Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

Merginos, o jus is karto nudengiate plevele kai tik islenka papriku kabliukai ar dar laukiate kol jie issitiesina? ir jei ne visos vienu metu sudygsta, vis tiek atidengiate? Soriukas, jei kartojuosi su klausimais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledi_x: 11 vasario 2013 - 18:21
QUOTE(ledi_x @ 2013 02 11, 19:20)
Merginos, o jus is karto nudengiate plevele kai tik islenka papriku kabliukai ar dar laukiate kol ji issitiesina?

As palaukiu, kol skilcialapiai pasimatys is zemes lendantys ir kai truksta "5 minuciu" iki visisko islindimo, tada nuimu plevele visiskai ir keliauja ant palanges prie kitu daigu 4u.gif
Siandien daug idomiu papriku/ciliu seklu maciau senukuose Vilimor firmos. Maciau ir Hungarian yellow wax hot, jei kam reikia. Dabar senukuose 40 proc nuolaida visoms smulkioms sekloms, tai prasinesiau smile.gif Tik ties paprikom susistabdziau, pagalvojau,kad siemet jau uzteks gal, jei daigumas geras bus smile.gif Jau Kubesnik, Hamik, Purple Beauty kilpeles matosi. Kitos dar snaudzia. Yra seklu sausio 31 dienos dar mieganciu, kazi dar laukti? g.gif Ingrid nelabai nori dygti schmoll.gif
Jau 28 dienos Hungarian yellow wax hot kabliukai pagaliau islindo thumbup.gif Kol kas siemet Jalapeneu daigumas, greitumas ir augimas maloniausiai stebina wub.gif
Atsakyti
Skaitineju skaitineju, galima truputuka isiterpsiu. Hungarian yellow wax hot vakar pirkausi zalioj stotelej Panevezyje. Akciju jokiu nera, bet ir as savo seklu "kolekcija" jomis papildziau blush2.gif
Atsakyti
a skaitet sita?
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2013 02 12, 13:06)

skaitėm - labai gera info smile.gif
Atsakyti
sakykit, kzin ar rimtai jei seklos plaukioja vandens virsuje tai bus nedaigi ? nes mano visas pakelis papriku seklu, nenusileidzia i dugna, laikos pavirsiuje laugh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2013 02 13, 13:21)
sakykit, kzin ar rimtai jei seklos plaukioja vandens virsuje tai bus nedaigi ? nes mano visas pakelis papriku seklu, nenusileidzia i dugna, laikos pavirsiuje laugh.gif doh.gif

Bandėte nuskandinti su dantų krapštuku ar kuo kitu? Jei iš karto pas mane neskęsta dažniausiai skęsta po kokios valandos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 13, 15:33)
Bandėte nuskandinti su dantų krapštuku ar kuo kitu? Jei iš karto pas mane neskęsta dažniausiai skęsta po kokios valandos  ax.gif

Sunkiai ir lėtai daiginasi pas mane šalpioje vatoje čiliai su paprikomos verysad.gif
Jau 4 dienos, tai gal tik pora sėklyčių su uodegėlėmis, o kitos išbrinkę, bet miega. schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Violeta, kokios simpatiskos 4u.gif arba smpatiski biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 13, 15:57)
Violeta, kokios simpatiskos 4u.gif  arba smpatiski biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 13, 13:33)
Bandėte nuskandinti su dantų krapštuku ar kuo kitu? Jei iš karto pas mane neskęsta dažniausiai skęsta po kokios valandos  ax.gif

nuskendo tik du, po penkiu valandu....nzn galvoju iki ryt dar plaikysiu, o ryt sodinsiu tik tuos kurie bus nuskende.
Atsakyti