Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(proksi @ 2013 01 22, 21:34)
Mergaites zinau, daug kas pirko sia suknele, kaip jos dydziai ? ar juosmuo ne labai aukstai gaunasi ?

http://www.landsend....~238205_59.html

Turiu. Dydziai, na, kaip Landsendo, didinta kazkiek. Bet kad as jau pripratus 2 dydi pirkt, tai ir nezinau ka pasakyt smile.gif. Liemuo vietoj. Miela suknute bus vasarai, ypac atostogu metu wub.gif.

QUOTE(Gafsa @ 2013 01 22, 21:35)
Einu,nusišausiu gal hi.gif

Pilnatis jau beveik. As visai be plionkes, stengiuos tylet, kad namie audros nebutu biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 01 23, 00:33)
Turiu. Dydziai, na, kaip Landsendo, didinta kazkiek. Bet kad as jau pripratus 2 dydi pirkt, tai ir nezinau ka pasakyt smile.gif. Liemuo vietoj. Miela suknute bus vasarai, ypac atostogu metu wub.gif.
Pilnatis jau beveik. As visai be plionkes, stengiuos tylet, kad namie audros nebutu biggrin.gif.

o paprastai koki dydi perki S ?
Atsakyti
Merginos kiek matau Lansend nuolaideliu jokiu daugiau nebera?
Atsakyti
Sveiki, gal susidurete ar cia orginali parduotuve ir ar is cia uzsakinejate http://edhardyshop.com/? Beja neradau siuntimo mokescio Jav ribose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 22, 21:52)
Grizau namo pasiganius. Kiba panos pasiuntet musu pakrantei ledo gabala koki ? Lauke -6  blink.gif  Gerai, kad nesninga  fear.gif

Jei pasiųstume, -16 būtų bigsmile.gif.

QUOTE(proksi @ 2013 01 22, 22:39)
o paprastai koki dydi perki S ?

LT S, per PLACIAUSIA vieta 93, krutines apimtis ~88, pečių nežinau. Sukneles medžiaga kaip plonas senobinis kartūnas, be pamusalo, su kisenem. Kas dar?- ilgis aplink kelius, gal truputį aukščiau su 169 ūgiu 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 01 22, 21:53)
OMG, iskepciau  biggrin.gif bet kaip skiriasi kunai, ar kraujotaka, nzn nuo ko cia priklauso..as varineju su dzinsais ant nuogu koju, plonu megztiniu ant nuogo kuno, na staniko  biggrin.gif ir tada jau striuke , bet tikrai ne goose  biggrin.gif kepuriu niekad nenesioju... smile.gif

pabandziau save isivaizduoti tokiu kaip dabar oru tik tiek teapsirengus... swoon.gif prisirengiu tiek, kad geriau jau nebepasakosiu... doh.gif
kaip as nuosirdziai pavydziu tokiems karsto kraujo zmonems... kad man nors laseli jusu siltumo...

QUOTE(joda @ 2013 01 22, 22:22)
pasigirsiu ir as savo super siltais batais pirktais per taure
http://www.sierratra...-women~p~4819y/

atsidziaugti negaliu- labai minksti, lengvi ir svarbiausia silti. Tik mazinti gal 1 dydziu, tai truputi pirstai remiasi, bet kadangi neodiniai ir medziaga pasitempia- tai vaikscioti galima  smile.gif

kazin visi Khombu modeliai tokie silti?
as kazkaip visada bijojau tos sintetikos bato viduje, bet matyt be reikalo....

QUOTE(Taurė @ 2013 01 22, 22:52)
Grizau namo pasiganius. Kiba panos pasiuntet musu pakrantei ledo gabala koki ? Lauke -6  blink.gif  Gerai, kad nesninga  fear.gif

TIK -6... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 01 22, 22:50)
pabandziau save isivaizduoti tokiu kaip dabar oru tik tiek teapsirengus...  swoon.gif 

Užšalčiau tik išėjus pro duris scare.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 01 22, 20:53)
OMG, iskepciau  biggrin.gif bet kaip skiriasi kunai, ar kraujotaka, nzn nuo ko cia priklauso..as varineju su dzinsais ant nuogu koju, plonu megztiniu ant nuogo kuno, na staniko  biggrin.gif ir tada jau striuke , bet tikrai ne goose  biggrin.gif kepuriu niekad nenesioju... smile.gif

ir as taip dabar drinks_cheers.gif Kepure is vis uzsidedu tik jei su vaikais po lauka, o jei kur i miesta, nereikia man jos visai biggrin.gif Striukes is vis danziausiai nesisegu, jei tik is masinos iki parduotuves ar pan. irnesakyk.gif
Kazkaip po antro gimdymo karstesne pasidariau, nes anksciau irgi visada saldavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 01 23, 00:06)
Užšalčiau tik išėjus pro duris scare.gif biggrin.gif

100 %... doh.gif

QUOTE(Pum@ @ 2013 01 23, 00:12)
ir as taip dabar drinks_cheers.gif Kepure is vis uzsidedu tik jei su vaikais po lauka, o jei kur i miesta, nereikia man jos visai biggrin.gif Striukes is vis danziausiai nesisegu, jei tik is masinos iki parduotuves ar pan. irnesakyk.gif
Kazkaip po antro gimdymo karstesne pasidariau, nes anksciau irgi visada saldavau  doh.gif

man net isivaizduoti baisu... doh.gif
jetus jetus, ir kur jus imat ta siltuma?
as nei po pirmo, nei po antro, anei po trecio gimdymo nepasiltejau.... biggrin.gif

idomu, kaip tokiu veilokiukiu siltumas? gal kas turit?
http://www.sorel.com...default,pd.html
tik bijau, kad tas kailis uzknistu...
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 01 23, 00:50)

kazin visi Khombu modeliai tokie silti?
as kazkaip visada bijojau tos sintetikos bato viduje, bet matyt be reikalo....

Pati nesitikejau kad tokie silti bus, nors ir buvo parasyta iki -20 F
Plius ir malonu kad l.lengvi
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 01 22, 23:20)
100 %...  doh.gif 
man net isivaizduoti baisu...  doh.gif
jetus jetus, ir kur jus imat ta siltuma?
as nei po pirmo, nei po antro, anei po trecio gimdymo nepasiltejau....  biggrin.gif

As save dar nelabai jau ir karsta laikau biggrin.gif Pamatytumet kaip MB namie vaiksto, o as tipo drebu doh.gif Man kazkoks atvirkstinis variantas. Namie man salta, lauke silta, o MB namie su sortukais laksto, o va i lauka ir kepure uzsideda, ir striuke uzsisega lotuliukas.gif Tai kaip cia dabar yra nesuprantu g.gif
Atsakyti
dedu Levis 4u.gif

Manouche, aciu, bet apsieisiu ir su -6. Si ziema grynas ruduo, tai dabar gavom soko doze su tiek minuso blink.gif
Atsakyti