Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Ups '93, ne taip parasiau blush2.gif
Atsakyti
xxxsaulyte-abi su dukryte laabai graziai atrodot wub.gif grazus visi derinukai wub.gif

Garbanes-vaikuciu derinukai thumbup.gif
Atsakyti
Tutifruti labai daili panelytė,viskas gražu thumbup.gif

pukepuke tvarkinga,suderinta 4u.gif ,tik tamsoka biškuliuka ax.gif

kristinka:) dailiai mergytė aprengta thumbup.gif nuo-iki 4u.gif

Varinija labai patiko su geltonais botais panelytė wub.gif žydras švarkelis,kad ir didokas,bet labai gražus,suteikia gaivumo,ypač su geltonais džinsiukais thumbup.gif su rudu sijonuku-nelabai,gal kiek perilgas jis ax.gif ir berniuko džinsiukai nelabai man žiūrisi foto,gal realiai ir kitaip atrodo ax.gif ružavas žieminukas princesytės ir patiko,mergytė-uogytė thumbup.gif

xxxsaulyte labai labai labai patiko raudonas derinukas wub.gif ir visi kiti gražūs,o kur abi kartu,tai super panelytės thumbup.gif

garbane pirma foto man labai patiko-smagus derinukas,gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 01 31, 23:40)
Varinija    labai patiko su geltonais botais panelytė  wub.gif  žydras švarkelis,kad ir didokas,bet labai gražus,suteikia gaivumo,ypač su geltonais džinsiukais  thumbup.gif  su rudu sijonuku-nelabai,gal kiek perilgas jis  ax.gif  ir berniuko džinsiukai nelabai man žiūrisi foto,gal realiai ir kitaip atrodo  ax.gif  ružavas žieminukas princesytės ir patiko,mergytė-uogytė  thumbup.gif

4u.gif ,vilmuteee 4u.gif
Atsakyti
ačiū mamukai už žodžius mirksiukas.gif
stengiamės su jaunimu koja kojon, neturime teisės senti... mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Taip, su didžiąja vadina, ypač kai pernai vasarą nulėkėm į klubą Maljorkoj, tai kadreliai šokėjėliai sako nu geras čia bajeriukas, tipo su mama .... lotuliukas.gif
aišku tai pamalonina mirksiukas.gif

Na ką, su paskutiniu žiemos mėnesiu 4u.gif pas mus fainai, saulutė, bet... važiuosim iki gydytojos, mes vėl sergam... doh.gif
tai gal ir kokį derinuką išderinsim ta proga lotuliukas.gif
Atsakyti
saulyte-man irgi tas rausvas boruzeles patiko smile.gif
Atsakyti
Labia grazus derinukai, o vaikuciia dar grazesni 4u.gif wub.gif
Pasirodom ir mes svao paprastucius ax.gif
Kasdieninis i lauka bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 02 01, 12:23)

Na ką, su paskutiniu žiemos mėnesiu  4u.gif  pas mus fainai, saulutė, bet... važiuosim iki gydytojos, mes vėl sergam... :oh

mes irgi. 3 dienos darze, 2 savaites namie, vel dabar trys dienos darze.
Atsakyti
musu naujas
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

semita- koks megstukas grazuuus bigsmile.gif wub.gif grazus visi derinukai wub.gif
Atsakyti
Patiko semitos- thumbup.gif derinukai
Papildyta:

user posted image
[/quote]
Svarkas labai per didelis atrodo, visai nesiziuri schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2013 02 01, 18:51)
musu naujas

Labai dailu,suuuuuper thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Ideas AND Love,2013 02 01, 20:30]
[/quote]
Svarkas labai per didelis atrodo, visai nesiziuri schmoll.gif
[/quote]
sorry,bet Jusu nuomone man visai neidomi... mirksiukas.gif Ir labai per didelis jis nera,cia labiau blogu rakursu nufotografuota... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2013 02 01, 17:51)
musu naujas

Labai mano skonio, liuks.
Atsakyti