Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

o kaip su teva batu dydziais? Gal kas gyvai turit ir galit pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 01 22, 20:49)
pabandziau save isivaizduoti tokiu kaip dabar oru tik tiek teapsirengus...  swoon.gif  prisirengiu tiek, kad geriau jau nebepasakosiu...  doh.gif
kaip as nuosirdziai pavydziu tokiems karsto kraujo zmonems... kad man nors laseli jusu siltumo...

uztai karscio pernest negaliu...kai buvo 2010 karstoji vasara, tai guledavau namie ant zemes ir gaudydavau ora kaip zuvis ismesta i kranta doh.gif lotuliukas.gif Bet siaip jum salcmirem tikrai nuosirdziai nepavydziu 4u.gif
Atsakyti
Gal pasikartosiu, bet Kaip su LEvis dydziaiz? Dar niekad MB neuzsakinejau dzinsu, nesinori prasaut. Aciu atsakusioms 4u.gif
Atsakyti
labas, gal koki sierros koduka turime? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2013 01 23, 09:38)
Gal pasikartosiu, bet Kaip su LEvis dydziaiz? Dar niekad MB neuzsakinejau dzinsu, nesinori prasaut. Aciu atsakusioms 4u.gif

A tiek sau, tiek B pirkau pagal lentele, atitiko 4u.gif Su 100 per liemeni pirkau vyrui 36w, ugis jos apie 188, tiko 34 ilgis 4u.gif Gal pades 4u.gif
Atsakyti

As pirkau pagal ju lentele, tai vyrui buvo per dideli ax.gif Reiketu minimum vienu dydziu mazesnius imti
Atsakyti

mums atitinka kitus turimu dzinsu dydzius..
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 01 23, 11:17)
uztai karscio pernest negaliu...kai buvo 2010 karstoji vasara, tai guledavau namie ant zemes ir gaudydavau ora kaip zuvis ismesta i kranta  doh.gif  lotuliukas.gif Bet siaip jum salcmirem tikrai nuosirdziai nepavydziu 4u.gif

nu as save laikau salcmire biggrin.gif bet negaliu pakesti prisirengimo doh.gif negaliu detis po dzinsais pedkleniu ir keliu megztiniu doh.gif kazkaip nesusalau dar, kepure nesioju, o va vasara man kaifas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 01 23, 10:18)
nu as save laikau salcmire  biggrin.gif  bet negaliu pakesti prisirengimo  doh.gif negaliu detis po dzinsais pedkleniu ir keliu megztiniu  doh.gif kazkaip nesusalau dar, kepure nesioju, o va vasara man kaifas  lotuliukas.gif  thumbup.gif

man tas pats.. nekenciu prisirengimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 01 23, 08:21)
man tas pats.. nekenciu prisirengimo  schmoll.gif

aha, as taip pat...o ypac nekenciu visokiu golfu, niekad nenesioju...vienintelis kuris neerzina, tai tas merino is Bonton biggrin.gif nes kaklas toks laisvas gana...bet ir tai -deviu tik i lauka, patalpoj erzina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 01 23, 10:03)
o kaip su teva batu dydziais? Gal kas gyvai turit ir galit pakomentuoti?

teva sporbatukus pirkau vyrui - 8 dydis butu kokiai 39 kojai, o 10 dydis - kokiai 42 manau, nes maniskio koja 41 dydis ir 10 dydis biski didokas.
Papildyta:
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 22, 23:38)
Sveiki, gal susidurete ar cia orginali parduotuve ir ar is cia uzsakinejate http://edhardyshop.com/? Beja neradau siuntimo mokescio Jav ribose  4u.gif

edhardey geresnes kainos duoda modnique atrodo - nes suknele emiau, palyginus su sios parduotuves kainosm, tai ju sail kainos labai ausktos.
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 01 23, 08:15)
labas rytas,

kaip as noriu situ sorel batu.. Kai kainavo 100$ tai nepirkau.. galvoju gal dar papigs, o dabar pigiau 140$  nematau..
user posted image

Čia pigiau - 91$ : http://www.sierratra...;colorFamily=01
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geraszmogus: 23 sausio 2013 - 11:16