Parekomenduokit šepetuką, kuris tiktų skystam paakių concealeriui išsklaidyt

QUOTE(liepsnelee @ 2014 04 02, 14:21)
Man tiek skystam, tiek kreminiu, tiek biriam maskuokliui pats paciausias sepetelis yra Everyday Minerals 'jumbo eye kabuki' (ju dvieju dydziu yra, tai tas didysis).
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 02, 16:35)
Man tiek skystam, tiek kreminiu, tiek biriam maskuokliui pats paciausias sepetelis yra Everyday Minerals 'jumbo eye kabuki' (ju dvieju dydziu yra, tai tas didysis).
pritariu, ir man jis paciausias!
Mergaitės, koks šepetėlis geriausias viršutinei akies linijai? Kalbu apie dažymą pieštuku ir gražios linijos pakoregavimą šepetėliu

QUOTE(pringle @ 2014 04 16, 11:57)
Mergaitės, koks šepetėlis geriausias viršutinei akies linijai? Kalbu apie dažymą pieštuku ir gražios linijos pakoregavimą šepetėliu 

EcoTools Flat Eyeliner
QUOTE(mamulioka @ 2014 04 02, 14:41)
pritariu, ir man jis paciausias!
Ar as kazka maisau, ar jis tik ne seseliam skirtas?
QUOTE(lindrukas @ 2014 04 16, 21:29)
Ar as kazka maisau, ar jis tik ne seseliam skirtas?
Seseliam, bet tam reikalui man jis ir nepatogus, ir per didelis, ir siaip toks kazkoks netinkamas (gal pati forma man neseselisko sepetelio). O vat maskuokliui jis nerealus.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 02, 17:35)
Sitas?

QUOTE(flexy @ 2014 04 17, 12:07)
Sitas, mazasis 'eye kabuki junior' vadinas
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 17, 04:11)
Seseliam, bet tam reikalui man jis ir nepatogus, ir per didelis, ir siaip toks kazkoks netinkamas (gal pati forma man neseselisko sepetelio). O vat maskuokliui jis nerealus.
Man irgi jis visai ne seseliams skirtas atrodo

O jus ji su kokiais kitais sepeteliais maskuoklio galit palygint? As ecotools turiu, tai arba jis man netinka arba isties nekoks yra... Per daug suspausti tie plaukeliai, skystas concealeris dryziais kazkokiais dengias. Tai kol kas tapsnoju pirstais

QUOTE(lindrukas @ 2014 04 17, 19:01)
Man irgi jis visai ne seseliams skirtas atrodo
O jus ji su kokiais kitais sepeteliais maskuoklio galit palygint? As ecotools turiu, tai arba jis man netinka arba isties nekoks yra... Per daug suspausti tie plaukeliai, skystas concealeris dryziais kazkokiais dengias. Tai kol kas tapsnoju pirstais

Palygint tik su ploksciais maskuoklio sepeteliais galiu, bet man tokie isvis nepatinka, niekad graziai nepasidazydavau. Esu bandzius Sigma ir Tarte (sis buvo dvipusis, viena puse plokscia, kita pukuota uztvirtinimui pudra). Gal dar kazka bandzius, bet nepamenu. Bet kuriuo atveju, tai visiskai nesulyginami jie man.
Sveki, kviečiu pažiūrėti mano video apie makiažo šepetėlius
gal kažkam bus naudingas
https://www.youtube....h?v=cp_Y0DgrGW0

https://www.youtube....h?v=cp_Y0DgrGW0