Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 20, 22:56)
Vasario 20 tai galima vakare manau jei kam labai reikia g.gif 

Vasario 21-22 irgi geras laikas  4u.gif Pas Ją nebuvo, o pas mane bus, kiek žinau Ji sakė irgi nebijos pilnaties svarstyklėse biggrin.gif Aš pažiūrėjau, kad vasario 28 pilnatis svarstyklėse, pernai mano pagrindinė sėja būtent tokiu laiku ir buvo, likau patenkinta derliumi (kiek žinau ne aš viena) tai reikės būtinai sėti vėl tokiu laiku bigsmile.gif Dar norėčiau ir skorpioną išbandyt gi mano ženklas, bet jau kovo 2 diena link delčios ta pilnatis bus tai labai dvejoju g.gif

o kada tavo pernai seja buvo?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 20, 23:00)
o kada tavo pernai seja buvo?

Kovo 10 ax.gif
Atsakyti
Taip stipriai pergyvenat del sejos datos.Del vaisingumo,pvz.hibridinių,reiktų,matomai,labai pasistengti,kad butų nederlingi. Bet apytikriai sodinant,-atsižvegiant į vaisių-žiedų-šaknų dienas,tai ką aš žinau,teisingai išauginus rasodą,o aš ją net perauginau,bet neužbambinau,nes buvo grunte,o ne indukuose,visos uosvienikes kaimynkutės,senos kartos daržininkes,dyvinosi derlingumu. Seklos buvo pirktines,paprastos. Dirva lauke,buvusio,senai neeksplotuojamo ir nugriauto šiltnamio vietoje. Tad ligos nebuvo iškart užprogramuotos,žeme lengva.
Gal suprasit ką iš mano puikaus minčių destymo doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 20 sausio 2013 - 23:39
QUOTE(ptashka @ 2013 01 20, 23:05)
Taip  4u.gif Labai vešlūs ir derlingi, bet skoniu mano šeimynai nei švieži, nei marinuoti nepraėjo. vienas kitas susivalgo tik.
Beje, marmande aš irgi auginau, dar nenusprendžiau, ar šiemet kartosiu. Neišskirtiniai  ax.gif Krūmai buvo aukštoki, bet pačių pomidorų nebuvo daug.

Spiriu tada ji lauk,juolab kad kandidatu yra rolleyes.gif man derlingumas pirmoj vietoj, tada jau skonines savybes
QUOTE(tany @ 2013 01 20, 23:14)
o  vasario 28d. tinka pomidorams? Cia butu idealu (arciausia kovo  thumbup.gif  ). Bet pas Ex tokios datos nebuvo  g.gif

Tiesa matuke tik vasario 20 nesodink schmoll.gif  blush2.gif ...as buvau ne prie kompo tai supainiojau tikslia data...Ex rase 21-22d.(dabar pasitikslinau). Tai va vasario 21-22 leidziu seti  mirksiukas.gif  biggrin.gif .

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 20, 23:14)
o  vasario 28d. tinka pomidorams? Cia butu idealu (arciausia kovo  thumbup.gif  ). Bet pas Ex tokios datos nebuvo g.gif

tany, nu kaip nebuvo... jau bent du kartus rašiau, kad pagrindinę sėją sėsiu vasario paskutinę dieną.. nugi nueik ir pažiūrėk į kalendorių kelinta diena tai gaunasi.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 21 sausio 2013 - 06:06
[quote=matuke,2013 01 21, 00:42]
Spiriu tada ji lauk,juolab kad kandidatu yra rolleyes.gif man derlingumas pirmoj vietoj, tada jau skonines savybes

pas mane pagal forumieciu atsiliepimus sis pomidoras pazymetas kaip derlingas,dideliais vaisiais ir gan gero skonio ax.gif as noriu ji isbandyt ax.gif
Atsakyti
Labas rytas. Man apie ankstyva seja net galvot nesinori schmoll.gif Siandien ryte lauko termometras rode -27 blink.gif Ankstyvu pavasariu nekvepia visai rolleyes.gif
Atsakyti
Tai, kad oras gi greitai keiciasi biggrin.gif Ir ko noreti-gi sausis dar... vidurziemis wub.gif

Man tai pomidorai-visu pirma skanus turi buti... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 21, 10:31)
Labas rytas. Man apie ankstyva seja net galvot nesinori  schmoll.gif  Siandien ryte lauko termometras rode -27  blink.gif  Ankstyvu pavasariu nekvepia visai  rolleyes.gif

Ir aš neskubėsiu, kadangi vietos daug neturiu, tai vargs be saulės šviesos augaliukai. Paprikas ir čilius sėti bandysiu vasario 15-16 dienomis (Jautis -jaunatis-dar nebandžiau, todėl knieti išbandyti). Pomidorus bandysiu kovo 14-15-16 dienomis (jautis -jaunatis). Pernai pomidorus sėjau per Svarstykles -tai neteko nusivilt. Bet šiemet svarstyklės taip anksti 02.27 arba taip vėlai 03.26. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte33: 21 sausio 2013 - 08:39
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 21, 09:31)
Labas rytas. Man apie ankstyva seja net galvot nesinori  schmoll.gif  Siandien ryte lauko termometras rode -27  blink.gif  Ankstyvu pavasariu nekvepia visai  rolleyes.gif

kur cia taip daug?pas mus -11 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2013 01 21, 09:53)
kur cia taip daug?pas mus -11  blink.gif

Alytaus rajonas gilus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 01 21, 06:02)
tany, nu kaip nebuvo... jau bent du kartus rašiau, kad pagrindinę sėją sėsiu vasario paskutinę dieną.. nugi nueik ir pažiūrėk į kalendorių kelinta diena tai gaunasi.. smile.gif

va ka turiu:
"Vasaris.
1, 27, 28 dienos sėjai tik iš bėdos.
7, 16 dienos labiau tinkamos pikiavimui, daigelių sodinimui
21-22 dienos pačios pačiausios pomidorų sėjai
Nusivyliau kovo mėnesiu, beveik nėra pasirinkimo.
Kovas.
2, 29, 30 dienos tiktų iš bėdos.
15-16, 25 dienos labiau tiktų pikiavimui ir sodinimui.
20-21 dienos vienintelės pačios vaisingiausios, tinkamiausios ir tobuliausios pomidorų sėjai.
Aš asmeniškai žvilgčioju į kovo 2 dieną. Bet dar pagalvosiu, eisiu vasario mėnesį atidžiau paraklinėt, gal ten ką atrasiu.. bet jei pavasaris bus vėlyvas, irgi nieko gero iš to vasario "

taigi pagal tave 28d. tik is bedos mirksiukas.gif
veliau gal ir rasei kazka, bet negu viska atsiminsi doh.gif ka issisaugojau ta matau biggrin.gif

P.S. Kadangi pati planavau kovo 20 sodinti, tai nelabai jau akcentavau kas ten ka vasari sodina blush2.gif

tiesa po tu visu ankstyvo pavasario pranasysciu ir man smegeneles susisuko... siandien ryte dar lovoj gulinedama sudarinejau plana, ka sesiu vasari biggrin.gif visgi ~ 10 daigu(is 36) pasesiu vasario 28(seklu tai daug turiu, negu gaila) o likusius paliksiu tam kovo menesiui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 21 sausio 2013 - 09:13