Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 04 17, 21:04)
vienam 50lt ar tris už tiek?
jei tris tada skystai siūlau ELF https://s3.amazonaws...r_brush_2_2.jpg

kaip man patinka tas elf sepetelis! labai graziai dengia, net nemoksa moketu pasidazyt biggrin.gif pries tai daziaus su ecotools tai nera ir ka lygint. zodziu metu atradimas thumbup.gif
Atsakyti
Labai patinka Everyday Minerals flat top brush, man jis idealus dengiant tiek kreminę, tiek mineralinę pudrą.
Naudoju jau senokai, pirmasis pirktas prieš gal 4 metus ir jau išmestas, turiu dar du iš EM puslapio. O prieš kelis mėnesius padariau mažą eksperimentą - nusipirkau ebay porą kiniškų no name flat top brush'ų, sumoje jie abu kainavo apie 15 lt. Reguliariai naudojant vieną EM, o kitą - jo „kopiją“ - išvados tokios, kad, išskyrus vos tamsesnę šerelių spalvą, jie visiškai identiški savo tankiu, tuo, kaip išlaiko formą, tepa produktą, nesišeria ir t.t. rolleyes.gif Nežinau, gal čia tik aš ant geros partijos pataikiau, bet 7 lt nedidelis nuostolis pabandymui.smile.gif

(kairėje EM, dešinėje pigus kiniškas)
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 04 28, 16:34)
kaip man patinka tas elf sepetelis! labai graziai dengia, net nemoksa moketu pasidazyt biggrin.gif pries tai daziaus su ecotools tai nera ir ka lygint. zodziu metu atradimas thumbup.gif

pirkau ji drauges prasymu , tikrai labai neblogas ir pigus tik apie 8 lt elf powder brush
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 29 balandžio 2013 - 13:05
QUOTE(zomša @ 2013 04 28, 16:14)
Labai patinka Everyday Minerals flat top brush

Sita as irgi turiu, originalu EM, seniau naudojau mineralinei - tiko, po to - highlighteriui skruostikauliams, dabar - kreminei. Bent jau man yra taip, kad jis kaip kada ,,suveikia", labai daug lemia pati kremine pudra, ka uztepu pries ja, koki krema, nes kartais buna, kad visai nesitepa, kazkaip lyg ,,stringa" ant odos arba net gumuluojasi su visu kremu lauk, geriau tada su pirstais, o va kitais atvejais puikiai pasitarnauja, lengvai isretusuoja pudra. Bet ta pati galeciau pasakyti ir apie stippling brush, irgi ne visada su juo graziausias padengimas, labai daug lemia kremas, mano atveju, nes buna, kad tepu 2 kremus arba krema+seruma, ant virsaus dar papildoma matizuojancia priemone ir nors leidziu viskam isigerti, bet pudra kartkartem tepasi problemiskai, turbut nuo to viso kiekio pries tai uztepto gerio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2013 04 16, 22:20)
o kam per tarpininkes, jei jie siunčia visur?

Nes pas jas labiau apsimoka, siųstis pačiam didelė siuntimo kaina, be to, ribotas pirkimas, nes po to jau ir muitus gali uždėt smile.gif skaičiavau aš kažkada, kaip labiau apsimoka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 04 30, 09:36)
Nes pas jas labiau apsimoka, siųstis pačiam didelė siuntimo kaina, be to, ribotas pirkimas, nes po to jau ir muitus gali uždėt smile.gif skaičiavau aš kažkada, kaip labiau apsimoka  rolleyes.gif

As irgi esu skaiciavusi, tai man lygiai tas pats koeficientas isejo g.gif
Atsakyti
Mergaites, reikia jusu patarimo 4u.gif (cia vadinas nemoksa isigyjo gerus sepetelius, o dazytis nemoka)

Su mac 239 kaip ir viskas man aisku. Tinka pirmai spalva tepti, pagrindui ir t.t.
Su 219 dejau tamsesne spalva ant raukles ir isorini kamputi.
Tai su 217 sumakaluoju viska,kad spalvos ir ribos tarp spalvu susimaisytu ar teisingai? Ar 217 galima ir kitaip panaudoti? Nes kazkaip per daug man spalvos susiliejo ir patryne visas spalvas i viena jeigu galima taip issireiksti g.gif Ar 219 ir 217 ir kitaip dar galima panaudot? Zinau, kad kiekvienas naudoja kaip ismano, bet gal kas galeciau placiau isaiskint "ant pirstu" kaip tinkamai su 217 elgtis. Busiu laaabai dekinga 4u.gif (Ankstesnes temas skaiciau blush2.gif )
Atsakyti
Kaip plaunate šepetėlius?
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 05 08, 08:05)
Kaip plaunate šepetėlius?

Su šampūnu arba skystu muilu. Anksčiau ploviau trindama į delną sukamaisiais judesiais, dabar nusipirkau šitą iš Drogo, kur Pandora buvo įkėlusi, tai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Gal zinot kur galima LT nusipirkti tinkleliu kosmetiniams sepeteliams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 05 07, 22:14)
Zinau, kad kiekvienas naudoja kaip ismano, bet gal kas galeciau placiau isaiskint "ant pirstu" kaip tinkamai su 217 elgtis. Busiu laaabai dekinga  4u.gif  (Ankstesnes temas skaiciau  blush2.gif )

pamėgink pažiūrėti šitą http://www.youtube.c...h?v=rVaFKBuS9sE
Atsakyti
Mergaites, gal galit primint is kur siuntetes apsauginius tinklelius sepeteliam?
Isploviau Mac 217 ir visiskas krachas doh.gif
Atsakyti