Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

paskaicius kaikuriuos postu apakau,4asm.seima per men. isleidzia apie 450lt.kiti dviese 400lt.ir nori dar labiau sutaupyti g.gif
mes esam 3 per men. isleidziam 700-800lt. daugiausiai iseina pieno produktam cia mazajam,pienas,misinukas, surelis. reiks pasistenkti dar pasispausti ax.gif
o pasakant apie turgus,tai prekinantis ten,tikrai neiseina sutaupyti.
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2013 03 19, 00:15)
paskaicius kaikuriuos postu apakau,4asm.seima per men. isleidzia apie 450lt.kiti dviese 400lt.ir nori dar labiau sutaupyti g.gif
mes esam 3 per men. isleidziam 700-800lt. daugiausiai iseina pieno produktam cia mazajam,pienas,misinukas, surelis. reiks pasistenkti dar pasispausti ax.gif
o pasakant apie turgus,tai prekinantis ten,tikrai neiseina sutaupyti.

Turguje gal ir nesutaupysi kazko labai, bet bent jau neprisipirksi visokiu cipsu, sureliu, sokoladeliu...nebent valia stipri ir parduotuvej tokie dalykai neperkami? g.gif Pas mus su siuo reikalu prastai...ypac kai vyras prekinasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2013 03 19, 07:21)
Turguje gal ir nesutaupysi kazko labai, bet bent jau neprisipirksi visokiu cipsu, sureliu, sokoladeliu...nebent valia stipri ir parduotuvej tokie dalykai neperkami?  g.gif Pas mus su siuo reikalu prastai...ypac kai vyras prekinasi  doh.gif

Va čia taiteisingas pastebėjimas - ir dėl turgaus , ir dėl besiprekinančių vyrų biggrin.gif Mano vyras šiaip daaug didesnis taupukas, bet va nuėjus į parduotuvę - praskysta - nori ir to, ir ano doh.gif Man dar patinka apsiprekinti firminėse produktų parduotuvėse: nusiperki pieno produktų, duonos produktų, jei reikia mėsytės ir viskas - tikrai visokių menkniekių neprisiperki.
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2013 03 18, 20:27)
mes kadangi dabar labai taupom tai 400-450lt maistui per menesi keturiems žmonems. atsisakom daug ko pirmiausia valgymu mieste ir pusgaminiu daugiau bulviu valgom ir t.t. gaunam tik obuolius viska kitka perkam, o noretusi dar labiau pataupyti bet jau nebera kur  doh.gif

Čia kaip stebuklas 4 asm.400 lt. unsure.gif Kaip įmanoma kai šitokios kainos?
Papildyta:
Pastebėjau, kad geriausia taupyt sekasi, kai neini į parduotuvę lotuliukas.gif
Darai valgyt iš to, kas yra namie, ir gaunasi visai smile.gif. Pasipildai tik kokio pieno kas porą dienų. Kai ištuštėja-apsiperki ir vėl neini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 21 kovo 2013 - 13:51
Pastebėjau čia dauguma kalba apie tokius pirkinių krepšelio produktus, kuriuos dažnai reikia papildyti ir dėl to tenka eiti į parduotuvę ir nejučia prisiperki vis kažko nereikalingo. Ot kaip mums gerai, nei pieno, nei duonos-sūrio-dešros neperkam biggrin.gif Bet vis tiek sugalvojam, ko į parduotuvę užsukti, pvz. pakelio varškės reikia, o grįžtam dar su kokiais ledais biggrin.gif
Atsakyti
Temos pagyvinimui keliu mūsų šeimos kovo mėnesio išlaidas, kadangi likusias mėnesio dienas vėl busiu viena doh.gif tai dar + ~ 10lt, nes maisto namuose per akis.
Taigi:
user posted image
* mėsos, dešrų, dešreliu ir pan. gauname iš tėvų, bulvių, morkų, svogūnų koncenrvuotų daržovių ir pan taip pat neperkame.
** tokius produktus kaip margarinas, majonezas ir pan pirkome su MB, jų užteks ilgai, bet realiai aš jų ir beveik nevalgau g.gif
*** vaisius valgau beveik aš viena.
išvados: Su MB kartu mes daug daugiau išleidžiame maistui ir perkame daugiau menkaverčio maisto, šiaip valgome įvairų maistą, kasdien buna pietus ( bulvės, ryžiai ar pan. + mesa + daržovės) ir tikrai dar buvo kur sutaupyti šį mėnesį doh.gif doh.gif Tik valios trūkumas pakiša koja, nes dažnai einame į parduotuvę ne todėl, kad reikia o todėl kad norisi grynu oru pakvėpuot blush2.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Digse @ 2013 03 21, 14:52)
. Ot kaip mums gerai, nei pieno, nei duonos-sūrio-dešros neperkam biggrin.gif D

Įdomu o iš kur viską gaunate, ar išvis nevalgote tokių produktų? blush2.gif
Papildyta:
Tiesa pamiršau paminėti , kad tas dienas kai MB nėra namuose šiuo metu jis komandiruotėje gimtajame mieste, tai valgo pas mamą, maistas jam nekainuoja, nebent kokie užkandžiai ar alkoholis, bet jo nepriversiu surinkt kvitų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 22 kovo 2013 - 14:20
QUOTE(Karjeriste @ 2013 03 22, 14:34)

Įdomu o iš kur viską gaunate, ar išvis nevalgote tokių produktų? blush2.gif

turbūt negirdėjote kad žmogus gali puikiai gyventi be minėtų produktų???
Atsakyti
karjeriste, kas per žuvis už 2,89, čia gal kokie žuvų piršteliai, na jų tikrai prie žuvies nepriskirčiau biggrin.gif

tiesa, nevalgom tiesiog tokių produktų, anei bulvių, nei mėsos neperkam, išskyrus vištieną, na tėvams dažnai kyla klausimų, ką mes valgom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2013 03 22, 16:09)
karjeriste, kas per žuvis už 2,89, čia gal kokie žuvų piršteliai, na jų tikrai prie žuvies nepriskirčiau biggrin.gif

Ten buvo maža tuno skardinė savose sultyse biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 03 22, 16:49)
aš vakar katei norėjau mėsos nupirkt turguj, normalios, tipo kiaulienos-jautienos, bet kad ten už pusę kilo prašo 25lt..

Čia kokiame mieste tokios kainos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2013 03 22, 16:54)
Čia kokiame mieste tokios kainos? blush2.gif

Vln, nu gal ten Tymo turgelyje a la ekologiškos prekės, aš nežinau, šiaip visa kita ten irgi brangoka
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 03 22, 17:49)
aš vakar katei norėjau mėsos nupirkt turguj, normalios, tipo kiaulienos-jautienos, kadangi man neaktuli ji tai nesiorientuoju kainose, bet kad ten už pusę kilo prašo 25lt..tai irgi tik vištiena lieka, nu gal dar kepenėlės

Malta jautiena ūkininkų turgelyje 13Lt-800g - antradienio rytą prie Lazdynų Rimi, trečiadienio rytą - prie IKI Papartis, kitom dienom vietų nžn blush2.gif
Atsakyti