Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 31, 17:14)
Tai gal ir man palaukti dar tada su paprikom  g.gif  Ir paveluoti nesinori ir per anksti negerai  doh.gif  Nors pernai vasario gale setos tikrai man buvo per velai setos  g.gif

O aš jau šiandien pusę pasėjau,nes pernai vasario vidury sėtos labai jau vėlai derlių davė g.gif net ir ankstyvos.
Tiesa,Aukse,toj parduotuvėj Ligoninės gatvėj tabletės trigubai pigesnės,nei ŽS.Didžiausias ar ne po 13 centų pirkau g.gif
QUOTE(saintlina @ 2013 01 31, 19:35)
viskas įmanoma  biggrin.gif
Aš auginu apie 100 pomidorų, perpus tiek paprikų, čilių kukliau.. na, dar 64 arbūzai pernai ant palangės glaudėsi  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Panašiai ir aš,tik be arbūzų...O šiemet dar krūvą moliūgų veislių turiu,tuos irgi daiginsiu...
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 01 31, 19:21)
praeitais metais aš sėjai sausio 28 dieną lygtais. Tai pagal mane buvo jau vėloka. Aš auginu juos pakankamai erdviuose indeliuose ir nešu į balkoną kur gauna daug šviesos. Todėl tikrai neteko dejuot kad tysta ar augaliukam ankšta. Sodinom į nešildomą šiltnamiuką. Užtai šiais metais sėją pradėjau anksčiau. Visada reikia atsižvelgt į sąlygas kokias augalui gali suteikt. jei žmogiukas turi ten kokią vieną palangę šviesią ir ketini dar kelias dešimtis pomidorų ant jos sukišt, paprikų ir čilių - tai aišku kam augalus kankint, sėti tada vėliau reikia.

jeigu visos sąlygos, reikalingos kokybiškam daigo augimui yra, tai aišku, kad galima anksti sėti, kalba ne apie tai.. ax.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 01 31, 19:35)
viskas įmanoma  biggrin.gif
Aš auginu apie 100 pomidorų, perpus tiek paprikų, čilių kukliau.. na, dar 64 arbūzai pernai ant palangės glaudėsi  biggrin.gif

swoon.gif

kas pas jus tiek suvalgo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 01 31, 20:50)
O aš jau šiandien pusę pasėjau,nes pernai vasario vidury sėtos labai jau vėlai derlių davė g.gif net ir ankstyvos.
Tiesa,Aukse,toj parduotuvėj Ligoninės gatvėj tabletės trigubai pigesnės,nei ŽS.Didžiausias ar ne po 13 centų pirkau g.gif

Pamirskiusi pusdieni pasejau Orange bell visas seklas kiek turejau, kazkur 15 seklyciu, nes neaiskus ju daigumas, tai visas sejau ir Ingrid 4 seklas pasejau g.gif

Tai dabar jau atpigino ten matyt tabletes, nes tada kai ciurejau, tai didziausia gal 40 cnt kainavo g.gif tai ir nepirkau, nes daug man ju reiketu. Bet gal reiks bent 50 pomidorams paimti g.gif ax.gif

pas mane yra viena palange kokio 60 cm plocio, bet ji prisukama tik tada,kai as su daigais pradedu tasytis, nes siaip visi langai pas mane be palangiu. Tai ant tos palanges darysiu paaukstinima ir antras aukstas bus pomidoru daigams. Tikiuosi,kad uzteks, nes tada reiks trecio auksto biggrin.gif

Atsakyti
nu va dar 2 seklytes ikrito i tabletes smile.gif... bet cia jau vyro, nemano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 01 31, 19:56)
kas pas jus tiek suvalgo?  g.gif

nu kas kas.. mes biggrin.gif Ne kaži čia kokia daugybė. Pomidorai puikiai eina visą žiemą. Paprikas konservuotas su medum jau iki naujų metų baigia išrankiot.. Viskas čia normaliai.
Va pamatytumėt mano derlių iš daržo.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Galvojau pasėt kelis čilius, bet persigalvojau. Apsiribojau penkiais baklažanais ir keliais pomidorais. Psio, iki vasario 20 daugiau nieko nesėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 31 sausio 2013 - 20:03
QUOTE(tany @ 2013 01 31, 19:58)
nu va dar 2 seklytes ikrito i tabletes smile.gif... bet cia jau vyro, nemano  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar 2 sunu nori? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 31, 20:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif dar 2 sunu nori? bigsmile.gif

ko?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 31, 20:03)

vaikų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 31, 20:03)

sūnų- vaikų, nu lotuliukas.gif taip tiksliai žinai kiek vyras įmetė, dvynukų nori? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 31, 20:04)

ne nenoriu...jus taip nejuokaukit doh.gif as dar gyvent noriu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 31, 20:05)
sūnų- vaikų, nu  lotuliukas.gif taip tiksliai žinai kiek vyras įmetė, dvynukų nori?  lotuliukas.gif

todel kad pati meciau biggrin.gif , jis tik uzsake... o darba atlikau as biggrin.gif
Tobasko ir Green Habanero
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 31, 21:01)
nu kas kas.. mes  biggrin.gif  Ne kaži čia kokia daugybė. Pomidorai puikiai eina visą žiemą. Paprikas konservuotas su medum jau iki naujų metų baigia išrankiot.. Viskas čia normaliai.
Va pamatytumėt mano derlių iš daržo..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš konservuotų nemėgstu, man kuo daugiau šviežienos reikia... ax.gif

nuuu, būtų tikrai įdomu pamatyti... bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Beje, cia dauguma tikriausiai zino, bet man buvo atradimas.. As nemaza dali papriku pjausciau siaudeliais ir saldziau. Siuo metu jas vis idedu i troskinius kokius, mesa, sriuba... aromatas ir skonis nepakites bigsmile.gif Kitamet saldysiu daugiau smile.gif
Atsakyti