Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(Regila @ 2013 02 09, 10:31)
Madmuazele, po savaitgalio kurią dieną važiuosiu į Kauną, galiu Jalapeno ilgesnių ir trumpesnių vaisių sėklyčių atvežti. Vistiek važinėsiu tą žmogutį lankyt. Vakar buvau, labai dar bejėgis. Parašė, kad jau palatoje, kai man iki kardiochirurg klinikos buvo likę 50m. O jau ruošėsi vežt 8.30, kai skambinau. Tai tas 3 val kol ruošiausi, važiavau autob, mikriuku buvo pakankamai sunkios..

smile.gif Kad as is Vilniaus 4u.gif

QUOTE(Apelsina @ 2013 02 09, 11:39)
Jei galima, ir as noreciau vieno daigelio jalapeno, Vilniuje  ax.gif

smile.gif Jei tik uzaugs jie.. Parasysiu temoje. mirksiukas.gif
Atsakyti
MERGINOS, KUR JUS PERKAT HUNGARIEN hOT wAX? Na kiek ieskau, niekur nerandu. Regila, sesiu Jusiskius Mini Belle bordo ir mix'a. Gal galit apie juos placiau parasyt? Ar jie storasieniai? Marinavimui tiks?
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 02 09, 15:09)
MERGINOS, KUR JUS PERKAT HUNGARIEN hOT wAX? Na kiek ieskau, niekur nerandu. Regila, sesiu Jusiskius Mini Belle bordo ir mix'a. Gal galit apie juos placiau parasyt? Ar jie storasieniai? Marinavimui tiks?

pirkau maximoj. Pakomentuoti iš asmeninės patirties negaliu, nes pirmi metai auginsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2013 02 09, 11:22)
Kas auginot paprikas Rokita ar nera jos labai astrios, nenoriu labai astriu? Siandien pasisejau jas

Pas mane jos neturėjo jokio aštrumo schmoll.gif Tik jei gerai pamenu nepatiko tuo, jog plonesnėm sienelėm buvo.
Atsakyti
Hungarien Wax storasienės, aštrumo turinčios paprikos. Visos kitos, kurias esu auginusi - storasienėmis pavadinti nelabai galėčiau..na, nebent mini belle mix, kad šiek tiek poodinio sluoksnio turi. Kitos atrodo vien oda, bet aštrumo įsikūnijimas.
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 02 09, 16:09)

žalioj stotelėj buvo tikrai, praeitais metais aš pirkausi bet ir šiemet mačiau. Va pas šituos tai aštrumas sakyčiau nulinis bet pamarinavimui pamaišius su aštresniais visai patiko. Gal auginsiu vėl kokius 3 daigelius.
Atsakyti
Čia matyt kaip kam tas aštrumas. Man 1 Hung Waw į guliašą buvo gerokai per daug, nors ėmiau mažiausią. O žinau kas į juos farširavo maltą mėsą ir kepė. Sakė labai liuks.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 02 09, 06:58)
4u.gif  ax.gif o kaip konservuojat pomidorus su čiliukais. Gal galit receptą 4u.gif

receptą radau SM, Ulė buvo įdėjusi 4u.gif (Konservavimas - pomidorai - 8 puslapis - 87 žinutė )

Marinuoti žali pomidorai

Pomidorus supjaustome ir sudedame į stiklainius.
Vieno litro talpos stiklainiui pridedame 1 didelį čili pipirą ir 2-3 dideles skilteles česnako.

Marinatas:

2.5 l vandens
stiklinė cukraus
100 gr. druskos
250 ml. acto 9 %

Užpilame pomidorus verdančiu marinatu, palaikome kol atvėsta, nupilame, marinatą vėl užverdame, užpilame ant pomidorų ir užsukame stiklainius dangteliais.

Dėl maro pirmiausia lauke augusius žalius konservavau, vėliau ir panokusius black cherry iš šiltnamio. Tiek vieni, tiek kiti labai patiko...per Mindaugines buvom festivalyje tai per tuos karščius vienintelis stiklainiukas iš konservuotų daržovių pradarytas (uždarytas) tas 3d neprarūgo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 09 vasario 2013 - 19:43
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 08, 23:28)
Buvo snd idetas kalendorius tik rusiskas kazkurioj temoj, perziurekit.

Kokioj temutej tas kalendorius, nerandu doh.gif
O gal kas turi po ranka ir galetu pasakyti geras dienas papriku sejai 4u.gif Arba gal galetu kalendoriu ikelti cia biggrin.gif
Atsakyti
merginos ,paporinkit man naujai sodininkei ax.gif kada dar galima artimiausiu metu seti paprikas,nes perziurejau Nnn... tu menulio kalendoriu ir susimaisiau visai-vos ne visi skiriasi vienas nuo kito schmoll.gif taip noretusi savu daigeliu ir vaisiu uzsiauginti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2013 02 09, 21:12)
Kokioj temutej tas kalendorius, nerandu  doh.gif
O gal kas turi po ranka ir galetu pasakyti geras dienas papriku sejai 4u.gif Arba gal galetu kalendoriu ikelti cia biggrin.gif

Na, kam kišti tą pačią ir tiek daug vietos užimančią info. Čia žiūrėkit. Tik info rusų kalba, jei nesuprantat, pagooglinkit suprantama kalba mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Divia @ 2013 02 09, 21:17)
merginos ,paporinkit man naujai sodininkei  ax.gif kada dar galima artimiausiu metu seti paprikas,nes perziurejau Nnn... tu menulio kalendoriu ir susimaisiau visai-vos ne visi skiriasi vienas nuo kito  schmoll.gif taip noretusi savu daigeliu ir vaisiu uzsiauginti.. ax.gif

O kuo čia dėti mėnulio kalendoriai ir savi daigeliai, vaisiai? g.gif Sėkit, auginkit pagal auginimo rekomendacijas ir turėsit, ką nuskint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2013 02 09, 20:41)
receptą radau SM, Ulė buvo įdėjusi  4u.gif (Konservavimas - pomidorai - 8 puslapis - 87 žinutė )

Marinuoti žali pomidorai

Pomidorus supjaustome ir sudedame į stiklainius.
Vieno litro talpos stiklainiui pridedame 1 didelį čili pipirą ir 2-3 dideles skilteles česnako.

Marinatas:

2.5 l vandens
stiklinė cukraus
100 gr. druskos
250 ml. acto 9 %

Užpilame pomidorus verdančiu marinatu, palaikome kol atvėsta, nupilame, marinatą vėl užverdame, užpilame ant pomidorų ir užsukame stiklainius dangteliais.

Dėl maro pirmiausia lauke augusius žalius konservavau, vėliau ir panokusius black cherry iš šiltnamio. Tiek vieni, tiek kiti labai patiko...per Mindaugines buvom festivalyje tai per tuos karščius vienintelis stiklainiukas iš konservuotų daržovių pradarytas (uždarytas)  tas 3d neprarūgo  blush2.gif

4u.gif didelis dėkui,...bandysim smile.gif
Atsakyti