Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Mano sepeteliai 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 17 rugpjūčio 2013 - 19:15
Gražu 4u.gif gal galėtumėt kiekvieną aprašyti? smile.gif
Atsakyti
Nusivyliau Real Techniques šepetėliu pagrindui. Naudojau gal kelioliką kartų ir šiandien visiškai pradėjo kristi plaukai. Matosi klijai išlindę ir tiesiog byra visi plaukai. Turiu ir kitokių šios firmos šepetėlių, bet kolkas tik šitas išbiro.
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2013 08 18, 23:10)
Nusivyliau Real Techniques šepetėliu pagrindui.

Man irgi būtent šitas iš RT mažiausiai patinka (turiu juos visus), nes kažkaip aš jo nesupratau: jo šereliai skiriasi nuo likusiųjų- kažkokie "dygesni", na, veido nebraižo, tiesiog, tokiais lyg sulipusiais kuokštais laikosi. Ir pagrindą man su juo dengti nepatinka, tai naudoju tik retkarčiais ir tik kreminiams produktams. Galvojau, kad papuolė brokuotas, nes nuotraukose internete jis atrodo švelniai pūkuotas, o pas mane visada- švarus, ar naudotas- jo plaukeliai susispaudę į dygliukus, na, vaizdas, kaip vyrai plaukus žele sutepa ir "suspygliuoja".
Nepatinka jis man schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
nepykite, kad temos neskaičiau visos, bet norėčiau, kad rekomenduotumėte Jums asmeniškai geriausius šepetėlius iš ELF ecotools arba real techniques skystai pudrai, kompaktinei pudrai ir bronzatui. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pomidorusultys: 19 rugpjūčio 2013 - 19:22
gal butu nuomoniu apie siuos sepetelius? http://www.ebay.com/...=item43be996551

Tuos tuneloiuko formos idekluose

bei apie http://www.ebay.com/...=item35c8a8598f

kam naudojami tie visi stori kabukiniai? skiriasi siek tiek tik forma
Atsakyti
ar geriau tada rinktis is coatal scensts sepeteliu? labiau rekomenduotumete naturaliu, ar sintetiniu sereliu? brangiu sepeteliu man nereikai, reikia padoriai atliekanciu darba uz mazesne kaina?
Atsakyti
Taip laukiau laukiau Wayne Goss šepetėlių. Sulaukiau. (žinoma, ne pačių šepetėlių, o info apie juos) verysad.gif
Aišku, dėl kokybės nesiginčysiu, bet jau kaina verysad.gif Nors, aišku, naivu buvo tikėtis ko nors įperkamo iš Hakuhodo gamintojų, bet viltis miršta paskutinė... Numiro...
Amen.
Atsakyti
o kokios kainos Wayne Goss sepeteliu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(clue @ 2013 09 08, 12:49)
o kokios kainos Wayne Goss sepeteliu?  smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif koki rekomenduotumete gera kirsta, istriza sepeteli konturavimui?
Atsakyti
Gal kuri bandete, ar Real techniques EXPERT face brush tinka mineralinei pudrai dengti? g.gif
Atsakyti