Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Asta ir G @ 2013 01 22, 14:33)
Specialiai neparašiau nenorėjau išsiduoti, kad tinginė blush2.gif nelupau. Man vienai būtų daug darbo, o kaip visiems tai pasiterlioja kiekvienas sau blush2.gif
Galima kaip semkes valgyt  biggrin.gif  biggrin.gif juokauju.

as praeitais metais(2011 vasara) lupau, tai buvo skanu...siemet savo sultyse konservau didelius, tai nusovevisus... o maziukus prie agurku po kelis idejau su skurom...tai nieks ju nevalge schmoll.gif nes turi spjaudyti ta skura, ji nevalgoma schmoll.gif
aplamai ziurint i tai, kad pas mus eina agurkai rauginti, tai kitais metais jauciu pomidoru nemarinuosiu visai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 22 sausio 2013 - 14:40
QUOTE(Olaiva @ 2013 01 22, 14:14)
sveikos wink.gif
gal galit pagelbėti rolleyes.gif
pernai auginau šiuos pomidorus,jie man labai patiko,skanūs,mėsingi,nerūgštūs ir labai gražus,kai noksta:dryžuoti žaliai rožiniai,paskui tamsėja.buvau įsitikinusi,kad iš loretossodų pirkau,bet,pasirodo,ne doh.gif panašūs į fejerverk,bet anie dryžuoti raudona su geltona...
gal žinot,kokia čia veislė? ax.gif visi apvalūs,dailūs tokie wub.gif

Kažką labai panašaus Sėklelėj šiandien mačiau, ne Fejerverk. Gavo naują siuntą, galima būtų ten paieškot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 22, 15:39)
as praeitais metais(2011 vasara) lupau, tai buvo skanu...siemet savo sultyse konservau didelius, tai nusovevisus... o maziukus prie agurku po kelis idejau su skurom...tai nieks ju nevalge  schmoll.gif  nes turi spjaudyti ta skura, ji nevalgoma schmoll.gif
aplamai ziurint i tai, kad pas mus eina agurkai rauginti, tai kitais metais jauciu pomidoru nemarinuosiu visai blush2.gif

Pas tave vyrai o pas mane moterys biggrin.gif Skoniai kiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 22, 14:39)
as praeitais metais(2011 vasara) lupau, tai buvo skanu...siemet savo sultyse konservau didelius, tai nusovevisus... o maziukus prie agurku po kelis idejau su skurom...tai nieks ju nevalge  schmoll.gif  nes turi spjaudyti ta skura, ji nevalgoma schmoll.gif

Nu visai doh.gif biggrin.gif Man pomidorai skanus visokiam pavidale, butu dar geriau, jei niekas nevalgytu, daugiau man liktu biggrin.gif Ir dzin tos skuros, jei kokia kose darau, adzika tipo ir tai nebelupu, sutarkuoju su bulviu tarkavimo masina, ir ok, jie i misraines kokias, nulupu, bet dideli tie pomidorai, nesunku nulupti. Man dar labai gerai pagalvoti reiketu, kas skaniau, ar agurkai, ar pomidorai, va rauginti agurkai, tai geris, bet as ir pomidorus rauginu, megstam mes tuos pomidorus, del to man ju niekad nebuna per daug.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 22, 13:57)
bigsmile.gif  ar buvo labai ankstyvi? Ir sakai kaip krumas-tai jam daug vietos reikia? Kada ji nurovei?

Pas mane ne vienas ankstyvas nebuvo, nes velai sodinau-kadangi siltnami tik geguzes pab. ar birzelio pr. berods pastate g.gif Krumukas mazas, zemas, net nerisau-visi ant sieno gulejo blush2.gif Bet su daug daug saku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 22, 14:39)

Aš pernai pavasarį visus išdalinau savo marinuotus pomidorus,nes nei vieno stiklainio nesuvalgėm doh.gif
Vienintelis pasiteisinęs reikalas,tai tas toks ale marmalas biggrin.gif savose sultyse pomikai.Super į visur sueina jie žiemą.
O taip tai tik agurkai marinuoti blush2.gif ir žinoma vasarą švieži pomidorai thumbup.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...1&v=l9AphTSWGPM

Gerai mociute pomidorus cia augina, net 60 daigu telpa, o mes neisipaisom i didelius siltnamius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 22, 13:58)
Kuom pakeitei?

Polfastu. Dabar Polfastą keičiu Esmeralda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 22, 16:03)

Gerai mociute pomidorus cia augina, net 60 daigu telpa, o mes neisipaisom i didelius siltnamius  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif kai žiūrėjau vaizdelį, MB pamatė taip pat ir išsigando, kad balkoną okupuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 01 22, 15:23)
Asmeninis pastebėjimas šeriukus vakavau savo sultyse (pabandymui dėl vaikų) juodus raudonus ir geltonus nu ir ką stiklainyje skaniausi raudoni, juodi kažkokia žole trenkia blush2.gif geltoni irgi skanūs ax.gif . Matyt saldumas duoda savo  g.gif Bajaja pomidorai savo sultyse man buvo labai skanūs. thumbup.gif

pas mus pernai red cheriuku labai gausiai uzderejo,net vaikai nebeiveike biggrin.gif ,tai as agutkus marinuodama tuo paciu marinatu uzpyliau,visai neblogi gavosi,dabar su desryte pusryciams-super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 22, 17:03)

Gerai mociute pomidorus cia augina, net 60 daigu telpa, o mes neisipaisom i didelius siltnamius  biggrin.gif

super thumbup.gif pas mus balkonas panasus,jau zinau kur desiu atliekamus daigus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 22, 16:03)

Džiunglės gražios wub.gif MB pamatė tai visai patiko biggrin.gif Bet jei turėtume balkoną, tikriausiai sakytų kas per nesąmonė, kad tik to paties nesumąstyčiau daryti lotuliukas.gif
Atsakyti