Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(zikas1970 @ 2013 02 04, 15:28)
Tiesa, pries tai pamirkiau kelias val. sodos tirpale.( nors sako, kad apie para reikia)Galima ir kalio permanganate, silpnam tirpale pamirkyti, 20 min.

išduokit paslaptį, kokiu tikslu mirkote sodoje sėklas ? g.gif kad su soda purškia nuo grybinių ligų ,tai girdėjau bet kad sėklas mirkytų ,tai pirmą kart girdžiu ir nelabai įžvelgiu naudingumą ..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rcl123 @ 2013 02 04, 20:08)
išduokit paslaptį, kokiu tikslu mirkote sodoje sėklas ?  g.gif  kad su soda purškia nuo grybinių ligų ,tai girdėjau bet kad sėklas mirkytų ,tai pirmą kart girdžiu ir nelabai įžvelgiu naudingumą .....  4u.gif

gal profes pasisakys, nes buvo apie tai kalbeta, kokiu tikslu tundra as, nezinau biggrin.gif
Atsakyti
sausio 24 setos paprikos ir pipirai pradeda jai lysti 4u.gif
Atsakyti
Kelios aštrios paprikos sėtos sausio 26d išlindo. Kelias pasėjau vasario 01d, didžioji dalis dar laukia. Turiu šiemet naujas 28 veisles aštrių paprikų. Jei turiu, vadinasi reikia sėti.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 02 05, 11:10)
Turiu šiemet naujas 28 veisles aštrių paprikų. Jei turiu, vadinasi reikia sėti.

ohmy.gif nu nieko sau... rolleyes.gif Gerai, kad man jų nereikia... biggrin.gif Užtenka, kad pomidorais "sergu"... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rcl123 @ 2013 02 04, 21:08)
išduokit paslaptį, kokiu tikslu mirkote sodoje sėklas ?  g.gif  kad su soda purškia nuo grybinių ligų ,tai girdėjau bet kad sėklas mirkytų ,tai pirmą kart girdžiu ir nelabai įžvelgiu naudingumą .....  4u.gif

Buvo rasyta,kad pasteisino lyg del derliaus geresnio ir ankstyvesnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 05, 10:28)
Buvo rasyta,kad pasteisino lyg del derliaus geresnio ir ankstyvesnio  g.gif

kažkodėl linkstu link to,kad gal tai tik sutapimas buvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rcl123: 05 vasario 2013 - 11:39
QUOTE(Regila @ 2013 02 05, 10:10)
Turiu šiemet naujas 28 veisles aštrių paprikų.

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rcl123 @ 2013 02 04, 21:08)

Kad daigai butu stiprus, yra informacijos internete pakankamai, negaliu ikelti nuorodu su plansete, bet jei reikes butinai surasite mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano paprikytės Trapez ir Solario H nedygsta, tai gerai kad anskčiau sėjau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 05 vasario 2013 - 16:36
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 05, 17:35)
Mano paprikytės Trapez ir Solario H nedygsta, tai gerai kad anskčiau sėjau doh.gif

Pas mane ir su dygimu ne kazkas 4u.gif Po savaites nuo sejos tik jalapenai veliau seti pradeda kelti galveles po kelis. O visa kita dar miega. paprikos ir miega setos vasario 1.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 05, 16:44)
Pas mane ir su dygimu ne kazkas  4u.gif Po savaites nuo sejos tik jalapenai veliau seti pradeda kelti galveles po kelis. O visa kita dar miega. paprikos ir miega setos vasario 1.

Tai čia tai dar nieko kad tik vasario 1, pas mane sausio 20 ir miega. Kitos tuo pačiu metu sėtos jau tuoj leis tikruosius lapelius doh.gif
Atsakyti