o ''STUDIO BASIC'' sepeteliai jau tokie nelabai? prastoki?
QUOTE(Caridian @ 2013 03 25, 10:10)
lygiau, greičiau, gražiai sulieja su oda. Jokių plaukelių nepalieja, ką mano MAC 187 buvo pradėjęs daryt. Nežinau, man vienodai dėl pudros suvalgymo, man tai nėra svarbu
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 25, 02:10)
kaip jums sie?
Dėl pirmo nežinau, bet antras tai 100% neoriginalus.
QUOTE(Astukasas @ 2013 03 27, 15:42)
Nusipirkau, išbandžiau
Nu gėris
Labai smagu buvo plaut šepetėlius tokiu būdu. Toje pusėje kur stambesni ploviau Sigmos F80, F20, F40. Visus kitus - ten kur smulkesni "šeriukai" . Labai smagu ir skalaut su juo, tiesiog leidi vandenį ant tos kempinėlės ir brūžini
Nu žodžiu, labai super, rekomenduoju. Beje, pirkau Droge, mokėjau 11 lt.
Ačiū, Pandora, dar kartą, kad užrodei
Labai smagu buvo plaut šepetėlius tokiu būdu. Toje pusėje kur stambesni ploviau Sigmos F80, F20, F40. Visus kitus - ten kur smulkesni "šeriukai" . Labai smagu ir skalaut su juo, tiesiog leidi vandenį ant tos kempinėlės ir brūžini
Nu žodžiu, labai super, rekomenduoju. Beje, pirkau Droge, mokėjau 11 lt.
Ačiū, Pandora, dar kartą, kad užrodei
Smagu, kad patiko
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 03 27, 22:20)
Smagu, kad patiko
As pati negaliu atsidziaugti siuo atrastu sepeteliu plovimo budu
Jei Sigma nebutu isleidusi tos savo pirstines, tai ir nebutu sove i galva 
Vat būtent, aš tą patį pagalvojau, kad gerai, kad Sigma sugalvojo tokį dalyką ir pasiūlė už tokią neprotingą kainą
Sveiki,
iškau kokio nors dėkliuko, į kurį galėčiau susidėti šepetėlius kur nors važiuojant. Ar yra pas mus LT tokių dalykų pirkti? Kur rasti?
Va, kažko panašaus:
iškau kokio nors dėkliuko, į kurį galėčiau susidėti šepetėlius kur nors važiuojant. Ar yra pas mus LT tokių dalykų pirkti? Kur rasti?
Va, kažko panašaus:
Na kagi, jau kuris laikas naudoju Dior sepetelius, tai siokiai tokiai nuomonei susidaryti laiko uzteko
DIOR Backstage Nude Powder Foundation Brush

Tobulas sepetelis krempudrai bei mineralinei, veida padengia idealiai, tiesiog atrodo kaip nuslifuotas
nieko panasaus neteko tureti, nors turejau ir sigmos tokio tipo, ir CS ir RT bei turiu ir Beauty blender
Sereliai palyginus su pries tai turetais gana siurkstoki atrodo, bet kadangi mano oda nera baisiai jautri tai man tas tikrai netrukdo, kieno oda labai jautri itariu galetu ir netikti
Minusiukas, kad truputi seriasi, nervina kad po dazymosi dar reikia plaukus nusirinkti
DIOR Backstage Cheek Brush

Sepetelis skaistalams, nors naturaliu seriu, bet labai minkstas, tikrai nesijaucia jokio siurkstumo
Is pradziu pasirode didokas kaip skaistalams, bet is tikruju nera per didelis, puikiai pakabina produkta, bei labai graziai issklaido
Bandziau ir bronzatui, taip pat sauniai atlieka sia funkcija. Apskritai tai jis labai universalus, nes laisvai galima juo dengti ir kompaktine pudra
be to galima nesiotis ir rankineje, nes kartu ieina ir barchatinis dekliukas
nes dazniausiai gi kompaktinem pudrom sepeteliai buna gigantiski
DIOR Backstage Nude Powder Foundation Brush

Tobulas sepetelis krempudrai bei mineralinei, veida padengia idealiai, tiesiog atrodo kaip nuslifuotas
Minusiukas, kad truputi seriasi, nervina kad po dazymosi dar reikia plaukus nusirinkti

Sepetelis skaistalams, nors naturaliu seriu, bet labai minkstas, tikrai nesijaucia jokio siurkstumo
sveikos, praverciau pora temuciu apie sepetelius ,bet taip ir nesusidariau nuomones apie ecotools sepetelius, gal galetumet kas naudojat apibudinti domina bronzavimo teptukas,teptukas pudrai, maskavimo ,skruostams ir akiu teptukai. arba kazka rekomenduoti uz panasia kaina ,bet geresnio
QUOTE(*moon* @ 2013 03 30, 14:55)
Is pradziu pasirode didokas kaip skaistalams, bet is tikruju nera per didelis, puikiai pakabina produkta, bei labai graziai issklaido
aš jums sakiau, kad jis geras
QUOTE(style18 @ 2013 03 30, 19:23)
aš jums sakiau, kad jis geras
gaila, kad tas pirmas šeriasi, kreminė pudra iš jo gerai išsiplauna? Jis labiau gal sausai pudrai skirtas? kreminei pudrai yra kitas...
Aha
QUOTE(*moon* @ 2013 03 31, 10:10)
Aha
Kremine is to sepetelio tai labai gerai issiplauna, nepalyginsi kaip budavo su sigmos
O skirtas tai jis manau kreminei, bet gal ir sausai tiktu, nes bandziau mineraline, tai labai graziai padenge
Zinau jie turi spec krempudrai, bet man tokio tipo nepatinka...
aš turiu tą krempudrai - man patinka,bet sunku man pudrą iš jo išplaut. O kaip tu plauni?
kokį sigma turėjai? nepatiko jis?