Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Jeigu tie Bajaja tokie kieti, tai gal marinavimui butu tada labai tinkami? g.gif
Atsakyti
Gal kuri augino pomidorus "Taiko" galvojau bus nemaži slyviniai pomidorai o pas mane gavosi kaip trys šeriukai jų dydis, nu, bet jau kad išaugo "medžiai" lapai, kaip rabarbaro jie vieki toki buvo visame šiltnamyje, per riebi žemė gavosi. g.gif .Skonis geras lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 20, 20:28)
Jeigu tie Bajaja tokie kieti, tai gal marinavimui butu tada labai tinkami?  g.gif

Marinavau ir raudonus ir žalius man labai patiko o vaikams kaip patinka. Aš specialiai dėl jų dariau pasiteisino thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 01 20, 20:36)
Marinavau ir raudonus ir žalius man labai patiko o vaikams kaip patinka. Aš specialiai dėl jų dariau pasiteisino thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tada manau,kad jei jau sviezi skoniu neitiks, tai sueis i misraines laisvai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 01 20, 19:23)
Kaip augimo sąlygos tos pačios, o derlius geresnis tada pavadinimas viską lemia. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O po kiek daigų kiekvieno buvo?
Atsakyti
merginos, atkalbekit mane nuo pagrindines sejos sausio 24d doh.gif lotuliukas.gif
nu va skaiciuoju kad daigai augtu vasari, kova , puse balandzio g.gif siltnamis prie namu, bandyciau ispopinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 20, 20:39)
O po kiek daigų kiekvieno buvo?

Nu po šešis tai tikrai, bet čia jau patikrintas reikalas ne tik mano, bet ir brolienės mano thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Nu gal čia pas mus dzūkijoj taip. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2013 01 20, 20:49)
merginos, atkalbekit mane nuo pagrindines sejos sausio 24d  doh.gif  lotuliukas.gif
nu va skaiciuoju kad daigai augtu vasari, kova , puse balandzio  g.gif  siltnamis prie namu, bandyciau ispopinti  rolleyes.gif

Kas per sėja žiemą schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif. Mano pernai sėti anksčiau nepasakyčiau, kad derlių davė anksčiausiai, aš dar laikausi. Junkis mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 20, 19:49)
merginos, atkalbekit mane nuo pagrindines sejos sausio 24d  doh.gif  lotuliukas.gif
nu va skaiciuoju kad daigai augtu vasari, kova , puse balandzio  g.gif  siltnamis prie namu, bandyciau ispopinti  rolleyes.gif

Per anksti bus: tamsoka dar jiems 4u.gif Jei tokia diena, kaip šiandien, papildomai apšviest reiktų 4u.gif Ir daigai, man atrodo, tinkamiausi sodinti yra 50-60 dienų, ne senukai smile.gif
Klausyk Ex mirksiukas.gif O, jei rankos niežti, pasisėk kelis ankstyvus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 20 sausio 2013 - 19:57
QUOTE(matuke @ 2013 01 20, 20:49)

Pernai sejau nuo vasario 24 iki kovo 10 kazkur. Tai uzteko to tampymosi ir balandzio gale i siltnami isgrudau, bet buvo jau ir su pumpurais ir taip jau keikiausi namuose,kad augalai baisuliniai, daigai dideli, o dar salnos uz lango. Laksciau paskui i silnami su agro plevele ir zvakem, sildytuvu elektriniu,kad tik nenusaltu man jie. Tai jei butu menesiu didesni, tai butu tik vargo ir jiems ir man. skaitosi,kad reikia issodinti daigus apie 60 dienu amziaus i nuolatine vieta. O cia jau visi 90 dienu butu. Seni daigai. 90 dienu daigai pas mane pernai ankstyvieji jau su pomidoriukais zaliais buvo ax.gif
Atsakyti
Matuke, jau ir vasarį pasodintus daigus reikia į 3 l talpas išsodinti, kol šiltnamio sulaukia, o jei visus sausį pasėsi baisu bus doh.gif
Atsakyti

Nekvailiok mirksiukas.gif . Nekankink vargsu. Manau vadario 20 bus kaip tik, jei balandi sodinsi. Panesiosi diena I siltnami daug greiciau augs ir uzteks 1,5 menesio daigam
Atsakyti

Siūlyčiau dar pakentėti 4u.gif Aš tai tik vazoninius ir žemaūgius sėju ax.gif Aukštaūgius manau kovo pradžioje arba vasario pabaigoje sėsiu smile.gif
Atsakyti
uf, pagaliau prisivijau blink.gif Jūs gal pliurpimo rekordus sumušt nutarėt - viena tema prišnekėta ir kitos pusė - per tris dienas blink.gif blink.gif blink.gif

Aš tai tikrai dar nesėsiu nieko. Neturiu žemių, lauke šalčius žada, gal mašina neužsives, į parduotuvę autobusu tikrai nevažiuosiu schmoll.gif Savaime, visiškai natūraliai, sėja atsideda biggrin.gif Nors dar ir noras joks nekibina smile.gif
Atsakyti