Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

o ''STUDIO BASIC'' sepeteliai jau tokie nelabai? prastoki? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 03 25, 10:10)
O kuo geriau, nei sepeteliu? Ar daugiau pudros nesuvalgo? smile.gif

lygiau, greičiau, gražiai sulieja su oda. Jokių plaukelių nepalieja, ką mano MAC 187 buvo pradėjęs daryt. Nežinau, man vienodai dėl pudros suvalgymo, man tai nėra svarbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 25, 02:10)
kaip jums sie?

Dėl pirmo nežinau, bet antras tai 100% neoriginalus.
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 03 27, 15:42)
Nusipirkau, išbandžiau  bigsmile.gif Nu gėris  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Labai smagu buvo plaut šepetėlius tokiu būdu. Toje pusėje kur stambesni ploviau Sigmos F80, F20, F40. Visus kitus - ten kur smulkesni "šeriukai" . Labai smagu ir skalaut su juo, tiesiog leidi vandenį ant tos kempinėlės ir brūžini  thumbup.gif
Nu žodžiu, labai super, rekomenduoju. Beje, pirkau Droge, mokėjau 11 lt.
Ačiū, Pandora, dar kartą, kad užrodei  4u.gif

Smagu, kad patiko rolleyes.gif As pati negaliu atsidziaugti siuo atrastu sepeteliu plovimo budu smile.gif Jei Sigma nebutu isleidusi tos savo pirstines, tai ir nebutu sove i galva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 03 27, 22:20)
Smagu, kad patiko rolleyes.gif As pati negaliu atsidziaugti siuo atrastu sepeteliu plovimo budu smile.gif  Jei Sigma nebutu isleidusi tos savo pirstines, tai ir nebutu sove i galva biggrin.gif

Vat būtent, aš tą patį pagalvojau, kad gerai, kad Sigma sugalvojo tokį dalyką ir pasiūlė už tokią neprotingą kainą biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

iškau kokio nors dėkliuko, į kurį galėčiau susidėti šepetėlius kur nors važiuojant. Ar yra pas mus LT tokių dalykų pirkti? Kur rasti?

Va, kažko panašaus:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 30 kovo 2013 - 12:37
Na kagi, jau kuris laikas naudoju Dior sepetelius, tai siokiai tokiai nuomonei susidaryti laiko uzteko 4u.gif
DIOR Backstage Nude Powder Foundation Brush
user posted image
Tobulas sepetelis krempudrai bei mineralinei, veida padengia idealiai, tiesiog atrodo kaip nuslifuotas wub.gif nieko panasaus neteko tureti, nors turejau ir sigmos tokio tipo, ir CS ir RT bei turiu ir Beauty blender 4u.gif Sereliai palyginus su pries tai turetais gana siurkstoki atrodo, bet kadangi mano oda nera baisiai jautri tai man tas tikrai netrukdo, kieno oda labai jautri itariu galetu ir netikti g.gif
Minusiukas, kad truputi seriasi, nervina kad po dazymosi dar reikia plaukus nusirinkti blink.gif
DIOR Backstage Cheek Brush
user posted image
Sepetelis skaistalams, nors naturaliu seriu, bet labai minkstas, tikrai nesijaucia jokio siurkstumo thumbup.gif Is pradziu pasirode didokas kaip skaistalams, bet is tikruju nera per didelis, puikiai pakabina produkta, bei labai graziai issklaido thumbup.gif Bandziau ir bronzatui, taip pat sauniai atlieka sia funkcija. Apskritai tai jis labai universalus, nes laisvai galima juo dengti ir kompaktine pudra thumbup.gif be to galima nesiotis ir rankineje, nes kartu ieina ir barchatinis dekliukas wub.gif nes dazniausiai gi kompaktinem pudrom sepeteliai buna gigantiski biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, praverciau pora temuciu apie sepetelius ,bet taip ir nesusidariau nuomones apie ecotools sepetelius, gal galetumet kas naudojat apibudinti domina bronzavimo teptukas,teptukas pudrai, maskavimo ,skruostams ir akiu teptukai. arba kazka rekomenduoti uz panasia kaina ,bet geresnio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2013 03 30, 14:55)
DIOR Backstage Cheek Brush
Sepetelis skaistalams, nors naturaliu seriu, bet labai minkstas, tikrai nesijaucia jokio siurkstumo  thumbup.gif Is pradziu pasirode didokas kaip skaistalams, bet is tikruju nera per didelis, puikiai pakabina produkta, bei labai graziai issklaido  thumbup.gif

aš jums sakiau, kad jis geras clap_1.gif gaila, kad tas pirmas šeriasi, kreminė pudra iš jo gerai išsiplauna? Jis labiau gal sausai pudrai skirtas? kreminei pudrai yra kitas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 30 kovo 2013 - 18:25
QUOTE(style18 @ 2013 03 30, 19:23)
aš jums sakiau, kad jis geras clap_1.gif gaila, kad tas pirmas šeriasi, kreminė pudra iš jo gerai išsiplauna? Jis labiau gal sausai pudrai skirtas? kreminei pudrai yra kitas...

Aha drinks_cheers.gif Kremine is to sepetelio tai labai gerai issiplauna, nepalyginsi kaip budavo su sigmos doh.gif O skirtas tai jis manau kreminei, bet gal ir sausai tiktu, nes bandziau mineraline, tai labai graziai padenge 4u.gif Zinau jie turi spec krempudrai, bet man tokio tipo nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2013 03 31, 10:10)
Aha  drinks_cheers.gif Kremine is to sepetelio tai labai gerai issiplauna, nepalyginsi kaip budavo su sigmos  doh.gif O skirtas tai jis manau kreminei, bet gal ir sausai tiktu, nes bandziau mineraline, tai labai graziai padenge  4u.gif Zinau jie turi spec krempudrai, bet man tokio tipo nepatinka...

aš turiu tą krempudrai - man patinka,bet sunku man pudrą iš jo išplaut. O kaip tu plauni?
kokį sigma turėjai? nepatiko jis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 31 kovo 2013 - 12:12
Sveiki, perskaiciau ankstesnes temas ir noriu pasitikslint smile.gif
Pagr. seseliu uztepimui tinka sigma e55, e45 skrtas seseliui uzdet ant rauksles ir t.t., o e30 kam tinka ?
Dar reiktu teptuko blendinimui, tai kuris tiktu geriau? smile.gif
Beja mac217 su kuriuo is sigmos lyginamas?
Dekui smile.gif)
Atsakyti