Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

ecotools

Laba diena smile.gif

gal kuri galėtų patarti, ar toks rinkinukas tiktų pradedančiajai? 4u.gif ir ar būtų galima šepetėlį pudrai pritaikyti bronzantui ar skaistalams? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite man patarti - noriu pirkti Real Technics sepeteliu rinkinukus, neapsisprendziu - kuriuos nusipirkti,
user posted image
user posted image
user posted image

dar matau Coastal scients siuo metu nebloga kaina rinkinio, ka jusu nuomone geriau nusipirkti, patarkit blush2.gif nes nieko gero neturiu, pasene mano sepeteliai, turiu tik gera Kabuki sepeteli is Coastal scients..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 03, 15:53)
Laba diena,

Parekomenduokit Sigmos šepetėlį, kuris tiktų tiek skaistalams tiek kontūravimui. Noriu vieno universalesnio. Gal F40 tiktų?

F05

QUOTE(*moon* @ 2013 03 03, 16:02)
As tai siulyciau F05 ziauriai fainas jis man ir labai patogus savo dydziu  thumbup.gif bet tik todel kad nemegstu skersai kirstu  smile.gif

pirkau F40 (skersai kirstą spec skaistalam) ir F05 kontūravimui. F40 gal tik porą kartų išbandžiau nepatiko visai. F05 man tiek kontūravimui, tiek skaistalam galma sakyt tobulas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū patarusioms 4u.gif Imu tada F05, nes ir man pasirodė video pažiūrėjus, kad patogiau turėtų būti nei kirstas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ailada @ 2013 03 05, 15:31)
Sveikos, gal galite man patarti - noriu pirkti Real Technics sepeteliu rinkinukus, neapsisprendziu - kuriuos nusipirkti.

Labai sunku patarti, nes nelabai žinom kokių šepetėlių jums reikia smile.gif
Iš tų visų RT rinkinių išrankiojus po kelis, būtų galima pasidaryt vieną normalų biggrin.gif
Nors apie akių šepetėlius nebuvo labai daug gerų atsiliepimų, pati nebandžiau, todėl plačiau ir nekomentuosiu.
Jei jus tenkina Coastal Scients kokybė, tai pagal kainą ir šepetėlių gausumą tikrai apsimoka tą rinkinuką pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ailada @ 2013 03 05, 15:31)
Sveikos, gal galite man patarti - noriu pirkti Real Technics sepeteliu rinkinukus, neapsisprendziu - kuriuos nusipirkti,
user posted image
user posted image
user posted image

dar matau Coastal scients siuo metu nebloga kaina rinkinio, ka jusu nuomone geriau nusipirkti, patarkit  blush2.gif  nes nieko gero neturiu, pasene mano sepeteliai, turiu tik gera Kabuki sepeteli is Coastal scients..
user posted image

Sveiki, ir Real Technics turiu tik veidui sepetelius jie sintetiniai minksti kai kurie labiau pavyke, kai kurie maziau bet aplamai neblogai atlieka savo darba, turiu dar ta visa rinkinuka is Coastal Scents - tikrai vertas demesio rinkinukas jame yra visko ko tik jums gali prireikti ir veidui sepeteliai - pudrai sausai/skystai, skaistalams ir t.t., akims visas reikiamas rinkinys. Patarciau jums imti rinkinuka is Coastal Scents, mano manimu jums budu pats geriausias variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 03 05, 19:30)

QUOTE(Angy* @ 2013 03 05, 22:07)

Labai ačiū merginos už patarimus - jūsų patarimai man beveik padėjo apsisprest 4u.gif surizikuosiu gal su Coastal scients 4u.gif
Atsakyti
gal turite sigma f35 šepetėlį highlighteriui? ar jis tiktų ir skaistalams?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 03 12, 21:20)
gal turite sigma f35 šepetėlį highlighteriui? ar jis tiktų ir skaistalams?

As ji turejau kazkada, bet pardaviau neprilipo jis man kazkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2013 03 12, 21:42)
As ji turejau kazkada, bet pardaviau neprilipo jis man kazkaip  g.gif

dėl ko? žiūrėjau atsiliepimus, pasirodė, kad labai didelis ir kotas ilgas g.gif
Atsakyti
http://grupinis.lt/V...term=2013-03-13

4u.gif
Atsakyti
jauciu kiniskas uz 3baksus rinkinys, nes tokio kainos....
Atsakyti