Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 05, 17:49)
Tai čia tai dar nieko kad tik vasario 1, pas mane sausio 20 ir miega. Kitos tuo pačiu metu sėtos jau tuoj leis tikruosius lapelius  doh.gif

oi, tada tai tikrai ilgai miega. pakapstyk paziurek kaip tos seklos laikosi g.gif pas mane 19 diena Cayenne pipiras setas irgi miega schmoll.gif Kapsciau, ziurejau, guli sekla ir tiek ziniu doh.gif Jei po savaites neisdygs, tai nauja sekla kisiu schmoll.gif
Atsakyti
Krapsčiau irgi nieko nedaro. Bet gali būti manosios nedygs arba dygs labai lėtai, nes senesnės sėklos. Pernai irgi senėsnės seklos ar tik po mėnesio sumąstė dygti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 05, 18:18)
Krapsčiau irgi nieko nedaro. Bet gali būti manosios nedygs arba dygs labai lėtai, nes senesnės sėklos. Pernai irgi senėsnės seklos ar tik po mėnesio sumąstė dygti  doh.gif

Cayenne mano seklos, tai dar galiojimas geras. Pernai mistika su jomis buvo. Tar taip nemacius- daviau draugei 16 seklyciu, pasejo jas, o isdygo 18 ciliuku bigsmile.gif biggrin.gif Ir nesuauge daigai, nieko. Po siai dienai nesupranta jinai kas ten buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 05, 16:49)
Tai čia tai dar nieko kad tik vasario 1, pas mane sausio 20 ir miega. Kitos tuo pačiu metu sėtos jau tuoj leis tikruosius lapelius  doh.gif

mano čiliukai "Koral" sėti sausio 18d irgi miega, neiškentus šiandien vieną indelį pakasinėjau ir radau "kažką" nenoriai lendantį ax.gif taigi dar kantrybės turiu smile.gif O jau ruošiausi iš naujo sėti.
o "DE CAYENNE" sėti tuo pačiu laiku ūgtelėję ir vienas 26d. iškišęs galvą smile.gif

Niekam neįdomūs tie mano daržai tai bent čia smagu pasiskaitinėt 4u.gif
Atsakyti
Su paprikomis ir čiliais tai reikia tikrai kantrybės drinks_cheers.gif Jų sėklos kartais būna užsispyrusios ir nenoriai dygsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 05, 19:24)
Su paprikomis ir čiliais tai reikia tikrai kantrybės  drinks_cheers.gif Jų sėklos kartais būna užsispyrusios ir nenoriai dygsta  doh.gif

o man kazkaip kai siemet ant vatos daiginu nera problemu- 100proc daigumas, isleidzia uodegytes per 5-7 dienas..
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2013 02 05, 19:00)
o man kazkaip kai siemet ant vatos daiginu nera problemu- 100proc daigumas, isleidzia uodegytes per 5-7 dienas..

Nemėgstu žaisti su vata, man daiginimo tabletės labiau patinka smile.gif Sėklos kurios šiemet pirktos man irgi be problemų dygsta, bet va kurios prieš kokius 4 metus tai sunkiai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 05 vasario 2013 - 19:24
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 05, 20:23)
Nemėgstu žaisti su vata, man daiginimo tabletės labiau patinka  smile.gif Sėklos kurios šiemet pirktos man irgi be problemų dygsta, bet va kurios prieš kokius 4 metus tai sunkiai  tongue.gif

Kai neturiu tokio dalyko sueina ir vata biggrin.gif pernai ne tiek nesusiprotejau- daiginau tiesej zemej.. o zeme jukneviciaus buvo.. po to tik suzinojau kokia gera ji smile.gif o mano seklos tai isvis gavojau neaisku kaip dygs siu metu, nes ju nei veisles nezinau- viena rusis is kinijos dziovinti ciliakai pries 4-5 metus atvesti, kiti is austrijos irgi dziovinti tai kadangi nezinojau kas gausis ant vatos padejau.. tai pirmieji jau po 6 lapus turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 05, 16:35)
Mano paprikytės Trapez ir Solario H nedygsta, tai gerai kad anskčiau sėjau doh.gif

Aš pasėjau 6 Trapez sėklas sausio 27 d. Visi gražiausiai sudygę (sudygo gal per 5 dienas). Gal kad sėklos ne senos? g.gif Bet kaži ar vazonui tiks Trapez?

QUOTE(saridon'e @ 2013 02 05, 17:31)
mano čiliukai "Koral" sėti sausio 18d irgi miega,

Mano Koral sėti sausio 20 d. jau tuoj tuoj po tikrą lapelį, atrodo, kad užsiaugins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2013 02 05, 18:31)
mano čiliukai "Koral" sėti sausio 18d irgi miega...

Su "Koral" man nesiseka treti metai iš eilės- būtent šios veislės sėklos nedygsta, kiti seniausiai kaip kareivėliai, o šitie nei krust...
Atsakyti
Aš siandien jau į vazonelius tabletytes idejau... Lyg ir gyvi, nors islinde sskneliai visi liko apvalkale
Atsakyti
o as siemet kazkaip neskubu .. neznau kodel,,nekyla rankos set nors tu ka... O pernai kad "daviausi" blush2.gif doh.gif
Atsakyti