Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

Gal kuriai remtinai mamai reikalinga virtuvinė spintelė (tokia tarybinių laikų, ale dar gerai, šviesi, su dviem durelėmis ir lentynėle po jomis, kabinama):

Išmatavimai:
ilgis - 92cm
aukštis - 88
gylis - 28

Tik reiktų transportą susiorganizuoti 4u.gif
Veiksmas Kaune.
Atsakyti
Prie to paties: gal kuriai sunkiau besiverčiančiai mamytei reikalingas virtuvinis stalas? Toks paprastas su stalčiuku įrankiams per vidurį?
Surinkau 37 išmieros vasarinių-rudeninių batų 2 poras. Prie to paties tapkės, vilnonės kojinės (naujos) blush2.gif . Gal kuriai nors reikia? Daiktai nenauji, bet dar tinkami nešioti..
Radau dar ir vaikiška džinsinę kepurytę su pamušalu bei pašiltinimu, su šniūreliais (0-3mėn.).
Yra sekcijos dalis, lentynos su durelėm+baras, stalčiai..tamsios spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambinute: 28 spalio 2006 - 14:31
Gal kuri eisit į kūdikių namus greitu laiku?
Perduočiau karuselę, tvirtinamą prie lovytės su muzikėle ir besisukančiais meškiukais.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As irgi turiu maisiuka rubeliu apie 6 men - nu kai kurie ir didesniam...siaip galima butu sakyti 6-12 men.....nera labai grazus, bet svarus, tvarkingi, isskalbti....jei kas nors paimtu, as dar padaryciau revizija ir surinkciau koki maisiuka....

ismesti gaila.....gal kam vis tik reikia ??? rasykit i a.z
Atsakyti
SOS, isvaduokite mane is mano jau nenesiotu drabuzeliu S-M dydzio. Gal kas zino kokia daugaivaike seima su paauglem mergaitem. Viska atiduociau.
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2006 10 08, 18:47)
Gal reikia Kaune kam nors tvarkingu ivairiu rubu, nestambiai mamytei, ar paauglei kokiai? Nezinau, ar verta vezti i Carita, Kartu namus ir pan. Juk jie ir taip tos labdaros gauna, O gal yra vargingai besivercianciu, kurie jos negauna?

tai nezinau, ka su tais rubeliais daryti, reikia ju kam ar ne? Kazkaip i konteineri mesti nenoriu , svarus gi...Gal kam reikia? Nu negi visi bagoti? g.gif Duokit kokia minti, atvesciau pati kur reikia. Parasykit i AZ, nes galiu praziopsoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 28 lapkričio 2006 - 10:34
neišmesk, į Kauno sandėliuko temelę parašyk, gal ten atsiras, kam reikia smile.gif
Atsakyti
taigi atskira tema yra kur nescia mergina is kauno praso rubeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(balandele1 @ 2006 10 31, 11:12)
SOS, isvaduokite mane is mano jau nenesiotu drabuzeliu S-M dydzio. Gal kas zino kokia daugaivaike seima su paauglem mergaitem. Viska atiduociau.

4u.gif ar dar turite tuos rūbelius,?turiu kaime dvi drauges kurioms labai sunku ,ir bet koks rubas butu labai gerai blush2.gif
Papildyta:
4u.gif Mamytės brangiosios nieko nemeskite aš viską galiu susirinkti ,visko reikia kaime mano draugėms plačiau parašiau {kauno sandeliuke}, iš anksto dėkoju jums 4u.gif
Atsakyti
Šeštadienį kompas ir mikrobangė iškeliavo pas Tautvydą. Ačiū renax ir renata555, kurios nepatingėjo iš Vilniaus atvažiuoti aplankyti Tautvydo. Vilma aišku susigraudino, o Tautvydas iš tos laimės net nežinojo kur dėtis. Tiesa, kadangi ten bendrabutis tai įtampa labai svyruoja, tai vaizdas ekrane labai mirgėjo. Tikiuosi upsą jau turi ax.gif
Noriu pasidžiaugti, kad Vilma jau turi akinius thumbup.gif Ji savo pažadą ištesėjo biggrin.gif Manau ir mes ištesėjom. Tiesa Tautvydas prigrasintas mokytis, nes kitaip kompas iškeliaus atgal hihihi.gif Tėvas retkarčiais užeina, buvo ir šeštadienį, bet Tautvydas jį išvijo.Vilma tikisi, kad po naujų metų išsikraustys galutinai.
Atsakyti
Sveikos, turiu patalynę kūdikiui, dėvėta, bet tvarkinga, išplauta
Būtų kaldrytė (90*60 turbūt g.gif na kūdikiui)
ir pagalvytė
Taipogi gal pora komplektukų užvalkalų šiai patalynei.
Jei kas žino kam reik brūkštelkit až, sutasim kaip paimt 4u.gif
Atsakyti
Merginos turim dar vieną pagalbos šauksmą iš Kačerginės. Ten mama augina metų mergytę ir jos neveda į lauką, nes paprasčiausiai neturi jos kuo aprengti unsure.gif Seniūnija remia malkom ir berods maistu unsure.gif Gal galim ką suorganizuoti.Reiktų šiltesnių kombinzonų ir batukų.
Atsakyti