Sveikos, skystam makiažo pagrindui naudoju Sigma F80, o sakykit, kokį šepetėlį (geriau iš Sigmos) siūlytumėt naudoti kompaktinei Chanel mat lumiere?

Merginos, patarkit dar, ar Sigma F50 tiktu meteoritams, bronzantui ar skaistalams?
Gal geriau tam tiktu F40?

Mane taip pat domina skaistalu sepeteliai - perskaiciau sia ir pries tai buvusia tema, dar senesnems tiesiog fiziskai laiko neuztenka:) rasiausi narsiau ziurejau, BET, o SIAUBE, nieko nepasizymejau ties skaistalu sepeteliais!!!!!!
kai ka pamenu is nuotrupu..RT blush buvo atsiliepimai, kad didelis, Dior tai kad klasiu klase, dar lb patiko Sigmos (aciu Gisanai:), beziurint jos video isimylejau:)
bet gal yra dar kazkas tikrai neblogo uz atitinkama kaina pradedanciajai siuo klausimu?
priminkit mergaites busiu dekinga!!!!

kai ka pamenu is nuotrupu..RT blush buvo atsiliepimai, kad didelis, Dior tai kad klasiu klase, dar lb patiko Sigmos (aciu Gisanai:), beziurint jos video isimylejau:)
bet gal yra dar kazkas tikrai neblogo uz atitinkama kaina pradedanciajai siuo klausimu?
priminkit mergaites busiu dekinga!!!!

ka tik gavau ir jau isbandziau Zoeva sepecius
veidui (102 silk finish, 106 powder) tai labai labai
del akiu dar nezinau ( smudger, smokey shader, eye blender ir pencil), reikia daugiau pratestuot. blender ir pencil labai geri pasirode (nors kazkas nauju pirkiniu temoj rase, kad pencil siurkstus labai- nepasakyciau), del smudgerio abejoju, bet siandien ji naudojau ne pagal paskirti
ateity manau isigysiu ir daugiau sepeteliu, nes kainos ir kokybes santykis tai tikrai vienas geriausiu man pasirode

QUOTE(Tutia @ 2013 10 10, 20:28)
na, merginos, parekomenduokit purių, didelių, lengvų šepetėlių, kad nebūtų standūs šereliai
gi tikrai yra turinčių daug, galinčių palyginti 

Jei ELF nepakeite sepeteliu gaminimo budo ( nes pirkau pries kokius 4 metus) , tai sis sepetelis :
http://eyeslipsface....brush/invt/1804
labai pigus ir toks kokio reikia

Merginos is kur dar perkate Sigma sepetukus (is cia zinau http://www.sigmabeau...om/default.asp) o kur dar buna?, gal pries Kaledas buna akciju jiems?
aš kadangi gyvenu DE, tai esu porąkart užsisakiusi iš čia: http://www.kosmetik4...manufacturer=26
kiek suprantu, jie ir į LT siunčia (už 6,90eur), tik tiek, kad psl. ne visur išverstas, bet gal mokat vokiškai arba ir taip susigaudysit
na ir iš ebay kartais "nukaunu" kokius nedaug naudotus arba netgi naujus.
o Sigmos puslapy akcijų nebūna.., tik lapkričio pabaigoj per black friday būna nemokamas siuntimas worldwide..
kiek suprantu, jie ir į LT siunčia (už 6,90eur), tik tiek, kad psl. ne visur išverstas, bet gal mokat vokiškai arba ir taip susigaudysit

na ir iš ebay kartais "nukaunu" kokius nedaug naudotus arba netgi naujus.
o Sigmos puslapy akcijų nebūna.., tik lapkričio pabaigoj per black friday būna nemokamas siuntimas worldwide..

QUOTE(moocho @ 2013 10 21, 20:28)

Nuolat būna 10 proc. nuolaidos kodai
aj..tas tai jo..man kažkaip net ne akcija, nes tie kodai visada yra
plius dovanėlė perkant už 30+dol..

QUOTE(mimi88 @ 2013 10 23, 16:47)
Help needed

cia kaip ir special edition is rinkinio kaip suprantu..tai gal originalus

cia kaip ir special edition is rinkinio kaip suprantu..tai gal originalus

kadangi kosmetikos tema originali ar ne kaip visuomet mirus, gal kas pagelbes cia

QUOTE(viliux1 @ 2013 10 24, 22:23)
maccosmetics.com