Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(Sensi @ 2013 02 20, 09:50)
Ir dar turiu toki klausima: kurie sandala jums fainesni,kurie geriau ir kodel?  biggrin.gif

Man pirmi zymiai grazesni, patinka kirptos neapsiutos odos pakrasteliai.
Atsakyti
Sensi, pirmi 4u.gif Nezinau kodel grazesni ir tiek biggrin.gif
As irgi tokiu visai noreciau, kur rasti juos?
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2013 02 20, 10:50)
Ir dar turiu toki klausima: kurie sandala jums fainesni,kurie geriau ir kodel?  biggrin.gif

Man tai antros,ziauriai fainas padukas,ypac toji ,,griljazine'' juosta... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Varnija, grazus jusu paskutinieji derinukai wub.gif As siek tiek tingiu matuoti pavasario-vasaros pirkinukus, nebent uzmetu ant smugio nederinus dydi paziureti kokio rubo ax.gif
Atsakyti
Pukepuke, sveikinimai porelei wub.gif wub.gif labai graziai atrode wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man camper fainesni, tik noretusi tvirto uzkulniuko.
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 02 20, 03:04)
Pavasario vejai... smile.gif

patinko džinsai (kelnės?) ir batai thumbup.gif

QUOTE(Sensi @ 2013 02 20, 03:50)

Gal kas turejot Camper basutes? kaip ju dydziai,atitinka? Seagirl ir Tynka pamenu turejo Salt Water,gal galetumet pamatuot vidpaduka,jei nesunku...?  blush2.gif

Be abejo, kad pirmi biggrin.gif biggrin.gif mūsų lygiai tokie buvo, superinė kokybė. paėmiau pamatuot, o dydžio nematau užrašyto, gal nusitrynė.. bet esu beveik tikra, kad 7 US. Iš vidaus sunkoka pamatuot, bet lyg 15 cm, o iš išorės pado ilgis 16,5 cm 4u.gif
Atsakyti
Varinija nu labai šaunūs ir gražūs derinukai thumbup.gif su žydra maikute ir bačiukais toks linksmas,net šukuosena atitinka su maikutės herojumi thumbup.gif o antruoju princesytė ir labai gražiai atrodo,nu greičiau tie žibuoklynai sužydėtų bigsmile.gif šalikėlis labai atgaivino derinuką thumbup.gif

Sensi man gražu striukytė abejais variantais thumbup.gif o basutės man antros fainesnės,dėl pirmų suabejočiau dėl išsikišusių padukų,jos ir didesnės atrodytų manau, nors,jau mūsų mazgiai gerai vaikšto,tai gal ir netrukdytų tokie ax.gif
Atsakyti
Na va sugedinti Varnijos, keli derinukai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 20, 14:20)
Pukepuke, sveikinimai porelei  wub.gif  wub.gif labai graziai atrode  wub.gif  wub.gif

Aciukas wub.gif
Atsakyti
Ot mamos saunuoles, as kazkaip miegu siuo klausimu biggrin.gif dabar kas kita galvoi lotuliukas.gif vaikus apleidau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 20, 21:36)
Ot mamos saunuoles, as kazkaip miegu siuo klausimu  biggrin.gif dabar kas kita galvoi  lotuliukas.gif vaikus apleidau  doh.gif

Tai cia varnija saunuole wub.gif . O man sia sav atostogos, galvoju kada, jei ne dabar tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 02 20, 21:17)
Na va sugedinti Varnijos, keli derinukai smile.gif

...uti puti,Pukepuke,superiniai derinukai thumbup.gif wub.gif
Ypac patiko pirmas thumbup.gif ...Visgi esu neabejinga marinistiniam stiliukui... tongue.gif Gal tik batuku noretusi inkariuku... ax.gif Ir mes isigijom pora dryzuotu svarkeliu (ne tokiu kaip Jusu... mirksiukas.gif )
Antras irgi wub.gif ,man tik kiek kvietku per daug... tongue.gif Bet visumoje wub.gif wub.gif
Mano pupai tai labiausiai patiko Jusu dukrytes batukai... biggrin.gif Ir dar akinukai... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 20 vasario 2013 - 21:50