Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Becel @ 2013 04 01, 00:20)
Ar naudojate šepetėlius lūpų dažams?

As naudoju kai noriu graziai ir lygiai koki rysku lupdazi uztepti smile.gif Bet ir lupu piestuka kartu naudoju smile.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 04 01, 10:43)
Kokius jus naudojat mac akims? Jeigu nesunku surasykite prasau nr. smile.gif, kurie butu pagrindiniai ir butiniausi smile.gif

Kokie butu butiniausi, tai cia turbut kiekvienam savo, bet vienas universaliausias is MAC turbut butu 217 smile.gif As juos net 2 esu nusipirkus, man jis labai patinka ax.gif

QUOTE(Linutelia @ 2013 04 03, 20:55)
Pasidalinkit kokius šepetėlius naudojat antakiams dažyti?  ax.gif Nežinau kokį išsirinkti  smile.gif

MAC 266, specialiai antakiams dazyti ji isigijau smile.gif
Atsakyti
Merginos, sakykite, o Inglot sepeteliai geri, kokybiski? ar geriau visgi siustis Real Techniques g.gif labiausiai domina sepetelis konturavimui, istrizas sepetelis antakiams ir seseliams skirti sepeteliai 4u.gif
Atsakyti
Gavau šiandien Everyday minerals šepetėlius Ir parūpo man palygint tą didžiausią pudros šepetėlį su flat top arba kabuki. Gal kas galėtų pamatuot skersmenį ir šerelių ilgi kurio nors iš šių?

Šiaip šepetėliai labai švelnučiai ir pirmas įspūdis labai geras, bet dar tik išbandžiau tai ir atsiliepimai kolkas nekonkretūs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 04 05, 07:28)
Merginos, sakykite, o Inglot sepeteliai geri, kokybiski?  ar geriau visgi siustis Real Techniques g.gif labiausiai domina sepetelis konturavimui, istrizas sepetelis antakiams ir seseliams skirti sepeteliai 4u.gif

drąsiai sakau, kad nekokybiški, tiesa, dėl akių taip drąsiai neteigiu, bet dėl veido šepetukų tai tikrai atsakau už savo žodžius, inglot siaubingai šeriasi, o RT dar nė vienas šerelis neiškrito.
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2013 04 05, 12:32)
drąsiai sakau, kad nekokybiški, tiesa, dėl akių taip drąsiai neteigiu, bet dėl veido šepetukų tai tikrai atsakau už savo žodžius, inglot siaubingai šeriasi, o RT dar nė vienas šerelis neiškrito.

Mano patirtis priesinga (turiu inglot veidui stippling brush, tada klasikini ir dar viena akims paprasta), jiems jau 3 metai ir jokiu defektu neatsirado.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caridian: 05 balandžio 2013 - 13:53
QUOTE(Caridian @ 2013 04 05, 14:52)
Mano patirtis priesinga (turiu inglot veidui stippling brush, tada klasikini ir dar viena akims paprasta), jiems jau 3 metai ir jokiu defektu neatsirado.

va būtent stippling brush per kiekvieną naudojimą man ant veido likdavo kokie 5 šereliai, draugės patirtis lygiai tokia pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 04 05, 06:28)
Merginos, sakykite, o Inglot sepeteliai geri, kokybiski?  ar geriau visgi siustis Real Techniques g.gif labiausiai domina sepetelis konturavimui, istrizas sepetelis antakiams ir seseliams skirti sepeteliai 4u.gif

Turiu du RT šepetėlių rinkinius (veido ir akių) ir tfu tfu tfu - nė vieno nusiskundimo jiems. Naudoti jau ne vieną kartą, plauti - taip pat, tačiau visiškai nesišeria, lengvai švariai išsiplauna. Savo darbą taip pat atlieka puikiai (bent man). Patenkinta aš jais, kitų šepetėlių net nėra noro bent kol kas ieškoti, nors gal ir būtų smagu išbandyt Sigmos. Bet kol kas užtenka turimų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2013 04 05, 15:36)
va būtent stippling brush per kiekvieną naudojimą man ant veido likdavo kokie 5 šereliai, draugės patirtis lygiai tokia pat smile.gif

turiu ir aš šitą inglot .. nu man nesišeria.. daug kartų jau plautas .. ir liuks g.gif ax.gif
aišku jis dabar be darbo guli vis, nes turiu ELF kuris man dešimt kart geresnis pudrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2013 04 05, 13:32)

Nors Inglot sepeteliu nei vieno neturiu, bet jei seriasi dar nereiskia kad nekokybiski smile.gif Mano tiek Mac tiek Dior taip pat kazkiek seriasi, bet dabar galvoju gal todel kad naturaliu seriu g.gif Nes kiek turiu ir turejus sintetiniu seriu, tai nei vienas plaukas neiskrito bigsmile.gif
Turiu as ta RT core rinkini, nors visiskai nesiseria jie bet labai retai juos naudoju, nelabai pritaikau kur doh.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz nuomones 4u.gif visgi nusprendziau susilaikyti nuo Inglot sepeteliu, dar pamastysiu kokius cia nusipirkus 4u.gif
Atsakyti
Inglot akims neblogi, tik ne visi iki galo atlieka darbą, kurio norisi. Beveik visus pakeičiau į MAC, bet mano poreikiai buvo didesni, paprastam naudojimui Inglot visai neblogi. Bet veidui, turiu pudros ir kirstą skaistalų, tai skaistalų ryškiai metalas nedaspaustas buvo, nes plaukai kelis kart iškrito kuokštais, o pudros irgi šeriasi daugiau nei norisi. Dirgina odą dėl to man, nepatinka, kai po makiažo nurinkinėji ir jie kutena visur, o pasikasyt juk nesigauna, nes pudra greit nueitų nuo veido..
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2013 04 05, 13:32)

Turiu veidui šepetėlių ir labai patenkinta, tiek sau, tiek klientams naudoju. Stipling brush'o keli plaukeliai pradžioje buvo iškritę, bet daugiau nebe (kaip tai atsitinka daugeliui bet kokios firmos naujų šepetėlių). Skystai pudrai labai geri, kontūravimui grubokas pradžioje buvo (esu labai išranki šerelių švelnumo atžvilgiu ir nenaudosiu nieko, kas bent kažkiek, nors ir minimaliai, bado), bet po kelių plovimų labai sušvelnėjo ir dabar tiesiog nuostabus. Šešėliams blendinti irgi labai geri, švelnučiai, kirstas sintetinis lineriui/antakiams puikus, išlaikantis formą. Kabuki nuostabus, visoms mano klientėms patinka jis. Yra keli, kurių net nepirkčiau, nes nenaudočiau.
Seniai naudoju ir nė vienas nenusišėrė, nesusigadino, palaiko savo formą (karts nuo karto profilaktiškai naudoju Sigmos Shape'n'Dry dėklą).
O jeigu šeriasi jau taip stipriai, siūlyčiau nunešti į parduotuvę ir pareikšti, jog pardavė broką mirksiukas.gif
Atsakyti