Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor

QUOTE(inga_ @ 2014 11 17, 17:45)
june24, viskas čia gražu pas tave,nerealiai gražus derinukas, man tos žemės spalvos wub.gif  su tuo sijonuku, apačia platėjanti, tas trumpas mezgtukas idealiai pabrėžia liemenį ir labai elegantiškai viskas čia,  wub.gif  wub.gif
eik sau june24, kiekviena tavo derinukas, vienas už kitą gražesni, ar bus koks derinys, kad man nepatiks lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nes neturiu ką išbrokiti  tave, o taip norėčiau tongue.gif

Nu ot kokia - isbrokyt mane nori biggrin.gif Ale, zinok, as esu gudri - kai jau apsirengiu kokia nesamone, tai nesifotografuoju ir i internetus nededu biggrin.gif
Aciu uz pagyrima smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 17, 18:06)
na nemoku gal parašyti, kadangi tie tokie ir storoki ir ilgi, kaip sakant nėra man to tokio vientisumo, ta prasme, jie ir va ant laimingamergina žiūriu, storina ,tik tiek čia aišku smulkmena, jcrew tokie patys baltinukai trumpesni ir plonesni va jie kitaip man usa2
krenta, tą norėjau parašyti,  biggrin.gif  nešiojant šituos baltinukus, nesijausite labai lieknos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Suprantu ka turi omeny, bet nu ne is kuduciu as esu, bet tikrai viskas gerai buvo - aisku gerai istiesinau as juos po sijonu, tai tik vos islinde ties liemeniu buvo, kad lengviau judet butu. Pas LaimingaMergina manau jie nera pilnai sukisti ir tik del bendro vaizdo ta foto, tai ir to pupsojimo daugiau. O balta spalva siaip ar taip nera liekninanti. 4u.gif Bet turbut jei butu labiau iliemenuoti jie, tai geriau ziuretusi.

P.S. isbandziau juos katik su suknute - gerai atrodo atraitotom rankovem thumbup.gif Reikia pripratint aki prie tokio derinio, bet manau nesiotina bus.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 17, 17:26)
Suprantu ka turi omeny, bet nu ne is kuduciu as esu, bet tikrai viskas gerai buvo - aisku gerai istiesinau as juos po sijonu, tai tik vos islinde ties liemeniu buvo, kad lengviau judet butu. Pas LaimingaMergina manau jie nera pilnai sukisti ir tik del bendro vaizdo ta foto, tai ir to pupsojimo daugiau. O balta spalva siaip ar taip nera liekninanti.  4u.gif Bet turbut jei butu labiau iliemenuoti jie, tai geriau ziuretusi.

P.S. isbandziau juos katik su suknute - gerai atrodo atraitotom rankovem thumbup.gif Reikia pripratint aki prie tokio derinio, bet manau nesiotina bus.

buvo sukisti labai gerai ir po sijonu islyginti, rankas matyt per aukstai kilnoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 11 17, 18:28)
buvo sukisti labai gerai ir po sijonu islyginti, rankas matyt per aukstai kilnoju biggrin.gif

Tuomet liemuo labai smulkutis ir del to ta laisva medziaga susidaro.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 17, 18:26)
O balta spalva siaip ar taip nera liekninanti.  4u.gif Bet turbut jei butu labiau iliemenuoti jie, tai geriau ziuretusi.

ne spalvoje esmė - balta ir gražai kūdina, kaip pvz: lyginau tuos pačius baltus turimus mano j.crew , medžiagos struktūra ir sudėtis kita smile.gif

lygink nelyginus, blonde, svarbu, kad patinka, drinks_cheers.gif čia tik toks mano asmeninis pastebėjimas, kas patiko baltiniuose ir kas ne smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 17, 18:35)
Tuomet liemuo labai smulkutis ir del to ta laisva medziaga susidaro.

