bendrai statistikai: du suaugę ir vienas mažametis mėnesiui vidutiniškai 860Lt. Kavinėse valgom retai, bet porą kartu per mėnesį tikrai sau leidžiam.

Dviese su vyru parduotuvėje ir turguje išleidžiame 700-900 Lt/mėn. Į šią sumą įeina ir maistas šuniui (apie 60 Lt/mėn.) ir kartai skokie skalbimo milteliai, pėdkelnės, tualetinis popierius, valikliai ir pan. (t.y. ką tuo pačiu tame pačiame prekybos centre kartu su maistu perkam).
Plius aš pietums darbe išleidžiu apie 200 Lt, o vyras tik kartais pietauja mieste, tai gal iki 100 Lt/mėn.
Kažkokių įmantrybių neperkam, mėsos daug nevalgom, egzotinių vaisių taip pat neperkam (daugiau žalos nei naudos), iš brangesnių dalykų gal tik riešutai, tunas, kaimiški kiaušiniai, kartą į mėn. koks kumpelis ant sumuštinio vyrui... Principe perkam tik pagrindinius produktus, kodėl tokia didelė suma susidaro niekaip nesuprantu
Man atrodo, kad čia tiesiog kainos brangsta, nes nuėjus į parduotuvę elementariai duonos, sviesto, sūrio, pieno, kokios vištos krūtinėlės ir aliejaus jau paliksi ne mažiau 50 Lt.
Plius aš pietums darbe išleidžiu apie 200 Lt, o vyras tik kartais pietauja mieste, tai gal iki 100 Lt/mėn.
Kažkokių įmantrybių neperkam, mėsos daug nevalgom, egzotinių vaisių taip pat neperkam (daugiau žalos nei naudos), iš brangesnių dalykų gal tik riešutai, tunas, kaimiški kiaušiniai, kartą į mėn. koks kumpelis ant sumuštinio vyrui... Principe perkam tik pagrindinius produktus, kodėl tokia didelė suma susidaro niekaip nesuprantu

Man atrodo, kad čia tiesiog kainos brangsta, nes nuėjus į parduotuvę elementariai duonos, sviesto, sūrio, pieno, kokios vištos krūtinėlės ir aliejaus jau paliksi ne mažiau 50 Lt.

as pasiskaiciavau,konkreciai tik maistui,dienai apie 40lt
Vidurkis apie 80-100lt dienai.

QUOTE(Carpe diem @ 2013 04 30, 10:13)
(daugiau žalos nei naudos),
kodėl??
QUOTE(edwinake @ 2013 04 30, 13:35)
as pasiskaiciavau,konkreciai tik maistui,dienai apie 40lt
Kiek žmonių?
QUOTE(Džiazuu @ 2013 04 30, 14:53)
Kiek burnyčių?
QUOTE(Malena @ 2013 04 30, 15:52)
kodėl??
todėl
valgom sezoninius vaisius ir uogas iš miško (žiemą - šaldytas)

QUOTE(Malena @ 2013 04 30, 15:52)
Dvi

kovo menesio ataskaita:
maistas parduotuvese - 1036.44 lt
kaip ir kiekviena menesi. stengiuosi bent 100lt sumazinti, bet vis menesio suma stovi vietoj ir cia tik maista,be alokoholio ar buitines chemijos
uz tat pirma karta pavyko nevirsyti sumos kavinems restoranams(kiekviena menesi nustatau 500lt riba) pagaliau pavyko ne tik kad neviryti, bet ir per pus sumazinti. sio menesio kaviniu islaidos 265.80lt
kaip sutaupyt ant "maximu"? bandziau eiti i prie namu esancia maza maximyte. nera puses reikiamu produktu
maistas parduotuvese - 1036.44 lt
kaip ir kiekviena menesi. stengiuosi bent 100lt sumazinti, bet vis menesio suma stovi vietoj ir cia tik maista,be alokoholio ar buitines chemijos
uz tat pirma karta pavyko nevirsyti sumos kavinems restoranams(kiekviena menesi nustatau 500lt riba) pagaliau pavyko ne tik kad neviryti, bet ir per pus sumazinti. sio menesio kaviniu islaidos 265.80lt
kaip sutaupyt ant "maximu"? bandziau eiti i prie namu esancia maza maximyte. nera puses reikiamu produktu
QUOTE(Carpe diem @ 2013 04 30, 10:13)
Dviese su vyru parduotuvėje ir turguje išleidžiame 700-900 Lt/mėn. Į šią sumą įeina ir maistas šuniui (apie 60 Lt/mėn.) ir kartai skokie skalbimo milteliai, pėdkelnės, tualetinis popierius, valikliai ir pan. (t.y. ką tuo pačiu tame pačiame prekybos centre kartu su maistu perkam).

O jūs atskirkite maistą nuo kitų prekių ir tada gal pamatysite, kad ne tiek jau daug ir išleidžiate, bei alkoholį jei naudojate

Pas mus šis mėnuo

QUOTE(Carpe diem @ 2013 04 30, 16:23)
Nemanau kad reikia paranojiškai išbraukti importinius vaisius iš raciono. Kartais taip užsimanau kokio ananaso

QUOTE(sepultura @ 2013 04 30, 19:42)
Man irgi patogiausia Maximoj viską susipirkt.
QUOTE(raganieška @ 2013 04 30, 19:49)
O jūs atskirkite maistą nuo kitų prekių ir tada gal pamatysite, kad ne tiek jau daug ir išleidžiate, bei alkoholį jei naudojate 
Pas mus šis mėnuo
37lt dienai

Pas mus šis mėnuo

kiek žmonių?

Skaičiuoju savo išlaidas. Prie kokių grafų priskiriate sultinio kubelius, actą, aliejų, medų?
Balandis
Vaisiai - 41,39 Lt
Alkoholis - 45,31 Lt
Daržovės - 29,34 Lt
Pienas ir jo produktai - 62,91 Lt
Žuvis, mėsa - 14,15 Lt
Kava, arbata - 13,09 Lt
Duonos gaminiai - 20,92 Lt
Padažai, prieskoniai - 6,68 Lt
Bakalėja - 16,68 Lt
Gatavas maistas - 8,82 Lt
Saldumynai - 29,78 Lt
Iš viso 289,07 Lt
Papildyta:
Man be vaisių būtų kančia - daug ko galėčiau atsisakyti, bet tik ne jų
Sultinys - prie padažų, prieskonių.
Actas, aliejus - bakalėja.
Medus? Labai seniai pirkau - nepamenu
Vaisiai - 41,39 Lt
Alkoholis - 45,31 Lt
Daržovės - 29,34 Lt
Pienas ir jo produktai - 62,91 Lt
Žuvis, mėsa - 14,15 Lt
Kava, arbata - 13,09 Lt
Duonos gaminiai - 20,92 Lt
Padažai, prieskoniai - 6,68 Lt
Bakalėja - 16,68 Lt
Gatavas maistas - 8,82 Lt
Saldumynai - 29,78 Lt
Iš viso 289,07 Lt
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2013 04 30, 20:30)
Nemanau kad reikia paranojiškai išbraukti importinius vaisius iš raciono. Kartais taip užsimanau kokio ananaso

Man be vaisių būtų kančia - daug ko galėčiau atsisakyti, bet tik ne jų

Skaičiuoju savo išlaidas. Prie kokių grafų priskiriate sultinio kubelius, actą, aliejų, medų?
Sultinys - prie padažų, prieskonių.
Actas, aliejus - bakalėja.
Medus? Labai seniai pirkau - nepamenu