Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

Galiu padovanoti striukę, kepurių paieškočiau, pirštinių, batukus (22 dydžio)
Ryt būsiu centre ryte galiu perduot jei taip įmanoma unsure.gif
nes šiaip gyvenu užmiestyje, tai nežinau kaip paduot unsure.gif
Atsakyti
Aišku pavėlavau doh.gif Daisy kodėl man atrodo, kad aš su tavo vyru jau bendravau g.gif Man atrodo, kad jis cukraus daug vežė g.gif Jei klystu atsiprašau. Tai gal galima būtų kaip nors prie jo grafiko prisiderinti?
Atsakyti
Vakar nuveziau visas dovaneles ir parama Panemunes mamytei.
Atrodo jau geriau, suteikta II invalidumo grupe, tai dabar dar truputi pinigeliu gaus kas menesi ar ketvirti. Jau pati po truputi vel pradeda namuose siuti, nes pinigeliu labai reikia.

Dekoja visoms paremusioms mamytems ir sako, kad Jus tikra parama. Irgi dziaugiasi, kad jai padedame, nes is jos aplinkos nera kas padeda.

Taigi aciu Jums labai 4u.gif
O del mamytes is Kacergines, tai rubeliu reiktu mazajai, ar ne ?
Kada planuojate vaziuoti ? Ir as ka nors paieskociau.
Atsakyti
Daisy, o kur tas tavo uzmiestis, jei nepaslaptis. As, pvz. Romainiuose reziduoju.
Gal pakeliui butu?
O Nera, as turiu butent tokio amziaus vaikui zaisliuka....
Gal dar ko nors reikia, pvz vitaminu ar pan....Tuomet padaryciau laukneseli. 4u.gif
Atsakyti
Vitaminai ir žaisliukas tikrai tiks. Blogiausiu atveju nupriksiu ką nors iš dėvėtų rūbelių.
Atsakyti
Nera, turesiu viska rytoj darbe. Gal eisi pro sali? 4u.gif
Jei turesiu laiko, gal siandien vakare dar pakratysiu maisa.....Gal dar rasiu ka nors is siltesniu....pirstinytes ar pan. ax.gif
Papildyta:
Asara, as Panemunes berniukeliui pavasariop velgi drabuziuku pakaupsiu. Siltesniam sezonui.
Et, kad tik tiek reiketu... verysad.gif
Atsakyti
Balanda aš šiandien vakare ir ryt vakare pro tave važiuosiu, galėtumėm susitikti "mūsų " vietelėje smile.gif Nes darbų tiek, kad į centrą nelabai turiu kada nuvažiuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 12 20, 09:33)
Aišku pavėlavau doh.gif  Daisy kodėl man atrodo, kad aš su tavo vyru jau bendravau g.gif Man atrodo, kad jis cukraus daug vežė g.gif Jei klystu atsiprašau. Tai gal galima būtų kaip nors prie jo grafiko prisiderinti?

bendravai mirksiukas.gif
Galiu ryt lauknešėlį (surinkau, 3 kepures, striukę, batus, pirštines) perduot prie Raudondvario plento IKI
Atsakyti
Daisy, rytoj galeciau vakare, apie 18.30 - 19val. prie Raudondvario pl. IKI pralekti.
Jei is principo laikas tiktu, galetume apsikeisti mobiliu tel. Nr. per asmenines 4u.gif
Nera, o mes gal kaip nors kitaip tariames.
As toj vieteleje retokai bunu.....Galeciau penktadieni po darbu, t.y. nuo 17val. kur nors pati privezti....tiksliau, tuomet vyras gales mane pavezeti.
Ka manai? 4u.gif

Atsakyti
Balanda man penktadienis niekaip netinka schmoll.gif Bandysiu po švenčių kaip nors unsure.gif
Atsakyti
Gerai, Nera, as tarpusvenciu dirbsiu. Tai gal susirasysim.....
O visoms visoms - LINKSMU KALEDU ! wub.gif
newyear.gif
Atsakyti
Balanda ar pavyko susitikti su Daisy ? Pas ką dabar lauknešėlis?
Atsakyti