QUOTE(Leksa @ 2013 02 25, 22:20)
bites seseli,
jei jus esat karjeriste ir jums rupi vien pinigu uzdirbimas, tai visai nereiskia, kad ir kiti tokie yra ar tokiais noretu buti
Man kelione i darba ziema trunka daugiau nei 1 val. Darbe issedziu 12 val. Issedziu tikra to zodzio prasme - ant kedes, nuo kurios pakylu tik kai i WC reikia. Paskui dar apie 1 val. namo. Griztu po 14 val. MAN PASIVAIKSIOJIMAS MIESTE PESUTE TAI ATGAIVA!!!!!!!!!! Ir geriau maziau uzdirbsiu, bet nesiplesysiu dar papildomna pamaina imdama
Man daug svarbiau ka galiu veikti po darbo, o ne vien pinigus kaupti. O kaip mano gyvenimas? Tas tikras? Po darbo? Jo neturi buti? Kad papildoma lita uzdirbciau? Tai jau ne! Norit - prasau, bet as kitaip gyvenima nugyvent noriu ir tai visai nereiskia, kad as gyvenu neteisingai.
jei jus esat karjeriste ir jums rupi vien pinigu uzdirbimas, tai visai nereiskia, kad ir kiti tokie yra ar tokiais noretu buti

Pasivaikščioti aš irgi mėgstu.
bet kalba čia ne apie tai - asmuo, kurį aš citavau, sakė, jei gerai pamenu, kažką panašaus į "kad dėl 1Lt kryžiaus kelius gali nueiti" (nepažodžiui). Jis ratus suka ne dėl to, kad nori pasivaikščioti, o dėl to, kad jam mirtinai reikalingas tas vienas litas

tai jei jam tas vienintelis litas toks svarbus, kad vos ne gyvybės klausimas jį sutaupyti, tai gal geriau pagalvot, ne kaip ardytis, jį sutaupant, o geriau uždirbt keletu litų daugiau, kad laisvalaikiu galėtum veikti tai, kas malonu su šeima, o ne dėl keleto centų zulintis valandų valandas?
Tokia mano mintis

Nes bent jau man visų iš eilės parduotuvių tikrinimas ieškant litu pigesnio sūrio ar dešros nėra pats įdomiausias savo laiko išnaudojimas