Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(ambicija @ 2013 07 03, 09:38)
Renkuosi šepetėlį mineralinei, kuris labiau tinkamas, toks http://www.makeupall...p?ItemId=142752 ar kabuki geriau?  rolleyes.gif  O gal išgirtą everyday minerals geriau rinktis? Nors kolkas jis man nelabai patinka, primena mano senąjį piguolį biggrin.gif

o koki is everyday turit?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2013 05 31, 20:47)
Gal kas bandet HAKUHODO sepetelius?

Artimiausiu metu planuoju ibandyti kelis sepetelius, kiek skaiciau ir girdejau jie zymiai minkstesni uz kitus naturaliu sereliu sepetulius.

Atsakyti
Gal galit patart sepeteli putliu zandu konturavimui? Geriausia, kad butu imanoma isigyti Lietuvoje ir nereiktu siustis smile.gif aciu
Atsakyti
Gal žinote, kur galima nusipirkti tuščią dėklą šepetėliams sudėti?
user posted image
Atsakyti

Kažkada, seniai seniai biggrin.gif , žadėjau palygint MAC 217 ir Hakuhodo J5523, tai po pusmečio naudojimo galiu pasakyt, kad Hakuhodo patinka žymiai labiau, jis daug minkštesnis, švelnesnis, bet blend'ina be priekaištų bigsmile.gif . MAC'ą į rankas imu tik jei darau makiažą su daug spalvų ir vieno šepetėlio maišymui negana. Dar turiu J5529, taip pat labai patenkinta, puikiai tinka voko raukšlei. Vis pasvajoju apie veido šepetėlius, bet piniginė kol kas neleidžia biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gratis: 13 rugpjūčio 2013 - 18:18
QUOTE(Gratis @ 2013 08 13, 18:18)
Kažkada, seniai seniai biggrin.gif , žadėjau palygint MAC 217 ir Hakuhodo J5523, tai po pusmečio naudojimo galiu pasakyt, kad Hakuhodo patinka žymiai labiau, jis daug minkštesnis, švelnesnis, bet blend'ina be priekaištų bigsmile.gif . MAC'ą į rankas imu tik jei darau makiažą su daug spalvų ir vieno šepetėlio maišymui negana. Dar turiu J5529, taip pat labai patenkinta, puikiai tinka voko raukšlei. Vis pasvajoju apie veido šepetėlius, bet piniginė kol kas neleidžia biggrin.gif .

Labai patinka MAC 217, nu bet labai sudominot su tuo Hakuhodo, perkat is Hakuhodo USA puslapio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 08 13, 20:12)
Labai patinka MAC 217, nu bet labai sudominot su tuo Hakuhodo, perkat is Hakuhodo USA puslapio? smile.gif

Taip, tik siuntimas brangokas, kad ir per tarpininkes, nelabai prisijungiančių būna smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2013 08 13, 21:13)
Taip, tik siuntimas brangokas, kad ir per tarpininkes, nelabai prisijungiančių būna smile.gif .

Iš šio puslapio? smile.gif http://www.hakuhodousa.com/
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 08 14, 11:01)

Taip. (Jei kas rinktų užsakymą, brūkštelkit wink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gratis: 14 rugpjūčio 2013 - 12:06
faini tie Hakudo šepetėliai, bet man kolkas irgi neįperkami - gal kada nors.. ax.gif
Todėl labai laukiu, kada prekyboje atsiras Youtube'je populiaraus makiažo meistro "gossmakeupartist" šepetėlių linija - kadangi dauguma jo naudojamų šepetėlių yra Hakudo, tikiuosi, jog jo linija bus kažkas panašaus, tik labiau įperkama biggrin.gif

O šiaip nesiseka man susidaugauti su Sigma F05...Labai retai kada jį paimu kontūravimui. Gal tiesiog laiko tiek neturiu rytais...Kažkoks per daug tankus, per mažas ir per kietas jis man - tikėjausi, kad išsiplovęs bent truputį atsilaisvins ir pasipūs, bet niekas nepasikeitė... doh.gif
O pirkinys, kuriuo labai džiaugiuosi - Inglot 15JBF šepetėlis: labai švelnus, nesišeria, puikiai laiko formą po "n" plovimų ir pasikontūruoju, pasiskaistaluoju aš su juo labai greitai ir patogiai - matyt mano veido formai jis tiko smile.gif Pirkau Sigma ir Inglot beveik kartu ir Sigma neprilipo, o va be Inglot'o kasdienio makiažo jau neįsivaizduoju cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ketus: 14 rugpjūčio 2013 - 18:59
Kokį šepetėlį is hakudo rekomenduotumet šešėlių retusavimui?
Niu labai idomu pabandyt ir kolekcija papildyt biggrin.gif

Mano praeitos savaites pirkinys MAC 188 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketus @ 2013 08 14, 17:58)

O šiaip nesiseka man susidaugauti su Sigma F05...

mielai perpirkčiau Sigmą poster_offtopic.gif blush2.gif
Atsakyti