Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 31, 17:57)
Tai reikės pradėt fotkint daigelius, kad tą ramybę sudrumst  lotuliukas.gif

fotkinkit kiek norit... irnesakyk.gif Aš žinau, kad anksti pasėjus tikrai geriau nebus... schmoll.gif Vėliau tik pasipila dejonės- aajajai, ką daryt, daigai tysta, gelsta, skursta... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 01 31, 18:17)
fotkinkit kiek norit...  irnesakyk.gif  Aš žinau, kad anksti pasėjus tikrai geriau nebus...  schmoll.gif  Vėliau tik pasipila dejonės- aajajai, ką daryt, daigai tysta, gelsta, skursta...  tongue.gif

as nesiskusiu biggrin.gif mano daigai jau dabar po lempa smile.gif reiks idet nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2013 01 31, 18:28)
as nesiskusiu biggrin.gif mano daigai jau dabar po lempa smile.gif reiks idet nuotrauka biggrin.gif

šildomam šiltnamyje augs?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 01 31, 17:17)
fotkinkit kiek norit...  irnesakyk.gif  Aš žinau, kad anksti pasėjus tikrai geriau nebus...  schmoll.gif  Vėliau tik pasipila dejonės- aajajai, ką daryt, daigai tysta, gelsta, skursta...  tongue.gif

Pernai lyg ir nedejavau, kad tysta tongue.gif Dejavau kad būdami dar indeliuose žydi ir mezga biggrin.gif O po to džiagiausi ankstyvu derliumi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 31 sausio 2013 - 18:00
QUOTE(rytorasa @ 2013 01 31, 18:32)
šildomam šiltnamyje augs?

nea namuos ant ilgos palanges su dideliu langu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2013 01 31, 17:28)

Aš ir pajungiau lempą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 31, 17:59)
ir as papriku tikrai nesesiu anksciau. Net vasario vidury setos uzauga taip, kad turiu persodint bent i dvilitrinius vazonus, kad sulauktu persodinimo. O jei dar sausi set..

Ir aš numačius paprikas su čiliais pasėt vasario vidury. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 01 31, 16:25)
Nepamirskit dar, kad pikavimas augima gerai savaitei pristabdo. Nemegsta paprikos pikavimo  schmoll.gif.

kad gal ne tokios jos jautrios unsure.gif Bent aš nepastebėjau, kad jos nors mirktelėtų išpikiuotos. Auga sau toliau išsišiepę. Va gal tik išsodintos jau į nuolatinę vietą ilgiau susimąsto.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 01 31, 18:17)

praeitais metais aš sėjai sausio 28 dieną lygtais. Tai pagal mane buvo jau vėloka. Aš auginu juos pakankamai erdviuose indeliuose ir nešu į balkoną kur gauna daug šviesos. Todėl tikrai neteko dejuot kad tysta ar augaliukam ankšta. Sodinom į nešildomą šiltnamiuką. Užtai šiais metais sėją pradėjau anksčiau. Visada reikia atsižvelgt į sąlygas kokias augalui gali suteikt. jei žmogiukas turi ten kokią vieną palangę šviesią ir ketini dar kelias dešimtis pomidorų ant jos sukišt, paprikų ir čilių - tai aišku kam augalus kankint, sėti tada vėliau reikia.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 01 31, 18:21)
.... ir ketini dar kelias dešimtis pomidorų...

kad vos kelias dešimtis čia jau retai kuri planuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 31, 19:25)
kad  vos kelias dešimtis čia jau retai kuri planuoja  biggrin.gif

na mano planuose tai tik 40-50 čilių ir 20 pomidorų. na dar paprikų kokias 5 smile.gif visa kita augins mama. Darbo pasidalijimas pas mus biggrin.gif nes neįmanoma tokius kiekius užaugint kokybiškų daigų vienai. Na nebent visą žiemos sodą turint ir ten auginant.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 01 31, 18:29)
nes neįmanoma tokius kiekius užaugint kokybiškų daigų vienai.

viskas įmanoma biggrin.gif
Aš auginu apie 100 pomidorų, perpus tiek paprikų, čilių kukliau.. na, dar 64 arbūzai pernai ant palangės glaudėsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 31 sausio 2013 - 18:37