gal ne žiemą. Parveždavo man jo draugė iš savo mamos daržo, o ir uošviai man rods augino.
Atsakyti
vasario menesio ataskaita:
maistas parduotuvese - 1073.24
maistas kavinese restoranuose - 517
apgailetinas menuo
Atsakyti
QUOTE(sepultura @ 2013 02 26, 22:32)
vasario menesio ataskaita:
maistas parduotuvese - 1073.24
maistas kavinese restoranuose - 517
apgailetinas menuo

Aga,tikrai daug,skaniai ri daug valgot 4u.gif
Mūsų 710, norėtųsi iki 500 suma=inti,bet niekaip...
Atsakyti