Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

visko gali buti. Kad ir supakuos atskirai ir issius per dvi skirtingas dienas, gali buti kad lektuve, arba Europoj (Frankfurte), arba Lietuvoj tie paketai atsidurs salia vienas kito mirksiukas.gif o muitinei idomu ne atskiro paketo verte, o bendra siuntiniu suma ta diena vienam zmogui.. kitaip visi siustu x+n paketu, noredami isvengti apmokestinimo. Taip kad rizika yra smile.gif arba perkate taip i tikites geriausio, arba perkate per tarpininkes ir mokat papildomai uz ju paslaugas..
as gyvenu DE, bet uzsisakiau pernai uz mazdaug 35dol ir sumokejau tuos papildomus procentus muitinei, vistiek gavosi pigiau nei siaip siustis su siuntimo mokesciais. O ir perkant uz daugiau nei 30dol Sigma prideda dovanele.
Atsakyti
apie beauty blenderi http://aloversanthol...-buy/#more-3975
Atsakyti
Gal galit kas rekomenduoti pigesni NARS ita sepetelio varianta? ax.gif
Atsakyti
O kainos muitų? Ar kažkaip procentas skaičiuojasi gal nuo sumos? Gal vistiek tuomet apsimoka pirkti rinkinuką smile.gif.
Atsakyti
Kaip jums DA VINCI šepetėliai? Bandėte kas nors? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2013 11 09, 04:47)
Kaip jums DA VINCI šepetėliai? Bandėte kas nors? smile.gif

turiu vat tokį, Nr. 9214:
user posted image
tuo metu man reikėjo "kietesnio" šepetėlio, todėl jį ir išsirinkau.. iš natūralių šerelių, šiurkštokas, kietokas, standus. Plautas jau daug kartų, bet vis dar užsiuodžia "natūralumas" (jis lygtais iš ožkos plaukų..) biggrin.gif .
Pamenu, buvau ir šepetėlius pudrai tuopat metu užsisakius, bet išsiunčiau atgal, nes tokie"skysti", nepurūs pasirodė. smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal galetumet rekomenduoti gera sepeteli antakiams ax.gif ruosiuosiu naudoti su Anastasia Brow Powder 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 11 10, 11:43)
Sveiki  4u.gif Gal galetumet rekomenduoti gera sepeteli antakiams  ax.gif ruosiuosiu naudoti su Anastasia Brow Powder  4u.gif

As Sigmos naudoju, man patinka thumbup.gif
Atsakyti
skaitau jau 4 val ir kuo daugiau skaitau, tuo maziau suprantu doh.gif

padekite, prasau 4u.gif

reikia konturavimui ir ne tik , blush ir bronzeriui padengti, renkuosi is siu dvieju , nesu zinove , man pagrindiniu tereikia

http://www.debenhams...123443004299_-1

http://www.debenhams...123443004199_-1

labai busiu dekinga, jei kas patars blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mon Cheri @ 2013 11 10, 13:29)
As Sigmos naudoju, man patinka  thumbup.gif

Naudojau sigmos su Anastasia Brow duo ir tikrai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 11 10, 15:50)

Malena, tai jau jei rašot, kad tas nepatiko-tai tuo pačiu sakiniu gal ir pasidalinkit kas patiko. Jei klausė mergina tai aktualu jai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mon Cheri @ 2013 11 10, 13:29)
As Sigmos naudoju, man patinka  thumbup.gif

QUOTE(Malena @ 2013 11 10, 15:50)

rolleyes.gif g.gif

QUOTE(Cocosinė @ 2013 11 10, 16:32)
Malena, tai jau jei rašot, kad tas nepatiko-tai tuo pačiu sakiniu gal ir pasidalinkit kas patiko. Jei klausė mergina tai aktualu jai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif nes dabar visai nebeaisku unsure.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti