Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(*moon* @ 2013 02 28, 18:22)
Man irgi tas sigma visiskai nevykes  doh.gif Aciu turbut si teks ir imti  smile.gif
Beje noriu labai pagirti Mac 228  thumbup.gif

Galima plačiau apie MAC 228 ?
Kam naudojat? jis toks mažiukas ane?
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 02 28, 19:05)
Galima plačiau apie MAC 228 ?
Kam naudojat? jis toks mažiukas ane?

Aha maziukas jis toks ypac tinka preciziskam akiu makiazo atlikimui, ypac patogu tepti vidiniams bei isoriniams kampuciams, apatinei linijai. Taip pat idealus kieno mazos akys, nes dauguma dideli tokio tipo sepeteliai, nors mano akys nera mazos, bet bent jau minetas sigma man per didelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 02 28, 18:18)
As imciau 239 smile.gif Lygiai taip pat po Sigma E55 nusipirkau, nes Sigma men per didelis buvo, tai MAC ir plonesnis, ir mazesnis smile.gif

drinks_cheers.gif aš ir po sigmos mac 239 nupirkau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, sepeteliai ir kosmetika mano tema tiek visko isbandziau smile.gif . Is to, ka turiu labiausiai patinka Coastal Scents sintetinis stai toks http://www.coastalsc...hes/br-110.html, jis tinka kaip mineralinej pudrai taip is skystai, taip pat labai panasus i ji is Sedona Lace irgi sintetiniai ir minkstuciai, tik neziurekit i sintetinius is Sigmos per kietas jis tikrai, sunku paskirstyti juo bet kuri produkta. Kas liecia MAC sepetelius, na kokybe jie nera geresni uz Sigma, o kaina ju vos ne kaip Shu Ueamura japoniskos kosmetikos, nor tie ir anie pagaminti Japonijoje Shu Uemura kiek malonesni ir kokybe ju atrodo geresne, bet ir jie tiek neverti tikrai. Eco tools sereliai per minksti kiek pudrai skirti sepeteliai tiek is seseliams, o Real Techniques manau skonio reikalas, man asmeniskai juos patogiau naudoti skaistalams ir kreminej pudrai. Dar is sepeteliu man visai patinka BH kosmetikos, kaina yra zymiai mazesne uz MAC, bet funkcionalumas ir kokybe kai kuriu sepeteliu tikrai geresne uz MAC.
Beje is kur jus siunciates Real Techniques sepetelius? As siunciausi is UK elektronines parduotuves, veliau radau zymiai pigiau Iherb (http://www.iherb.com/search?kw=real%20techniques%20by%20samantha%20chapman#none)
Atsakyti
QUOTE(Angy* @ 2013 03 02, 04:08)
.Kas liecia MAC sepetelius, na kokybe jie nera geresni uz Sigma, o kaina ju vos ne kaip Shu Ueamura japoniskos kosmetikos, nor tie ir anie pagaminti Japonijoje Shu Uemura kiek malonesni ir kokybe ju atrodo geresne, bet ir jie tiek neverti tikrai.

man tai mac žymiai geresni už sigma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 02 kovo 2013 - 09:24
QUOTE(style18 @ 2013 03 02, 10:23)

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif Pati siuo metu po truputi bandau keisti sepetelis is sigmos i mac 4u.gif Bet tik akims, veidui tikrai yra puikiu is sigmos, pvz kaip konturavimo ar pudros labai mano mylimi wub.gif O vat akims is sigmos tai man tik vienintelis prilipo E45 ir antakiu dar pusetinas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2013 03 02, 11:24)
Visiskai sutinku  drinks_cheers.gif Pati siuo metu po truputi bandau keisti sepetelis is sigmos i mac  4u.gif Bet tik akims, veidui tikrai yra puikiu is sigmos, pvz kaip konturavimo ar pudros labai mano mylimi  wub.gif O vat akims is sigmos tai man tik vienintelis prilipo E45 ir antakiu dar pusetinas  g.gif

aš veidui nesu turėjusi, bet akių man labai skiriasi. Koks pudrai jums patinka iš sigmos? jūs nežinot ar amazon.com mac originalios prekės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 02 kovo 2013 - 11:34
QUOTE(style18 @ 2013 03 02, 10:23)

Manau tai skonio reikalas, man ju kokybe atrodo labai panasi, tik keli sepeteliai akims preciziskiau surinki is MAC ne Sigma pvz. populiarusis 217, bet jie irgi slenka, ypac naturaliu sereliu bei "bado" oda, kieno oda maziau jautri, tai zinoma ne problema, bet jei rinktis tuos, kuriu kokybe pranoksta uz kaina, tai butu sintetiniai Sedona Lace (ypac pigiai galima isigyti per black friday ispardavimus)jie minksti, puikiai atlieka savo darba ir nebado odos, taip pat sintetiniai is Coastal Scents.
Dar karta pakartosiu, kad tai skonio reikalas, kas patinka man gali nepatikti kitam, dalinuosi savo patirtimi gal kam pravers. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angy* @ 2013 03 02, 13:57)
Manau tai skonio reikalas, man ju kokybe atrodo labai panasi, tik keli sepeteliai akims preciziskiau surinki is MAC ne Sigma pvz. populiarusis 217, bet jie irgi slenka, ypac naturaliu sereliu bei "bado" oda,

mano mac nesišeria skirtingai nei sigma ir odos nebado. Kodėl jūs sakot, kad mac šeriasi kaip ir sigma? Pagal atsiliepimus užsienio forumuose labiau šeriasi sigma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 02 kovo 2013 - 13:11
QUOTE(style18 @ 2013 03 02, 12:31)
aš veidui nesu turėjusi, bet akių man labai skiriasi. Koks pudrai jums patinka iš sigmos? jūs nežinot ar amazon.com mac originalios prekės?

Pudrai turiu F30 jis toks dickis bet fainas labai minkstutis toks wub.gif wub.gif wub.gif Bei F05 labai patenkinta thumbup.gif Idealus konturavimui thumbup.gif
Turejau ir F80, nepatiko, pardaviau, sunkiai ji isplauti budavo, nes daug pudros sugerdavo doh.gif
Del amazon tai nzn nesu pirkus niekada g.gif Visad perku tik is ofiacialaus, tada esu 100% garantuta originalumu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 02 kovo 2013 - 14:31
O del serimosi, tai akims man nei mac nei sigma nesiseria, veidui gal ir iskrenta vienas kitas plaukelis, bet serimuosi nepavadinciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 03 02, 12:31)
jūs nežinot ar amazon.com mac originalios prekės?

Originalios, bet reiketu ziuret dar ir kas siuntejas.

QUOTE(*moon* @ 2013 03 02, 15:29)
O del serimosi, tai akims man nei mac nei sigma nesiseria, veidui gal ir iskrenta vienas kitas plaukelis, bet serimuosi nepavadinciau  g.gif

Man akims sepeteliai ne, bet veidui, tai MAC oho kaip seresi doh.gif Ir bent man per siukstus jie, Sigma svelnesni. O siaip as irgi is tu, kam Sigma uz MAC labiau patinka. 4u.gif
Atsakyti