manau tada palauksiu savaitele

QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 14, 19:26)
Pas mane sausio 31 setos dar tik dabar pradeda lysti
Sausio 29 setos ir pries ketea dienu tik lysti pradejo. Neskubekit 

pries tai mirkete? siandi dali pasejau i substrata, pries tai para mirkiau, o kitus para mirkytus ant vatos sudejau... darysiu eksperimenta kur kaip geriau, greiciau

QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 14, 23:36)
Manau tinkamesnė 21 diena- jau bus priešpilnis
Aš kas nedygo ar ką naujai įsigyjau sėsiu 21 dieną 

02.20 nuo 13 val. tinka
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 14, 23:54)
02.20 nuo 13 val. tinka
Teip, tai 20 vakare užsimerksiu sėklytes, o 21- sėsiu

QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 15, 01:03)
AS taippat, esu pasejus l.l. mazai ciliuku vos 7 veisles, bet po 2 ar 1 seklyte, kurias gavau is vienos forumietes, tarp tu ir savo 2 veisles, beveik visi sudygo ( bet tokie vargsiukai stovi, nors ant palanges ir nesalta, bet aisku sviesos stoka), tik nedygo 2 veisliyu po 1 seklyte, nes ir pas ja nedygo, bet laikysiu iki men..O visus kitus ir paprikas sesiu 20-21 d.
QUOTE(Rdk @ 2013 02 14, 23:49)
pries tai mirkete? siandi dali pasejau i substrata, pries tai para mirkiau, o kitus para mirkytus ant vatos sudejau... darysiu eksperimenta kur kaip geriau, greiciau 

mirkytos

Įdomu,ar labai būtų nuodėmingos dienos šiandien paprikutes pasisėt? Aš jau konkrečiai pasimečiau tarp tų datų
kiek kokią temelę atsiverčiu,visur datos datos
tikrai smegenėlės susisuko ir pasimetė

QUOTE(Alekto @ 2013 02 15, 10:38)
Įdomu,ar labai būtų nuodėmingos dienos šiandien paprikutes pasisėt? Aš jau konkrečiai pasimečiau tarp tų datų
kiek kokią temelę atsiverčiu,visur datos datos
tikrai smegenėlės susisuko ir pasimetė 

Jeigu yra gera nuotaika tai ir sėk...

Ir aš retai kada dairausi. Turiu laiko, noro-pasėjau. Ne, laukiu kitos dienos kada toks poreikis bus. Dažniau būna, kad pasėjus pasižiūriu..bet derlius nuo to nenukentėjo..
Regila,aš klausimą tau turiu
Kas per daiktas paprika Pingvin

Saldi storasienė paprika.