Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 05 17, 21:06)
Mergaites, gal galit primint is kur siuntetes apsauginius tinklelius sepeteliam?
Isploviau Mac 217 ir visiskas krachas doh.gif

Lyg ir šitie 4u.gif

Mano atsiliepimas apie Sigma Buffer F45

Sigma didelis, minkštas, kupolo formos šepetėlis trumpa rankena, skirtas birių produktų naudojimui. Šį šepetėlį aš naudoju mineralinei pudrai, sukamaisiais judesiais švelniai įtrinu pudros miltelius ant veido odos. Taipogi šiuo šepetėliu sušvelninu kontūravimo ribas ar skaistalus. Tikrai puikus šepetėlis, vertas kiekvieno lito. Šereliai minkšti, bet ne per minkšti, kad būtų sudėtinga naudoti birią pudrą. Galbūt vienintelis nepatogumas iš pradžių atrodė, jog jo kotas per trumpas ir bus nepatogu laikyti rankose, bet dabar mineralinės pudros šepetėlio kitokio ir neįsivaizduoju, tikrai labai patogu tepti su juo! Vienas mėgstamiausių mano šepetėlių.
Taipogi dar gali būti naudojamas ne tik biriai, bet ir presuotai pudrai, bronzantui, skaistalams ir t.t., tad galima sakyti, kad tai daugiafunkcinis šepetėlis.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 05 23, 09:42)
Mano atsiliepimas apie Sigma Buffer F45

Gisana, Gisana.....ir reikėjo tau čia taip gražiai aprašyt biggrin.gif Nu aš apie jį žiauriai ilgai galvojau, norėjau imti savo presuotai MAC mineralize skinfinish pudrai, bet kiek skaičiau užsienio atsiliepimų, tai nebuvo jau labai tokie geri, kad jis šiek tiek per mažas, ne kotas, o pats šerėlių "bumbulas" galėtų būt didesnis.
Atsakyti
Labas 4u.gif
nusprendziau isigyti abu RT rinkinukus, bet kuo daugiau skaitau, tuo labiau pasimetus lieku.
Ziuriu rinkinuka ir veidui gal kuri galit tiksliai kiekvieno sepetelio paskirti parasyti?
nes pvz akiu rinkinuke nematau shading brush sepetelio, o jis kiek suprantu seseliu sklaidymui?
gal tada geriau atskirai susirinkt sepetelius g.gif
man reikalingi kreminei pudrai, skaistalams, seseliu padengimui, sklaidymui, antakiams.
tik nesijuokit blush2.gif pradedancioji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(marmoozele @ 2013 05 28, 14:14)
Labas 4u.gif
nusprendziau isigyti abu RT rinkinukus, bet kuo daugiau skaitau, tuo labiau pasimetus lieku.
Ziuriu rinkinuka ir veidui gal kuri galit tiksliai kiekvieno sepetelio paskirti parasyti?
nes pvz akiu rinkinuke nematau shading brush sepetelio, o jis kiek suprantu seseliu sklaidymui?
gal tada geriau atskirai susirinkt sepetelius  g.gif
man reikalingi kreminei pudrai, skaistalams, seseliu padengimui, sklaidymui, antakiams.
tik nesijuokit  blush2.gif  pradedancioji  bigsmile.gif

