Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor

QUOTE(pupen @ 2014 11 10, 15:17)
biggrin.gif nieko nesiuvu pati, net elementariausia skylute man gaunasi sleivai susiuti  doh.gif
Nesiu pas siuveja, daug neturetu kainuoti  smile.gif

ačiū už foto, aišku aš čia pajuokavau, aš iš vis nieko nedarau pati namie, išskyrus sagas. Naujų stengiuos netaisyti, stengiuos parduoti, jei netinka mano figūrai, negadinu nei rūbų, nei siuvėjos laiko ir plius pinigai susitaupo. Taisau labai retai kažką iš senesnių rūbų.
Jo aš kai pamačiau tą megztuką man patiko kaklas ir mačiau šone tą skeltuką, bet per didelį skubėjimą, neapdairiai išsiunčiau užsakymą, vėliau pradėjus man gerai įsižiūrėti į foto, pradėjo kelti abejonių, kad per gilus tas skeltumas verysad.gif ax.gif

dabar belieka laukti, ir žiūrėti jo ant kiekvieno ūgio dar skirtingai atrodys tas skirtukas drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2014 11 10, 15:32)
inga_, Tau teks pasirodyti su tokiu pilku, kai gausi, jis labiau fotogeniskas  mirksiukas.gif  4u.gif

gerai parašei: fotogeniška spalva- pilka lotuliukas.gif supratau pageidavimus tongue.gif dvi, tris paras mažiausiai teks laukti, tik ryt išsiųs siuntinuką bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgux @ 2014 11 10, 15:20)
istamavimai:
plotis per krutine 47cm*2
plotis per pecius nugaroje 40cm
rankoves ilgis nuo peties 60cm

ačiū už matmenukus, išsisaugosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 10, 15:51)

gerai parašei: fotogeniška spalva- pilka lotuliukas.gif supratau  pageidavimus  tongue.gif  dvi, tris paras mažiausiai teks laukti, tik ryt išsiųs siuntinuką bigsmile.gif

tai jau palauksim biggrin.gif
ir gal dar ta pacia proga ir ta ilgesni sunkuji cardigana idek pasirodyti mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Kiek komentaru uzderejo thumbup.gif

QUOTE(sandrixxx @ 2014 11 10, 10:36)
Marškinukai - dėl dydžio net bijau ką rašyti, nes Ms.Blonde rašė, kad mažinti, o pagal mano figūros ypatumus gaunasi, kad didinti g.gif  Nes pagal lentelę turėjau imti 16, bet man puikiai tiko 14 dydis.

Su sita man del petite dydzio keistokai gavosi, bet regular normaliai viskas, t.y. didinta. Siaip 8 nesioju, AT marskinukus 4 ir 6 turiu, tai butent sie regular 6 tiko, tik ties krutine tarp sagu tarpelis gavosi. Del rankoviu ir paviu marskinuku ilgio rinkaus petite - va cia ir prasidejo keistumai, nes 6R atitinka 8P, bet man 10P prireike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 10 lapkričio 2014 - 15:19
QUOTE(Dideja @ 2014 11 10, 16:04)
ir gal dar ta pacia proga ir ta ilgesni sunkuji cardigana idek pasirodyti  mirksiukas.gif   smile.gif

jau baigiu nudėvėti, lotuliukas.gif juokauju šiandien pirmą sykį užsidėjau tongue.gif dabar su juo sėdžiu apsipatenkinus, bijojau, kad gal po parka nepasimausiu, o pasirodo thumbup.gif jis labai minkštas nejaučiu jo ant kūno,
po apačia pasimoviau hayden kašmyriuką - golfiuką wub.gif panašų rudą atspalvį, esu rudeniškom šiltom spalvom šiandien wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 10 lapkričio 2014 - 15:22
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 11 10, 13:26)
O gal kur turit sia suknele? Idomu man ar ne per skysta medziaga?
http://www.anntaylor...faultColor=6600

Lyg ciupinejau ja, bet nesimatavau ir daugiau detaliu apie suknele nepamenu. Bet matavau taip atrodanti megztuka-bliuskyte (per tel AT psl man nenoriai krauna, tai neimesiu dabar nuorodos, lyg su odos apykakle, priekyje apacioj su uztrauktukai) - jis labai plonytis, tai jei medziaga ta pati, tai ir suknute tokia poskyste.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 10, 15:24)
Lyg ciupinejau ja, bet nesimatavau ir daugiau detaliu apie suknele nepamenu. Bet matavau taip atrodanti megztuka-bliuskyte (per tel AT psl man nenoriai krauna, tai neimesiu dabar nuorodos, lyg su odos apykakle, priekyje apacioj su uztrauktukai) - jis labai plonytis, tai jei medziaga ta pati, tai ir suknute tokia poskyste.

aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 11 10, 16:39)

Greiciausiai busiu sumaisius per tel ziuredama - sita bliuskyte turejau omeny, bet ziuriu, kad sudetis skiriasi nuo suknutes. Bliuskyte tai labai plona, keista, kad sweatshirt pavadinta.
Atsakyti
OOOO kaip gerai, kad visos jcrew'istes persikrauste i Ann Taylor thumbup.gif biggrin.gif
Ir apzvalgu iskart normaliai biggrin.gif O svarbiausia ok.gif kad, kai bus nuolaidos nebereikes nervintis, ar susirinks, ar pirks, ar nepirks. Nes nuolat budavo- nusiunti ir nesusirenka doh.gif Vakar nusiunciau pora smutkiu, po penkiu minuciu gaunu - uzsakyta biggrin.gif Galvojau, kaip cia taip sekmingai uztaikiau, dabar atsidariau sita tema ir supratau - ivyko pirkeju pagausejimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 11 10, 18:34)
    Vakar nusiunciau pora smutkiu, po penkiu minuciu gaunu - uzsakyta  biggrin.gif

o ka papirkai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 11 11, 08:18)
o ka papirkai?  bigsmile.gif

Ai nieko idomaus biggrin.gif I darba svarkeli toki, tikiuos, ka visai nieko bus, nors ant manekenes kazkoks apytrumpis http://www.anntaylor...faultColor=6600
Ir maikele http://www.anntaylor...faultColor=9000 galiu rekomenduot, nes sitos sudeties cotton/modal/spandex labai gerai nesiojasi skalbiasi ir siaip labai malonios.

Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 11 11, 13:09)
Ai nieko idomaus  biggrin.gif  I darba svarkeli toki, tikiuos, ka visai nieko bus, nors ant manekenes kazkoks apytrumpis [url=http://www.anntaylor.com/double-breasted-sweater-jacket/342650?
Ir maikele http://www.anntaylor...faultColor=9000 galiu rekomenduot, nes sitos sudeties cotton/modal/spandex labai gerai nesiojasi skalbiasi ir siaip labai malonios.

kokio dydį ėmei june24, tu smulkutė, sportiška esi, jaučiu kokį xs smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 11, 14:46)
kokio dydį ėmei june24, tu smulkutė, sportiška esi, jaučiu kokį xs smile.gif  ax.gif

ne tokia jau ir smulkute smile.gif 4u.gif taip, situ dvieju emiau xs, nes tos bliuskeles i didesne puse visada beveik buna, o prie svarkelio amerikonkos nerase, kad mazintas biggrin.gif nes jei prie kokio labai bedavojas, kad mazintas, tuomet imu s.

Imesiu keliu sijonu foto.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti