Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(Sensi @ 2013 02 18, 01:04)
Sokam ir mes trumpam i trasa,nieko ypatingo,bet ziuriu foto petnesos prie batu,batai prie tigro dera,tai ir rodomes  biggrin.gif

Fainai ten, kur mazylis irgi keturiom lotuliukas.gif
QUOTE(Varinija @ 2013 02 18, 14:59)
Mokyklinis derinukas... smile.gif
Mes mylim langelius... lotuliukas.gif

O si karta sie langeliai ir man patiko tongue.gif
QUOTE(pukepuke @ 2013 02 19, 11:46)
Laba,
Parodysiu kokie maniskiai siendien pasipuose i darzeli isejo smile.gif

Su gimtadieniu pukucius 4u.gif 4u.gif Eina sau kokie grazuoliai wub.gif As vis pagalvoju, kad fainai turet dvyniu porike, bet tik tada, kai jie jau ugteleje lotuliukas.gif
Atsakyti
pukepuke su gimtadieniu 4u.gif Man grazu wub.gif
Atsakyti
pukepuke su gimtadieniu,labai patiko miela ,silta ir grazu super 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 02 19, 12:46)
Laba,

Laba,LABAI,LAAAABAI GRAZU wub.gif
Su 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tortadieniu
Atsakyti
pukepuke SU GIMTADIENIU JŪSŲ BRANGENYBES birthday.gif 000552.gif
labai labai gražiai abu vaikučiai,nuo-iki viskas thumbup.gif net vienas prie kito dera wub.gif panelytės gumutės kasytėse ir tos kaip zuika ant maikutės , medalis mamytei 4u.gif

Varinija graži princesytė su žaliu sijonėliu thumbup.gif ir lankelis priderintas 4u.gif patiko labai basakojė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 02 19, 16:11)
Varinija  graži princesytė su žaliu sijonėliu  thumbup.gif  ir lankelis priderintas  4u.gif  patiko labai  basakojė  4u.gif

ACIU smile.gif
Atsakyti
na va, atostogoms atejus galim ir mes is uniformos isokti ir ta proga pasirodyt ax.gif
user posted image

Pukepuke su gimtadieniu 4u.gif
Abu vaikuciai atrodo graziai, tik Evitai buciau trumpesne palaidine uzdejus arba sukisus i sijona 4u.gif
ir kaip smagu, kai torta vaikuciai darzely valgyti gali biggrin.gif pas mus jokiu salduynu negalima schmoll.gif tai per gimtadienius esam didziule pintine vaisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 02 19, 01:07)
Derinukas vasarai... smile.gif

Fainos splavos, ir man ta juostelė ant galvos patinka labai thumbup.gif

QUOTE(pukepuke @ 2013 02 19, 05:46)
Laba,

Gražu thumbup.gif Sveikinam su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Sypsena @ 2013 02 19, 11:23)
na va, atostogoms atejus galim ir mes is uniformos isokti ir ta proga pasirodyt  ax.gif

Super bigsmile.gif
Atsakyti
Sypsena-laabai patinka bigsmile.gif stilinga panelyte wub.gif

pukepuke-vaikucius su Gimtadieniu 000552.gif 000552.gif happybday.gif happybday.gif birthday.gif birthday.gif 4u.gif 4u.gif graziai pasipose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 02 19, 11:46)
Laba,

Su gimtadieniu mazuosius 4u.gif
Labai graziai abu atrodo wub.gif derinukai super 4u.gif

QUOTE(Sypsena @ 2013 02 19, 17:23)
na va, atostogoms atejus galim ir mes is uniformos isokti ir ta proga pasirodyt  ax.gif

Man nerealus tavo panicku stiliukas thumbup.gif

Varinija, viskas labai grazu 4u.gif Mergytei be galo tinka plaukai i uodegyte aukstai suristi wub.gif

sensi, patiko. Parastas, bet be priekaistu derinukas thumbup.gif

Naujai mamytei 4u.gif labai mazos nuotraukos, bet kiek iziuriu, tai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 19, 19:05)
Naujai mamytei 4u.gif  labai mazos nuotraukos, bet kiek iziuriu, tai grazu 4u.gif

Aciu SeaGirl uz pastabele, tikrai mazos sios, kitas dideles darysiu, rezoliucija fotike buvau nepakeitus biggrin.gif

Ir uz priemima acius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jusu berniukas nuostabus, ir su kasom grazus buvo ir dabar apkirptas thumbup.gif
Atsakyti
Ir mes sveikinam Pukucius ir pacia mamyte! Kad tokie grazus, stilingi,mieli ir mylimi... Esate ir butumet! Hip hip ura ! ploja.gif ploja.gif ploja.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Sypsena kaip visada stiliovai bigsmile.gif Ir as tokios kiepkos noriu biggrin.gif

Mila kazkas mielo,nors ir sunkiai iziurima biggrin.gif

Ir tigriukas mano darkart dekavoja tetoms visoms oro_buckis.gif
Atsakyti