Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(_Pandora_ @ 2014 03 19, 15:02)
Tai kad ne toks ax.gif Hakuhodo-suplokstintas, toks kaip MAC 217, o UD, bent jau is foto kiek matau-suapvalintas, toks kaip MAC 222 ar Sigma E35 ax.gif

aisku,supratau smile.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2014 03 19, 11:54)
Man tam reikalui pats paciausias MAC 219, negaliu juo atsidziaugti smile.gif Jis atrodo taip:
user posted image

aciukas, reikes pasidomet 4u.gif
Atsakyti
Merginos,truputi esu pasimetusi
kaip manot,kuris is siu dvieju sepeteliu yra geresnis blendinimui? 4u.gif
sis
ar
sis?
Atsakyti
QUOTE(Lovers @ 2014 03 20, 16:04)
Merginos,truputi esu pasimetusi
kaip manot,kuris is siu dvieju sepeteliu yra geresnis blendinimui?  4u.gif
sis
ar
sis?

kad abejose nuorodose tas pats šepetukas smile.gif
Atsakyti
alia tikrai doh.gif
pasitaisiau 4u.gif
sis
ar
ar sis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lovers: 20 kovo 2014 - 16:13
QUOTE(Lovers @ 2014 03 20, 16:13)
alia tikrai  doh.gif
pasitaisiau  4u.gif
sis
ar
ar sis?

Geriau rašykit pavadinimus, kaip reikalauja sm taisyklės. O išsklaidymui labiau tinka antras. Tinka visi tokie šepetėliai kaip MAC 217. Aš jį turiu n metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 03 20, 18:39)
Geriau rašykit pavadinimus, kaip reikalauja sm taisyklės. O išsklaidymui labiau tinka antras. Tinka visi tokie šepetėliai kaip MAC 217. Aš jį turiu n metų smile.gif

4u.gif dekui
kita kart rasysiu pavadinimus blush2.gif nezinojau sm taisykliu
Atsakyti
Ar buna neoriginaliu ecotools sepeteliu ar ju rinkiniu? Gal teko susidurti/girdeti apie tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caridian: 28 kovo 2014 - 22:20
QUOTE(Caridian @ 2014 03 28, 21:19)
Ar buna neoriginaliu ecotools sepeteliu ar ju rinkiniu? Gal teko susidurti/girdeti apie tai?

Buna. Nesusiduriau pati, bet girdejau.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 03 28, 23:19)

Man irgi paciai neteko susidurt, bet girdejus esu. Nesinoretu tiket, kad tokius pigius padirbinetu.... Kazkodel manau, kad gal tiesiog gaminami jie Kinijoj ir vieni sueina kaip EcoTools, o kitus siaip parduoda... g.gif

Jei neklystu, kazkas seniai seniai vienoj temoj buvo imete 'neoriginaliu' foto, bet as cia vietoj parduotuvej visiskai tokius pat maciau ir skirtumu tarp foto neradau, tai man rodos viskas gerai tuomet buvo.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 03 28, 22:19)

Tikrai tirai yra. Gal daugiau vis tik rinkinių, bet yra ir pavienių. Ir čia, SM, esu mačiusi neoriginalius pardavinėjant (skelbine nebuvo parašyta nei kad originalūs, nei kad ne).
Atsakyti
Aš pati nesusidūrus, bet kad ecotools padirbinėja, tai faktas. Ebay po porą $ galima rast visokius rinkinius, bet skaičius esu, kad šiurkštūs, nelygiai "pakirpti" tie šepetėliai. Aišku, kai kam ir patys ecotools nėra tobuli (nors neblogi šiaip jie visai), bet "padielkų" tikrai yra.
Atsakyti