Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

Mes (gyvenam dviese) kiekviena savaitgali stengiames padaryti savaitini apsipirkima. Mesa, zuvi dazniausiai perkame turguje. Daznai buna, kad jos lieka ir kitai savaitei. Tai tie savaitiniai apsipirkimai atsieina nuo 120 iki 200 lt. Dar pridejus syki per savaite pavalgymus kavineje bei savaitgalio vyna, pica, uzkandzius per menesi susidaro apie 800 lt.

Tikrai bereikalingai nieko neperkame. Is tevu gerybiu rudeni daugiau gauname (moliugas, morkos, kopustas), daugiau nieko smile.gif

Pietus visada stengiames atsinesti is namu smile.gif apie sveikata jau net nekalbu, o kad tai zymiai pigiau tai irgi nereikia irodineti bigsmile.gif

Atsakyti
As kuo toliau tuo labiau pastebiu, kad valgymas kavinese darosi vis neskandensis ir neskanesnis. Arba as darausi isrankesne biggrin.gif bet tai didelis pliusas mano piniginei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2013 04 08, 09:51)
As kuo toliau tuo labiau pastebiu, kad valgymas kavinese darosi vis neskandensis ir neskanesnis. Arba as darausi isrankesne  biggrin.gif bet tai didelis pliusas mano piniginei  thumbup.gif

Mes irgi nemėgėjai valgyti kavinėse, tai bent jau tokių išlaidų nelabai yra. Iš kavinių nebent kartais pica į namus ar sushi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2013 04 06, 16:42)
Esu gerusi pries 2-3 metus darbe is krano, ne virinta, turejau apsinuodijimas bakterijomis, labai stipru  unsure.gif , tai nuo to laiko is krano nebegeriu...

Kažkaip neįtikimai skamba, nes dėl bakterijų ir chloruojamas vanduo. O iš karto pulti gerti ir nepatariama, reikia šiek tiek nuleisti vandens, kad atbėgtų šviežesnis, neužsistovėjęs vanduo.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2013 04 09, 12:11)
Kažkaip neįtikimai skamba, nes dėl bakterijų ir chloruojamas vanduo. O iš karto pulti gerti ir nepatariama, reikia šiek tiek nuleisti vandens, kad atbėgtų šviežesnis, neužsistovėjęs vanduo.

O mes gėrimui naudojame arba iš filtro,arba perkame mineralinį vandenį. Kavos aparatui naudojame pirktinį vandenį(dideliuose "bambaliuose"),nes labai daug kalkių pas mus turintis vanduo doh.gif Jei virdulį naudojame nevalę kokias 3/4 savaites,tai per kalkių nuosedas,virdulio dugno (elektrinio) nebematyti.... Ir tai nepilame tiesiai iš krano,o iš filtro(brita tipo).
Atsakyti
Mano išlaidos maistui tai priklauso nuo nuotaikos ir artėjančių egzaminų. Kadangi esu studentas, tai vos tik ateina sesija, arba kokie atsiskaitymai tai maisto suvartojimas išauga kokius 3 kartus, nes besimokydamas vis valgyt ką nors turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TDI @ 2013 04 11, 00:17)
Mano išlaidos maistui tai priklauso nuo nuotaikos ir artėjančių egzaminų. Kadangi esu studentas, tai vos tik ateina sesija, arba kokie atsiskaitymai tai maisto suvartojimas išauga kokius 3 kartus, nes besimokydamas vis valgyt ką nors turiu biggrin.gif

smile.gif tikra tiesa biggrin.gif
Labai jauciasi ar sedi namie ir doroji saldytuvo turini, ar dirbi wink.gif
Atsakyti
Laba, na mes tai kovo menesi "pasistengem" doh.gif 2 suauge per menesi isleidom:
148,48 Pieno gaminiai
23,95 Kiaušiniai
2,89 Padažai
86,12 Vaisiai
35,64 Daržovės
62,70 Mėsa
50,00 Paukštiena
27,30 Žuvis
45,82 Mėsos gaminiai
6,99 Duona/Batonas
12,06 Cukrus/kruopos/makaronai
54,63 Saldumynai
11,56 Alkoholis
80,22 Kavinės/maistas į namus
29,48 Riešutai/dž.vaisiai
14,55 Kita
34,34 Kava/arbata
726,73 Viso
Tikiuosi balandis bus kuklesnis ax.gif

Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 04 15, 10:20)
Tikiuosi balandis bus kuklesnis ax.gif

Tikėtis nepakanka mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, nukrypote nuo temos mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus gaunas 400-700 litų žmogui priklausomai nuo mėnesio ir užmojų - kartais tiesiog norisi atleisti vadeles ir pasilepinti. Tiesa, viskas perkama, kaimų nėra. Paskutiniu metu iki turgaus nulėkti tingėjosi - ten paprastai maisto produktai pigesni, ypač daržovės.
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2013 04 17, 18:46)
Pas mus gaunas 400-700 litų žmogui priklausomai nuo mėnesio ir užmojų - kartais tiesiog norisi atleisti vadeles ir pasilepinti. Tiesa, viskas perkama, kaimų nėra. Paskutiniu metu iki turgaus nulėkti tingėjosi - ten paprastai maisto produktai pigesni, ypač daržovės.

Sveika 4u.gif

Šimtas metų wink.gif Nuoširdžiau smagu matytyti grįžus. Pasiilgom wub.gif

drinks_cheers.gif

Kokie vėjai buvo nupūtę? smile.gif
Atsakyti