Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2013 01 22, 22:57)
na,tu pavarai lotuliukas.gif man kartais norisi už tokius klausimus va taip- gun_bandana.gif  lotuliukas.gif

as sugebu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2013 01 22, 20:59)
aciu, nes labai jau nestandartas mes su tavo mama, Bepigu monekenem su 90 60 90, na plius minus 5 cm, bet kai sitaip per dydzius sokineji, tai ne sprendima paciai priimt sunku, bet neviltis ima, plius dar kai ugis 182 g.gif  pabandykit ka issirinkt, kad grazu, nebrangu ir t.t. butu doh.gif
Gafsa prasom nepykti cia , negadink profes ivaizdzio doh.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Įvaizdis fignia doh.gif Pati subinę 12cm storesnę už viršų turiu unsure.gif
Bet,kai pati nusprendi,tada ilgiau galvoji prieš tai,ir didesnė tikimybė,kad pataikai ax.gif
Atsakyti
pasigirsiu ir as savo super siltais batais pirktais per taure
http://www.sierratra...-women~p~4819y/

atsidziaugti negaliu- labai minksti, lengvi ir svarbiausia silti. Tik mazinti gal 1 dydziu, tai truputi pirstai remiasi, bet kadangi neodiniai ir medziaga pasitempia- tai vaikscioti galima smile.gif
Atsakyti
Gafsa, o kas per pardė pėdkelnių totorių gatvėj? biggrin.gif Vilnietė, bet nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites zinau, daug kas pirko sia suknele, kaip jos dydziai ? ar juosmuo ne labai aukstai gaunasi ?

http://www.landsend....~238205_59.html
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 01 22, 20:35)
nu-tu-duodi blink.gif
Taigi iš Gedo pr. einant Totorių gatve link KAM'o po deš puse yra tokia parduotuvikė nuo amžiųamžinųjų,šeimos verslas turbūt,nes dirba lyg šeima,kartais pardavinėja toks vyras biggrin.gif
Asortimentas puikusis,plius-jie labai gerai  orientuojasi ko ir kiek ,ir kokių dydžių turi,mygom suranda ko reik ax.gif nuo studijų laikų ten užsuku...

QUOTE(Eleina @ 2013 01 22, 21:31)
Gafsa, o kas per pardė pėdkelnių totorių gatvėj? biggrin.gif Vilnietė, bet nežinau biggrin.gif

Einu,nusišausiu gal hi.gif
Atsakyti
Sierra dedu su koduku RDG6944J 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 01 22, 22:49)
Sierra dedu su koduku RDG6944J    4u.gif

Aciu, luktelkit keleta minuciu, noriu prisijungti.
Atsakyti
Grizau namo pasiganius. Kiba panos pasiuntet musu pakrantei ledo gabala koki ? Lauke -6 blink.gif Gerai, kad nesninga fear.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 01 22, 23:49)
Sierra dedu su koduku RDG6944J    4u.gif

palaukit 15-20 min. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2013 01 22, 21:59)
aciu, nes labai jau nestandartas mes su tavo mama, Bepigu monekenem su 90 60 90, na plius minus 5 cm, bet kai sitaip per dydzius sokineji, tai ne sprendima paciai priimt sunku, bet neviltis ima, plius dar kai ugis 182 g.gif  pabandykit ka issirinkt, kad grazu, nebrangu ir t.t. butu doh.gif
Gafsa prasom nepykti cia , negadink profes ivaizdzio doh.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

gal padesiu ax.gif mano 105-94-106, tai visad perku 12. Tai visi stebisi kaip dydi pataikau mirksiukas.gif kazkada pradzioje pirkimo buvau atsisiuntusi 14, tai teko nest pas siuveja. Sakyciau jums gal 14 reiktu ax.gif
Atsakyti
Gerdulka, gali nelaukti, dydzio mano nera sad.gif
Atsakyti