Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Aciu uz pagyras, kam patikom 4u.gif

Ziuriu, kad voveriukas cia vienas ilgaplaukis beliks. Bet buvau gi ir as nukirpus, tai nzn nzn, man graziau ilgi. Aisku, taip nebesigarbanoja, kaip ir kitos mnejot, bet isplovus galva, tai susisuka visa,s jei prideciau putu,t ai ir liktu garbanius biggrin.gif Grynai mano plaukus turi.
Nepatiko man tie trumpi plaukai, nes jei vienoj foto dar lyg ir normaliai buvo(nors ir cia tie plaukai nekazka, turbut rubai tais situacija):
user posted image
Tai pvz cia man baisiai tie plaukai atrode, kaip nevykes, trumpas, bobiskas kirpimas:
user posted image

Kol jis savanoriskai nesikerpa ir nieko blatno su sukuosena neina padaryt, tai bus su kasom biggrin.gif Paskutini karta priimamajam mergait epavadino, o siaip nepasakyciau, ak dabai jau daznai painioja.

Nu o Sea girl berniukas vistiek grazuolis, teisingai, mamka, sakai, kad graziam vaikui viskas tinka biggrin.gif

Erikiuxxx, manau ataugs jums tie plaukai per ziema. Voveriuka tai rugsejo gale buvom nukirpe, gruodi jau jis vel buvo ilgom kasom ir grifka jau pati vel kirpau, nes lindo i akis.
Papildyta:
Beje, Erikiuxxx, man graziausia plaukuosena tavo vaika sva cia turejo:
user posted image
Noreciau ir voveriukui iki tiek plauku kupeta sumazint. Sakau, reiks nestis foto i kokia rimta kirpykla biggrin.gif
Bet jauciu pa staviski plaukai plonesni, tai graziai ir ziuris. Nu pas Roka ziauriai daug tu plauku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 03 vasario 2013 - 13:23
Varinija valentadienio variantai thumbup.gif wub.gif

Lara22 ačiukas 4u.gif

kristinka:) ačiukas 4u.gif

Sea Girl gražu labai nukirptais plaukučiais wub.gif tikrai atrodo berniukas vyresnis ir kaip visada labai mielas wub.gif

Mūsų keli derinukai ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image

O gal ir prie rudų velvetukų nieko.....

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 02 03, 13:51)

Batukai labai faini, tik pirmam derinuke jie man iskrenta ia vaizdo, gal net ne batukai, o dzinsai siame derinyje nelabai tinka, su rudais velvetais visai kitas reikalas thumbup.gif
Paskutinis derinukas irgi gerai ziuris wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 03 vasario 2013 - 14:07
Vilmuteee, labai wub.gif
Poziuri, na maniskis irgi ilgaplaukis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 02 03, 15:06)
Batukai labai faini, tik pirmam derinuke jie man iskrenta ia vaizdo, gal net ne batukai, o dzinsai siame derinyje nelabai tinka, su rudais velvetais visai kitas reikalas  thumbup.gif
Paskutinis derinukas irgi gerai ziuris wub.gif

Ačiukas 4u.gif Gal....šuniuko ausytės rudos biggrin.gif vat gal džinsai kitokio mėlynumo galėtų būt tikrai....tikriausiai prie antrųjų džinsiukų geriau tiktų tas visas reikalas ax.gif

Pukepuke ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 03 vasario 2013 - 14:12
QUOTE(pukepuke @ 2013 02 03, 14:08)
Vilmuteee, labai wub.gif
Poziuri, na maniskis irgi ilgaplaukis mirksiukas.gif

Is komentaro supratau, kad po ligonines nurezei plaukus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 02 03, 14:09)
Ačiukas  4u.gif Gal....šuniuko ausytės rudos  biggrin.gif  vat gal džinsai kitokio mėlynumo galėtų būt tikrai....tikriausiai prie antrųjų džinsiukų geriau tiktų tas visas reikalas  ax.gif
Pukepuke    ačiukas  4u.gif

Jo, turbut tamsiai melyni dzinsiukai geriau ziuretusi vietoj tu sviesiu. Gal netgi tie patys next ir trecio derinuko. smile.gif
Atsakyti

sorry,bet Jusu nuomone man visai neidomi... mirksiukas.gif Ir labai per didelis jis nera,cia labiau blogu rakursu nufotografuota... tongue.gif
[/quote]

Oi, kokios mes mandros...
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 02 03, 15:28)
Is komentaro supratau, kad po ligonines nurezei plaukus smile.gif

Tikrai ne tiek kad trumpaplaukis pataptu ax.gif Taip, kaip visad patrumpinau ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 02 03, 11:51)

sitas grazus smile.gif labai mielas smile.gif
mes ir toki megztini turim smile.gif fainas labai smile.gif

mes kadangi tik namuciuose sedim, nes vis sergam, sergam sad.gif tai ir neturim parodyti derinuku smile.gif
va cia keli senesni smile.gif
user posted image
user posted image

batukai nederinti, nes ju dar ir nenesiojame smile.gif
Atsakyti
varinijos stiliaus jausmas kaip visuomet thumbup.gif
QUOTE(Požiūris @ 2013 02 02, 21:18)
Tadammmmmmmmm!

laukem, labai grazu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 02, 23:52)
Pasivaidenam...su vakaryksciu smile.gif

nepazinau bigsmile.gif bet patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 03, 00:52)
Pasivaidenam...su vakaryksciu smile.gif
user posted image

maciau fb niu man labai labai labai grazu jam taip wub.gif ir kaip visad graziai suderinti rubukai wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
vilmuteeee-paskutiniai patiko derinukai bigsmile.gif thumbup.gif

dziulike-koks fainuoliukas graziai aprengtas wub.gif
Atsakyti
tutifruti stilingai atrodote 4u.gif
Varinija prie lietpaltuko norisi ryskaus sketuko ax.gif o kitoje foto,mazoji man ji tokia eziukas is multiko ax.gif 4u.gif
Sea girl labai jau gerai atrodoto mazasis :4u:striuke ir batai man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanes: 03 vasario 2013 - 18:47