Merginos, o jus is karto nudengiate plevele kai tik islenka papriku kabliukai ar dar laukiate kol jie issitiesina? ir jei ne visos vienu metu sudygsta, vis tiek atidengiate? Soriukas, jei kartojuosi su klausimais

QUOTE(ledi_x @ 2013 02 11, 19:20)
Merginos, o jus is karto nudengiate plevele kai tik islenka papriku kabliukai ar dar laukiate kol ji issitiesina?
As palaukiu, kol skilcialapiai pasimatys is zemes lendantys ir kai truksta "5 minuciu" iki visisko islindimo, tada nuimu plevele visiskai ir keliauja ant palanges prie kitu daigu

Siandien daug idomiu papriku/ciliu seklu maciau senukuose Vilimor firmos. Maciau ir Hungarian yellow wax hot, jei kam reikia. Dabar senukuose 40 proc nuolaida visoms smulkioms sekloms, tai prasinesiau

Jau 28 dienos Hungarian yellow wax hot kabliukai pagaliau islindo

Skaitineju skaitineju, galima truputuka isiterpsiu. Hungarian yellow wax hot vakar pirkausi zalioj stotelej Panevezyje. Akciju jokiu nera, bet ir as savo seklu "kolekcija" jomis papildziau

sakykit, kzin ar rimtai jei seklos plaukioja vandens virsuje tai bus nedaigi ? nes mano visas pakelis papriku seklu, nenusileidzia i dugna, laikos pavirsiuje

QUOTE(Rdk @ 2013 02 13, 13:21)
sakykit, kzin ar rimtai jei seklos plaukioja vandens virsuje tai bus nedaigi ? nes mano visas pakelis papriku seklu, nenusileidzia i dugna, laikos pavirsiuje

Bandėte nuskandinti su dantų krapštuku ar kuo kitu? Jei iš karto pas mane neskęsta dažniausiai skęsta po kokios valandos

QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 13, 15:33)
Bandėte nuskandinti su dantų krapštuku ar kuo kitu? Jei iš karto pas mane neskęsta dažniausiai skęsta po kokios valandos 

Sunkiai ir lėtai daiginasi pas mane šalpioje vatoje čiliai su paprikomos

Jau 4 dienos, tai gal tik pora sėklyčių su uodegėlėmis, o kitos išbrinkę, bet miega.

Violeta, kokios simpatiskos
arba smpatiski

QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 13, 13:33)

nuskendo tik du, po penkiu valandu....nzn galvoju iki ryt dar plaikysiu, o ryt sodinsiu tik tuos kurie bus nuskende.