Turiu is RT Travel essentials rinkini, is atskiru sepeteliu - stippling brush (kreminei pudrai), blush brush (skaistalams), shading brush (seseliams). Is turimo rinkinio labai patinka didysis sepetelis - multi-task brush, labai minkstas, naudoju ji skaistalams, o pvz turimas atskiras sepetelis - blush brush, siurkstesnis, naudoju retai, kartais sausai pudrai. Is rinkinio dar labai naudoju domed shadow brush - seseliu sklaidymui, nes irgi labai svelnus ir gerai issklaido seselius. Su atskiru shading brush sepeteliu padengiu seselius, jis mazesnis, todel galima naudot labiau raukslei akies ir t.t. Stippling brush, kreminei pudrai, pasirode kiek kietokas, naudoju, bet nerekomenduoju smile.gif Noreciau pamegint is core rinkinio ta buffing brush, labai giriamas kremines pudros padengimui. Turejau ir akiu makiazo rinkinuka, bet sepeteliai pasirode per dideli mano akims, nelabai man tiko smile.gif. Gal kiek padesiu apsisprest mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 05 23, 11:35)
Gisana, Gisana.....ir reikėjo tau čia taip gražiai aprašyt  biggrin.gif Nu aš apie jį žiauriai ilgai galvojau, norėjau imti savo presuotai MAC mineralize skinfinish pudrai, bet kiek skaičiau užsienio atsiliepimų, tai nebuvo jau labai tokie geri, kad jis šiek tiek per mažas, ne kotas, o pats šerėlių "bumbulas" galėtų būt didesnis.

Kaip yra, taip ir atsiliepiau biggrin.gif dar mačiau, kad jį naudoja tam Chanel Soleil Tan de Chanel bronzantui, tai aš irgi išbandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 30 gegužės 2013 - 12:59
Merginos, rekomenduokit nebloga sepeteliu kysti, jiems plauti, bet kad galeciau isigyti Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 05 30, 21:27)
Merginos, rekomenduokit nebloga sepeteliu kysti, jiems plauti, bet kad galeciau isigyti Lietuvoje smile.gif

Gal Douglaso, kažkada mergaitės rašė, kad geras buvo skystis tam greitai šepetėlių valymui, tai gal Douglas yra visokių g.gif
Atsakyti
Gal kas bandet HAKUHODO sepetelius?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 05 17, 20:06)
Mergaites, gal galit primint is kur siuntetes apsauginius tinklelius sepeteliam?
Isploviau Mac 217 ir visiskas krachas doh.gif

Aš MAC 187 išploviau, tai tepant kreminę pudrą dabar visados lieka juodu plauku gabaliuku nuo šepečio ant veido, fui kaip bjauru. Šepetys 100proc originalus.
O plaunant su apsauginiu tinkleliu jie kažkaip apsaugomi? mat pirmą kart girdžiu apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2013 06 01, 14:15)
Aš MAC 187 išploviau, tai tepant kreminę pudrą dabar visados lieka juodu plauku gabaliuku nuo šepečio ant veido, fui kaip bjauru. Šepetys 100proc originalus.
O plaunant su apsauginiu tinkleliu jie kažkaip apsaugomi? mat pirmą kart girdžiu apie tai.

Tie tinkleliai, "brush guard" vadinami ir naudojami ne plaunant, o po plovimo- tiesiog užmauni ant išplauto, kažkiek nusausinto, bet vis dar šlapiai drėgno šepetėlio ir taip palieki džiūti su tuo tinkleliu- būtinai "žemyn galva", kad drėgmė nenutekėtų į šerelių susijungimą su koteliu ir jie per laiką neatsiklijuotų.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2013 06 01, 13:15)

drinks_cheers.gif pas mane kaskart naudojant 187 taip būdavo. Su pincetu po to rankiodavau nuo veido schmoll.gif dabar MAC iškeičiau į beauty blender ir negaliu suprasti, kuom tas MAC man galėjo patikti biggrin.gif
Atsakyti
Sigma Large Angled Contour F40

Sigma F40 šepetėlis skaistalams.
Pliusai:
* Švelnūs šereliai;
* Lengvai paima produktą;
* Patogi kirsta šepetėlio forma;
* Lengvai sklaido ir retušuoja produktą;
* Neiškrito nė vienas šerelis nei naudojant, nei plaunant smile.gif
* Galima naudoti ir kontūravimo produktams, nes nėra didelis;
* Lengvai išplaunamas.
Minusai:
* Iš pradžių sunku su juo sunkiai sekdavosi uždėti skaistalus, bet vėliau įpratau smile.gif
* Kartais norisi kiek standesnių šerelių.

user posted image

user posted image
Atsakyti