QUOTE(*Gina @ 2013 08 07, 10:43)
As irgi stabdausi duona kept elektrineje orkaiteje,del sanaudo valandos kepimo..
as ir duonkepe turiu, bet trunija spintelej
mb neskani namie kepta duona, as jos beveik nevalgau

mb nori paprastos juodos duonos, tokios kaip buvo senais laikais, o tokios net ir pasitelkus papildomus ingredientus iskepti nepavyko
QUOTE(lututė @ 2013 08 07, 10:57)
matau skeptikę

.Tiesiog žinau,kiek kainuoja 6 stiklinės miltų,3 valgomi šaukštai cukraus ir 2 druskos...ai,dar 2 kmynų.Žinau,kiek elektros kilovatų naudoja mano orkaitė per valandą-gal kitų ir kitaip.Batonas kepa viso labo 20 min,o iš tos normytės,ką darau,išeina du.
Kiaulienos krūtinėlė-tai ties krūtine užsibaigianti šonkaulių dalis,paprastai naudojama sriuboms arba troškinimui.Papilvė naudojama kepimui arba spirgams.
Perdirbimas nėra blogas dalykas,jei išradingai naudojami geri produktai."Sasyskų" išvis nei perku,nei perdirbu.
Na,kad homeopatiniai vietoj gaminami žirniukai yra brangūs,drįstu paprieštaraut-kainos siekia nuo 9 iki gal 20 lt už dėžutę,kuri naudojama labai ilgai. Kiek ima įvairios privačios med įstaigos už apžiūrą-tai klausimas nr. 2. Be to,kiekvienam savo.Labiau prie dūšios antibiotikai-gydykitės jais,aš savo nuomonės niekam neperšu
kodel skeptike? tiesiog realiste

jei jums skani duona is miltu ir vandens, tai liuks

mums tokia neskani

beto, kad iseitu tamsi juoda duona, toli grazu vien ruginiu miltu nepakanka

mano receptai tikrai su daugiau sudetiniu daliu- ir dribsniai, ir semenys, ir selenos ar gemalai, seklos, beigi ruginis salyklas ir t.t.

kas pas jus iskelia duona? mieles ar raugas? batonas irgi is miltu ir vandens?
na visgi, pakartotinai prasau, isskaidykit kaina

mano orkaitei reikia laiko ikaisti, mazdaug 10min. aisku, iseitis kazka kepti vienas po kito, tuomet nereikia sildyti orkaites
papilve yra tasi, kaip kepta tasu lasini valgyt?
sasiskos buvo tik pirmas soves i galva pavyzdys

yra begale dalyku, kuriu neperdirbsi

kaip perdirbt atlikusi pyraga, varskecius, blynelius? igrisusi troskini? sriuba? seima apkepu is kruopu/kosiu nevalgo, kur jas kist? kotletuose suranda ir nevalgo

man yra tas ''perdirbimas'' likuciu pavirtes i didesnes islaidas- uzuot atsikracius nebevalgomo daikto, gaistamas laikas kazka is jo lipdant ir dar pridedant papildomu priedu(kurie kitoje situacijoje butu sunaudoti) ir finale sedevras visgi siukslineje

tik jau ''brangesnis''
o jusu nebrangus homeopatiniai zirniukai, aisku, padeda nuo visu ligu?
yra begale ligu, kurias isgydo TIK antibiotikai, bet jusu teise rinktis gydytis homeopatiniais zirniukais ir uzsilenkti pvz nuo plauciu uzdegimo, meningito ar sepsio