o kaip su teva batu dydziais? Gal kas gyvai turit ir galit pakomentuoti?
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 01 22, 20:49)
pabandziau save isivaizduoti tokiu kaip dabar oru tik tiek teapsirengus...
prisirengiu tiek, kad geriau jau nebepasakosiu...
kaip as nuosirdziai pavydziu tokiems karsto kraujo zmonems... kad man nors laseli jusu siltumo...

kaip as nuosirdziai pavydziu tokiems karsto kraujo zmonems... kad man nors laseli jusu siltumo...
uztai karscio pernest negaliu...kai buvo 2010 karstoji vasara, tai guledavau namie ant zemes ir gaudydavau ora kaip zuvis ismesta i kranta

Gal pasikartosiu, bet Kaip su LEvis dydziaiz? Dar niekad MB neuzsakinejau dzinsu, nesinori prasaut. Aciu atsakusioms

labas, gal koki sierros koduka turime?

QUOTE(lori30 @ 2013 01 23, 09:38)
Gal pasikartosiu, bet Kaip su LEvis dydziaiz? Dar niekad MB neuzsakinejau dzinsu, nesinori prasaut. Aciu atsakusioms 

A tiek sau, tiek B pirkau pagal lentele, atitiko

As pirkau pagal ju lentele, tai vyrui buvo per dideli

mums atitinka kitus turimu dzinsu dydzius..
QUOTE(pumpica @ 2013 01 23, 11:17)
uztai karscio pernest negaliu...kai buvo 2010 karstoji vasara, tai guledavau namie ant zemes ir gaudydavau ora kaip zuvis ismesta i kranta
Bet siaip jum salcmirem tikrai nuosirdziai nepavydziu 

nu as save laikau salcmire

QUOTE(Liusii @ 2013 01 23, 10:18)
nu as save laikau salcmire
bet negaliu pakesti prisirengimo
negaliu detis po dzinsais pedkleniu ir keliu megztiniu
kazkaip nesusalau dar, kepure nesioju, o va vasara man kaifas

man tas pats.. nekenciu prisirengimo

QUOTE(happy @ 2013 01 23, 08:21)
aha, as taip pat...o ypac nekenciu visokiu golfu, niekad nenesioju...vienintelis kuris neerzina, tai tas merino is Bonton

QUOTE(happy @ 2013 01 23, 10:03)
o kaip su teva batu dydziais? Gal kas gyvai turit ir galit pakomentuoti?
teva sporbatukus pirkau vyrui - 8 dydis butu kokiai 39 kojai, o 10 dydis - kokiai 42 manau, nes maniskio koja 41 dydis ir 10 dydis biski didokas.
Papildyta:
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 22, 23:38)
Sveiki, gal susidurete ar cia orginali parduotuve ir ar is cia uzsakinejate http://edhardyshop.com/? Beja neradau siuntimo mokescio Jav ribose 

edhardey geresnes kainos duoda modnique atrodo - nes suknele emiau, palyginus su sios parduotuves kainosm, tai ju sail kainos labai ausktos.
QUOTE(happy @ 2013 01 23, 08:15)
labas rytas,
kaip as noriu situ sorel batu.. Kai kainavo 100$ tai nepirkau.. galvoju gal dar papigs, o dabar pigiau 140$ nematau..

kaip as noriu situ sorel batu.. Kai kainavo 100$ tai nepirkau.. galvoju gal dar papigs, o dabar pigiau 140$ nematau..

Čia pigiau - 91$ : http://www.sierratra...;colorFamily=01