Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(kristinka:) @ 2013 01 28, 09:38)
kaip tik į tą pačią temą,gavom šiandien Next batukus,nešiosim tokiam derinuke smile.gif

Labai šauniai, man ypač patiko džinsai ir batukai thumbup.gif
Atsakyti
Kristinka, negaliu nepagirt puikuuu, pati taip mielai apsirengciau biggrin.gif

Tutifruti, taip pat labai dailiai mergyte aprengta bigsmile.gif

Varinijos irgi dukriukas madiste thumbup.gif
Atsakyti
Kol pavasariu dar nekvepia... tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 28 sausio 2013 - 18:06
Kristinka, tutifruti wub.gif wub.gif wub.gif

Varinija, geltona spalva super grazu, bet sukneleje kazkas tikrai ne to ..ytariu arba jau mazoka, bet labai jau tie sniureliai aukstai uzversti,atrodo pasmaugs vaika, juos reiktu zemiau,kad suknute siek tiek nusileistu,tada manau visai super butu.

Melynas svarkelis labai dydelis atrodo, o pasiulyti batukai patiko odiniai wub.gif Oskaras tgokiot ipo tamsiai melynsu turi,bet taip ir nespejome uzsideti,issaugo doh.gif
Atsakyti
Tutti Frutti, labai labai patiko wub.gif
Atsakyti
sveikos mamulės ir madistai pabiručiai mirksiukas.gif

senai nesirodėm, nebuvom, nekalbėjom - kažkoks sunkus laikas buvo gruodis ir sausio pusė... ligų negalėjom visa šeima nugalėt, na jau lygtai.... thumbup.gif

temas vis pasižiūri, seki, bet ne visada yra noro ir jėgų ką ir sakyt...
"sausai" irgi nesinori, o demonstruot per ligas nėr ką, nebent pižamas lotuliukas.gif

apie šios temos derinukus :

Pukepuke, ciku caku - sveikatytės jums 4u.gif

Varinija - madisčių madistė jūsų dukružė. Labai mielas derinukas gelsvai/žydras pavasarinis... su Modidu megstuku man nepatiko sijonukas, bet... Žydras švarkiukas taip, lyg ir didokas, ale žinau kai norisi kad lyg ilgiau panešiotų... pavasiop bus manau geras mirksiukas.gif
Vydurinėlio man irgi nepatiko tie džinsai, ale gal patogūs ir berniukui liuks...

Na mamytė šaunuolė - randa tiek laiko perrenginėti, paveiksluoti... ir vaikučiai paklusnūs jau labai

Garbane - sveika prisijungus 4u.gif man gražus toks stiliukas rokeriavas, ne kasdien, bet net pati norėčiau mirksiukas.gif

Tutifruti - labai fainai mergina, mano stiliukas, oi kaip ir aš nešiočiau mirksiukas.gif

kristinka:) - na labai liuks mergaitė - iki segtuko suderinta, labai mielai atrodo ir stilingai

na o mes kelis įdėsim irgi savo, nors nelabai kur ir turėjom demonstruotis... doh.gif

lauko kasdieninis - žinau kad pirkštinės ne į temą pagal spalvą, ale labai į temą pagal neperšlampamumą mirksiukas.gif nes tokios megstos kaip kepurė - tik iki gydytojos , pfu pfu pfu... doh.gif
user posted image

dar vienas žieminis... na batukai deja irgi juodi, nes Timberland rudus deja mažus gavom...
user posted image

nagi nagi - gruodžio dar vienas gimtdienio derinukas, nu tooooks mylimas, kad juo kasdien namuose bėgiojo ir baigia subėgiot... lotuliukas.gif gimtadienis kasdien, super lotuliukas.gif
user posted image

Kalėdinis karnavalinis - na irgi derinukas lotuliukas.gif
user posted image

na ir pasirodysim abi mirksiukas.gif jos batukai tie patys juoduliukai doh.gif žiauriai gerai butų buvę rudi... ech..

user posted image

user posted image

nebepamenu, gal ir buvo gruodinukas šis, pas gydytoją...

su Mamoo švakeliu - labai smagus mirksiukas.gif
user posted image

Tai va taip įvairiai "pasivaidenom"... lotuliukas.gif
Laukiam jau labai pavasario, atšilimo - bus ką rodyt... mirksiukas.gif
Atsakyti
laba smile.gif

dėkui visom,kam patikom smile.gif

xxxsaulyte-graži labai striukė balta thumbup.gif patiko boružytės derinukas ir paskutinis komplektukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
kristinka ir xxxsaulyte super derinukai labai patiko mamytes ir dukriuko derinukas,man apskritai super kada panasaus amziaus panasiai ar vienodai,ar mamos ir dukros drabuziai panasus ar vienodi thumbup.gif ,o pas kristinka net kaspiniukai priderinti,mes ir turime tik kitokios spalvos,na kazkaip megsta juos ir garbaniukus biggrin.gif
nieko pasveiksim ir mes daugiau pasirodisime rolleyes.gif ax.gif cia dar kai buvo vasara,kazkaip savaime taip gavos,man visai patiko derinukas per 5 min,beje aciu uz koomplimentus visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif Apskritai man patika maristinis stiliukas ax.gif
user posted imagegraziau iseina mergyte aprengti,berniukui sunkiau reiks lavintis biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Varinija: man dzinsai berniuko irgi nooooo schmoll.gif , turetu paga ideja but "labai idomus ir stiliovi", bet perkrauti;
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2013 01 29, 21:40)
Varinija: man dzinsai berniuko irgi nooooo schmoll.gif ,  turetu paga ideja but "labai idomus ir stiliovi", bet perkrauti;

O man ir vaikui patinka... lotuliukas.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinka:) @ 2013 01 28, 16:38)
laba diena smile.gif

Patiko dukrytes,liuks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 01 29, 15:45)
Tai va taip įvairiai "pasivaidenom"... lotuliukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Paskutinis wub.gif thumbup.gif
Boruzele smagi,kiek ,,per raudona,,,bet vistiek wub.gif
Duetas su dukryte thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbanes @ 2013 01 29, 21:05)

Dukrytes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 29 sausio 2013 - 21:27
xxxsaulyte, vajei kokia tu grazi moteris, kokia jauna mama, nes kaip maciau '99 pirmas vaikas. Oho! Super!
Atsakyti
Kristinka, labai wub.gif wub.gif
xxxsaulyte, man raudonas dukrytes derinukas labai wub.gif Ir jus labai jaunatviska, su vyresnele sesem nevadina kazi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 31 sausio 2013 - 21:29