Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Varinija-va sitas tai suuuper labai grazu ir dydziai visu rubuku laabai labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2013 02 02, 14:05)
Varinija-va sitas tai suuuper labai grazu ir dydziai visu rubuku laabai labai thumbup.gif  wub.gif

tik aksesuaru per daug,bet cia jau mazosios puoseivos uzgaida,su apyranke net miega ir maudosi...O vakar tai radau pasidaziusia blakstienas... doh.gif
tutifruti,jau antra menesi niekaip nerandu laiko nufotografuoti vyresnelio.Su labai panasiu derinuku kaip Jusu dukrytes vaiksto i mokykla... lotuliukas.gif Tiktu Jusiskei i kompanija... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 02 vasario 2013 - 13:10
QUOTE(Varinija @ 2013 02 02, 14:08)
tik aksesuaru per daug,bet cia jau mazosios puoseivos uzgaida,su apyranke net miega ir maudosi...O vakar tai radau pasidaziusia blakstienas... doh.gif
tutifruti,jau antra menesi niekaip nerandu laiko nufotografuoti vyresnelio.Su labai panasiu derinuku kaip Jusu dukrytes vaiksto i mokykla... lotuliukas.gif Tiktu Jusiskei i kompanija... 4u.gif

nieko neperdaug viskas ciki wub.gif mirksiukas.gif
biggrin.gif niu va nufotkinkit paziuresim kaip cia mum i kompanija tiktumet biggrin.gif
Atsakyti
Varnija, super wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pavasariu... smile.gif
Ir vel reiketu ideju del baciuku,laaabai laukiu... bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 02 02, 13:01)
Busimoji prezidente... smile.gif Tik ne taip oficialiai,labiau laisvalaikio... tongue.gif

superinis šis,ir man labai patiko wub.gif ypač paskutinėj foto,kai fotkinat dukrytės akių lygyje smile.gif (visada siulau fotkinant pritūpti,visai kitas vaizdas mirksiukas.gif )

lietpaltukas ne mano skonio,tik spalva labai mano skonio biggrin.gif
Atsakyti
semita Labiausiai patiko antrasis wub.gif pirmame,kur su kombiuku ir man norisi vienodos spalvos kepurytės ir pirštinių su šalikučiu ax.gif

Tutifruti super panelytė, gražiai thumbup.gif 4u.gif

Varinija prezidentinis laaabai gražus,man labiau su antraisiai bateliais thumbup.gif o su lietpaltuku thumbup.gif wub.gif šovė mintis į ramunių pievą taip nukeliauti bigsmile.gif labai gražus wub.gif

Parodysiu savo mažiuko naminukus ax.gif eitume taip ir į kiemą žaisti,jei oras jau būtų tinkamas biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mazoji derinasi valentadieniui... smile.gif Pabuvojo prezidentiene,dabar isbande ,,premjerenes,, kaili... lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tadammmmmmmmm!
user posted image
Nelauket ania? cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Varinija, kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
Poziuri, matos kad grazus derinukas, bet nuotrauku spalvos jau tokiso neaiskios...
Labas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 02 02, 23:01)
Poziuri, matos kad grazus derinukas, bet nuotrauku spalvos jau tokiso neaiskios...
Labas mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti