Ziuriu, kad voveriukas cia vienas ilgaplaukis beliks. Bet buvau gi ir as nukirpus, tai nzn nzn, man graziau ilgi. Aisku, taip nebesigarbanoja, kaip ir kitos mnejot, bet isplovus galva, tai susisuka visa,s jei prideciau putu,t ai ir liktu garbanius

Nepatiko man tie trumpi plaukai, nes jei vienoj foto dar lyg ir normaliai buvo(nors ir cia tie plaukai nekazka, turbut rubai tais situacija):

Tai pvz cia man baisiai tie plaukai atrode, kaip nevykes, trumpas, bobiskas kirpimas:

Kol jis savanoriskai nesikerpa ir nieko blatno su sukuosena neina padaryt, tai bus su kasom

Nu o Sea girl berniukas vistiek grazuolis, teisingai, mamka, sakai, kad graziam vaikui viskas tinka

Erikiuxxx, manau ataugs jums tie plaukai per ziema. Voveriuka tai rugsejo gale buvom nukirpe, gruodi jau jis vel buvo ilgom kasom ir grifka jau pati vel kirpau, nes lindo i akis.
Papildyta:
Beje, Erikiuxxx, man graziausia plaukuosena tavo vaika sva cia turejo:

Noreciau ir voveriukui iki tiek plauku kupeta sumazint. Sakau, reiks nestis foto i kokia rimta kirpykla

Bet jauciu pa staviski plaukai plonesni, tai graziai ir ziuris. Nu pas Roka ziauriai daug tu plauku.