sophi, o pusryciam suvalgai pakeli varskes ar koki kieki? neuzknisa kiekviena ryta tas pats?
as irgi pagalvojau, kad neprivalgyciau nuo tiek
na bet jei puslitris tirstos sriubos- tai gal ir nieko. paukstienos vis tiek truktu man.
sophi, o pusryciam suvalgai pakeli varskes ar koki kieki? neuzknisa kiekviena ryta tas pats?
QUOTE(dominica @ 2013 01 25, 20:09)
Per 5 d. suvalgiau 400 g varškės pakelį - rytais visiškai neturiu apetito, valgau tik, kad tuščiu skrandžiu neišeičiau. Pusryčius keičiu kas savaitę: būna varškė, jogurtas, glaistyti sūreliai, bananai, skrebučiai su uogiene. Kitą savaitę varškės tikrai nevalgysiu
Man irgi silpnas meniu pasirodė - pagal mano skrandį
- bet pusryčiai net labai sotūs. Aš suvalgau vieną mažą indelį jogurto. Mėnesių mėnesiais tą patį valgau rytais, daug metų nepusryčiavau, paskui pradėjau nuo stiklinės vandens su šaušteliu medaus, perėjau prie jogurto. Darbe išgeriu kavos su saldėsiais.
Išimtis - komandiruotės, ten ryte pavalgau normaliai, skiriu tam bent pusvalandį. Na bet ten visas dienos režimas būna kitoks
Šiaip mano tipinis ne savaitgalio galėtų būti kaip šiandien:
Mažas jogurtas
Balinta kava su ketvirčiu šokolado plytelės
Balinta kava su keksiuku
2 balandėliai ir 2 bulvės
Apelsinas
Puslitris raugintų pasukų.
Kava man nekainuoja, pietus nešuosi iš namų, vakarienės kartais atsisakau
Išimtis - komandiruotės, ten ryte pavalgau normaliai, skiriu tam bent pusvalandį. Na bet ten visas dienos režimas būna kitoks
Šiaip mano tipinis ne savaitgalio galėtų būti kaip šiandien:
Mažas jogurtas
Balinta kava su ketvirčiu šokolado plytelės
Balinta kava su keksiuku
2 balandėliai ir 2 bulvės
Apelsinas
Puslitris raugintų pasukų.
Kava man nekainuoja, pietus nešuosi iš namų, vakarienės kartais atsisakau
QUOTE(Amarcord @ 2013 01 25, 19:42)
QUOTE(Digse @ 2013 01 26, 08:59)
Valgau kasdien...
QUOTE(Digse @ 2013 01 26, 09:59)
Po socios vakarienes jau lovoje sokoladas su arbata-privaloma-geram miegui ir savijautai...neiseina ant sito pataupyti...
QUOTE(Sophi @ 2013 01 18, 21:50)
fotkeje tai skaniai viskas atrodo..
Man kol kas atrodo ...tas taupimas (nors gali leisti paislaidaut) ant maisto... savotiska dieta.
nes dazniausiai daug ko atsisakai. mesos nes ji brangi.saldumynu...sureliu ir t.t. renkies pigesnius produktus
nes jei pirksite ekologiskus produktus.. neiseis sutaupyt..jei pigius.. tai tiek ten ir matysit naudingu medziagu Jusu organizmui.
Man pvz maistas teikia dziaugsma.. ir as isivaizduoju,kai pradedu taupyt.. kad ant 7lt i diena ar uz 5lt pragyvent
bet cia tik mano maza nuomone.
kai esi sotus,pavalges ko troksta tavo skrandis,ir pats esi laimingas.
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 01 27, 16:53)
P. S. Ačiū už komplimentus mano meniu
Siandien gana ilgai sliauziojau po parduotuve...nes kovojau su savim...daug ko,ko norejosi,bet nebutina-nepirkau...padejau i lentyna alyvuoges,idarytas migdolais-dideles tokios,labai norejosi paragauti-bet prisiverciau padeti indeli atgal...su akcija,bet vis tiek brangu-6lt
,na,dar sio bei to atsisakiau...bet vis tik pelesinio surio gabaliuka nusipirkau...