Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor

QUOTE(Dideja @ 2014 11 20, 13:54)
gal situ modelis koks nevykes, nes ir LaimingaMergina dejo su jais foto, tai ir jai per anksti ties petukais ir krutine  g.gif

as tai AT silkinius turiu marskinukus XS d, tai pilnai uztenka, todel ir tuos medvilninius Loft surizikavau XS pirkti  ax.gif

Tikrisusiai modelis nlb aisku as taip
ju nenesiociau tik po megztuku, bet kaip 50 lt tiek to jau ax.gif
Atsakyti
Noriu suknes http://www.anntaylor...faultColor=1878 kazko ant klioso panese biggrin.gif

Ir, manau, kad sita reikia imt http://www.anntaylor...faultColor=6290
Pigiausiai jis dabar kiek buvo, nes stebiu senokai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 11 20, 16:02)

Ir, manau, kad sita reikia imt http://www.anntaylor...faultColor=6290
Pigiausiai jis dabar kiek buvo, nes stebiu senokai  biggrin.gif

a, cia vel is "isaugtiniu" serijos kazkas ? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dideja o kokio dydzio Jcrew rubelius perki?smile.gif vis dar dvejoju S ar XS siusti :ax:Su 176 gal tall imti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridakremeriene: 20 lapkričio 2014 - 15:33
QUOTE(Dideja @ 2014 11 20, 13:54)
gal situ modelis koks nevykes, nes ir LaimingaMergina dejo su jais foto, tai ir jai per anksti ties petukais ir krutine  g.gif

as tai AT silkinius turiu marskinukus XS d, tai pilnai uztenka, todel ir tuos medvilninius Loft surizikavau XS pirkti  ax.gif

peciai mano nesa ant pilno S dydzio AT ir Jcrew, taciau krutine mazesne, todel ir ivyksta neatitikimas. XS per pecius traukia, o per liemeni geri. Viskas ten su marskinuku modeliu gerai.
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 11 20, 16:32)
Dideja o kokio dydzio Jcrew rubelius perki?smile.gif vis dar dvejoju S ar XS siusti  :ax:Su 176 gal tall imti  g.gif

siusk abu dydzius, su kazkuriuo pataikysi biggrin.gif

Tipius turiu S d, susagstomus tippi kardiganus - XS d, marskinukus, silkinukes bliuskytes - 2 d.
mano ugis 172 cm, emiau regular g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 20 lapkričio 2014 - 15:45
QUOTE(inga_ @ 2014 11 20, 14:15)
gražuolė ir šita, panašią aš turiu iš jcrew clea modeliuką smile.gif  drinks_cheers.gif  o čia sudėtis kokia?? su vilna??kuris čia tavo modeliukas įmesk nuorodą internetinę labiau matysis detalės, koks ten kakliukas bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Buvau įkėlusi nuorodą prieš kelias dienas. Ale žiūriu, kad išpirko jau, nė nuolaidos nelaukė biggrin.gif Prieš kelias dienas dar buvo.
Suknelė

QUOTE(Dideja @ 2014 11 20, 14:24)

Faina suknyte, graziai Tau tinka  4u.gif
Cia ji is Loft, ane?

Ačiū, Dideja. Ir man ji labai smagi ir labai mėgiama. Ann Taylor ji, ne Loft. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 11 20, 15:43)
Tipius turiu S d, susagstomus tippi kardiganus - XS d,  marskinukus, silkinukes bliuskytes  - 2 d.
mano ugis 172 cm, emiau regular g.gif

4u.gif Aciu tada toki pat dydi nesiojam ar bent jau panasu tai su 176 imsiu tall kad po to nebutu per trumpi vistiek po megztuku desiuos smile.gif
Atsakyti
Loft kiek esu bandžiusi pirkti marškinių, niekada nepataikiau, tai dideli, tai maži. Kažkokie neprognozuojami dydžiai g.gif Vieną kartą S neina net susegti, kitą kartą skęstu blink.gif
Didėja, paaiškink man tundrai, skaitau ir nesuprantu biggrin.gif Mano krūtinės apimtis, kaip ir tavo - 90 cm, liemenėlės 34C, o tu rašai, kad tavo 34A. Ar aš čia kažko nesuprantu g.gif
Atsakyti
Del nuolaidu, tai idomu straipsni neseniai skaiciau. Ne Per Black Friday geriausios nuolaidos buna, o sekmadieni pries ji prasideda geriausi pasiulymai ir dar diena pries Thanksgiving. Berods po to Cyber Monday eina, bet nepamenu tiksliai. Cia aisku bendrai apie retail, o ne konkreciai apie AT. Pati gerai nepamenu jau senesniu metu, bet pernai tikrai kai kurie Cyber Monday pasiulymai zymiai geresni uz Black Friday buvo.

QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 11 20, 12:39)
http://www.loft.com/...p;prodId=340895

gal kuri turi XS, kiek butu tarp petuku ir pazastuku  4u.gif

Turiu juos, tai dydi sakyciau atitinka - man ir peciai, ir krutine vietoj su jais, nors su kitais daznai per krutine su skeciamom sagutem vargstu.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 20, 16:05)
Del nuolaidu, tai idomu straipsni neseniai skaiciau. Ne Per Black Friday geriausios nuolaidos buna, o sekmadieni pries ji prasideda geriausi pasiulymai ir dar diena pries Thanksgiving. Berods po to Cyber Monday eina, bet nepamenu tiksliai. Cia aisku bendrai apie retail, o ne konkreciai apie AT. Pati gerai nepamenu jau senesniu metu, bet pernai tikrai kai kurie Cyber Monday pasiulymai zymiai geresni uz Black Friday buvo.
Turiu juos, tai dydi sakyciau atitinka - man ir peciai, ir krutine vietoj su jais, nors su kitais daznai per krutine su skeciamom sagutem vargstu.

4u.gif Einu siust uzsakymo tada:) o reg ilgi turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridakremeriene: 20 lapkričio 2014 - 16:08
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 11 20, 17:07)
4u.gif Einu siust uzsakymo tada:) o reg ilgi turit?

Aha, regular.
Atsakyti