ne todėl ir aš tą dydį turiu, viskas gerai pečiai liemuo, papraščiausiai, jau kartosiuos, pati medžiaga, kad ji ir minkšta, bet ji iš storesnių, čia ne tie 100 proc. medvilnė, todėl ir atrodo, čia liemuo nieko dėtas, blonde schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(June24 @ 2014 11 17, 18:16)
Nu ot kokia - isbrokyt mane nori  biggrin.gif

šaunuolė, kad pastebi save kur gražu, kur nesąmonė, labai gerai iš foto matosi, kai pasidarai, kada tinkamas derinys, kada ne, vaizdas iš šono.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 17 lapkričio 2014 - 18:09
LaimgaMergina, tu geriau zinai, kas tau geriau, nes is foto, tai ir sijonas ir baltiniai labai gerai atrodo mirksiukas.gif

June24, labai mielas megztukas ir visi Jusu deriniai ir pirkiniai iki siol matyti man labai patiko ax.gif Aptinkate tokius daiktus, kuriu ir as noreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 17, 16:09)
as cia irgi eksperimento budu uzsisakiau tas kelnes su guma ir kitas su odiniu virsum sutraukiamu, ir suknele odine apacia.
Su ~ 96 klubais pasiemiau kelniu M dydi, tai jauciu skesiu, o suknele pasiemiau 4 dydzio, tai kiek pavyko issiaiskinti turi buti gera, nes 6 dydis su 95cm klubais buvo kitai mergaitei didokas.
O konkreciau galesiu kai gausiu pakomentuoti 4u.gif

aciu, bandysiu ir as ka nors uzsakyti 4u.gif

parasykite kai gausite mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Aireda ir Ms. Blonde smile.gif
Geri tie AT rubai, didzioji dauguma graziai gula, tarpusavyje dera - lengva derinti biggrin.gif
Praktiskai nieko neturiu is AT nusipirkus, kas butu blogos kokybes ar kazkaip blogai pasiutas.
Is paskutiniu gal tik sitas megztukas nesuzavejo http://www.anntaylor...faultColor=9192
metasi kazkokios rauksles ties liemeniu, nors dydis tikrai geras. Bet tikiuos ir ji kur pritaikyti. Taciau, kitom pirkt labai nerekomenduosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo June24: 17 lapkričio 2014 - 19:40
QUOTE(***Natalija*** @ 2014 11 17, 18:57)
parasykite kai gausite mirksiukas.gif

butinai drinks_cheers.gif

June24, ir as pritarsiu, kad pas tamsta geri deriniai drinks_cheers.gif o tas megztukas pilkas cia ta tamsesne pilka spalva?
as irgi ji nusiurejau, tik to ir pabijojau, kad nebutu kaip isaugtinis, bet tai ziuriu gerai priderinus lux thumbup.gif reiks palaukt nuolaidos ir pirmu pirkiniu, gal bus visiskas pravalas su dydziais biggrin.gif
Atsakyti
June24, o dydis koks si karta? XS ?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 17, 20:39)
butinai  drinks_cheers.gif

June24, ir as pritarsiu, kad pas tamsta geri deriniai  drinks_cheers.gif o tas megztukas pilkas cia ta tamsesne pilka spalva?
as irgi ji nusiurejau, tik to ir  pabijojau, kad nebutu kaip isaugtinis, bet tai ziuriu gerai priderinus lux  thumbup.gif reiks palaukt nuolaidos ir pirmu pirkiniu, gal bus visiskas pravalas su dydziais  biggrin.gif

Aciu 4u.gif Taip, cia Silver Lake grey. Tikrai superine spalva. Beje, dydis pas mane S, nors dauguma xs perku, bet sito pabijojau, kad bus labai trumpas. Ir tikrai tas S kaip tik.
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2014 11 17, 20:43)
June24, o dydis koks si karta? XS ?

Nujauciu klausimus is anksto hihihi.gif
Atsakyti
June24, priminkit dar kiek cm. per krutine mirksiukas.gif Tikrai, nors S d., bet megztukas kaip tik ax.gif
Atsakyti