QUOTE(rutajon @ 2013 02 25, 23:49)
Mergaites, patarkit kokius nusipirkt sepetelius seseliams? i kokius verta ziureti? noreciau pradet paiesk pirkiniui siam bet net neisivaizduoju kokiam galintojui teikt pirmenybe
As turiu Sigma ir Everyday Minerals - visi vienodai patinka. Dar MAC berods 127 turiu, bet sitas labai retai naudojamas, nelimpa man.
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2013 02 23, 09:43)
Sveiki, klausimas ne visai tiesiogiai, bet vis tik susijęs su kosmetiniais šepetėliais. Dažnai nuotraukose matau šepetėlius, sustatytus stikliniuose induose, į kuriuos priberta rutuliukų. Domina, KOKIE būtent rutuliukai tam naudpjami. Suprantu, tai gali būtu stiklas, plastikas, gal dar kažkas. Bet kas turėtų būti konkrečiai, nes noriu pasidaryti tokį "dekoro elementą", bet bijau, kad šepetėlių, teptukų galai nusibrūžins į rutuliukus.
QUOTE(simre @ 2013 02 23, 13:34)
Ačiū už idėjas ir patarimus

Tik kavos pupelėmis man pasinaudoti neteks - negaliu pakęst nei kavos kaip gėrimo, nei apskritai jos kvapo. Bandysiu paieškot kokių nors rutuliukų, lengvesnės medžiagos negu stiklas. Arba naudosiu pupeles.
As suberus spalvotus akvariumo akmenukus - galvojau gal braizys, bet visiskai ne.

Pradzioj specialiai pirkausi filler tokius plastikinius skaidrius (kaip kazkas temoj imetes), bet mano indelis (naudoju apvalia vaza) gana lengvo stiklo, jie lengvuciai, tai nei gerai sepeteliai laikesi, nei saugiau jautesi - bijojau, kad pasunkejus vienai pusei i ta puse ir neissiverstu viskas.