Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

Buna jei vesoka ir substratas slapias, kad supuna seklytes. As kazkaip Sekluvos seklom esu nenusivylus, dar nebuvo, kad kas nedygtu, pernai pirkau pomidorus ir pasidalinau su pazistama, seklos is to pacio pokelio, pas mane visos sudygo, o pas nei vienos, net pyktelejo ant manes kad blogas seklas jai atidaviau, veliau issiaiskinom kaip ji seja ir i kokia zeme, tai praejo pikyumai, nes pati kalta buvo.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 17, 14:55)
Jei nerandate žemėje gal tikrai supuvo, nes nežinau kaip daugiau paaiškinti. Mažų daržininkų neturite, kurie galėjo pasidarbuoti?  g.gif

Mazieji darzininkai pas mus i miegamaji neina. O ten kaip tik prie lango ir ukis mano smile.gif

Dalis mano ukelio papriku ir ciliu.

Trapez paprikos setos vasario 7
Californian wonder 02-07
Kubesnik (02-01) ir Jalapenai (01-28) ispikiuoti
Gloria daigiukas pirmas (02-08)
Hamik, Purple beauty ir whitney 02-02 sejos
Bratec lys ir Ingrid salia pasetos 02-08 sejos
Golden greek pepperoncini 01-25
Jalapeno 01-23
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 17 vasario 2013 - 14:24
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 17, 14:18)
Dalis mano ukelio papriku ir ciliu.

Nemažas ūkelis wub.gif Tik man ne visas foto rodo.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 17, 15:24)
Nemažas ūkelis  wub.gif Tik man ne visas foto rodo.

Pataisiau nuorodas, tai turetu viska rodyti smile.gif is facebooko savo keliu, tai taip ir gaunasi blush2.gif
Dar nenufotografuota liko Hungarian yellow wax hot, Orange bell, Gourmet, Sladkij drakon. Vis dar laukiu isdygstant cayenne ir daugiameciu dekoratyviniu, bet valgomu ciliuku smile.gif
Atsakyti
O tas Ingrid Sekluvos parduotuvej pirkot ar kokioj kitoj, ir ant pokelio garantija gera? Galima rytoj i ta pard. pasiskambint.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 17, 15:27)
O tas Ingrid  Sekluvos parduotuvej pirkot ar kokioj kitoj, ir ant pokelio garantija gera? Galima rytoj i ta pard. pasiskambint.

Pirkau Alytaus Lankavoje. Garantija ant pokelio iki 2014 metu 12 menesio. Ai, nesuku per daug as galvos. Tik stebiuosi,kad tokiom paciom salygom ir toje pacioje zemeje sudygtsa salia seklytes, o vat jos ne. As maniau,kad dovanotos Purple Beauty nesudygs visos , o sitos sudygs, bet gavosi visiskai atvirksciai smile.gif

Ai, dar pries pora dienu padariau eksperimenta. Gavau as dovanu saldytu ciliu visokiausiu namu auginimo. Tai ten seklu pilna buvo tam maiselyje saldytame. Issikrpasciau is Killian ir dar kazkokiu ten seklytes ir pasejau i zeme. Ir jau maciau,kad uodegytes leisti pradeda wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 17 vasario 2013 - 14:32
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 17, 14:27)
Pataisiau nuorodas, tai turetu viska rodyti smile.gif is facebooko savo keliu, tai taip ir gaunasi  blush2.gif
Dar nenufotografuota liko Hungarian yellow wax hot, Orange bell, Gourmet, Sladkij drakon. Vis dar laukiu isdygstant cayenne ir daugiameciu dekoratyviniu, bet valgomu ciliuku  smile.gif

Aga dabar jau rodo drinks_cheers.gif Mieli daigeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 17, 15:38)
Aga dabar jau rodo  drinks_cheers.gif Mieli daigeliai  4u.gif

Aciu aciu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Aukse, ten saldi paprika ne KuBesnik, o KuDesnik. Man vis kas kartą skaitant kliūna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 02 17, 16:00)
Aukse, ten saldi paprika ne KuBesnik, o KuDesnik. Man vis kas kartą skaitant kliūna wink.gif

Ten ant lapuko Kubesnik parasyta, nes D raide rusiska butu kaip musu lietuviska G mazoji, o ten grynai kaip rusiska B mazoji yra va tokia, kaip ta antra nuo virsaus i desine user posted imagetodel man ir Kubesnik nors tu ka skaitosi doh.gif blush2.gif blush2.gif Jei isivele klaida, tai pasizymesiu ir pas save,kad ten KuDesnik biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 17 vasario 2013 - 15:09
Jei jos iš manęs, tai vis tiek Kudesnik..ypač jei ranka rašyta pavadinimas, tai bus rašant mano suklysta.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 02 17, 16:10)
Jei jos iš manęs, tai vis tiek Kudesnik..ypač jei ranka rašyta pavadinimas, tai bus rašant mano suklysta.

Na viskas tada aisku, einu ant zymekliu pasitaisysiu 4u.gif
Atsakyti