Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(klaudi @ 2013 01 25, 09:05)
Labas rytas, kokios geros zinios, o Kaunas gavo dezuciu? ax.gif  smile.gif

Gavo, tik nespejo sudorot visko unsure.gif Apsiprekinot, merginos, kaip per kaledas doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Stepė @ 2013 01 25, 09:43)
nemuškit, mano ten vienas mažyyyyyyyyytis daiktelis, kitą savaitę bus kitas mažyyyyyyyyytis. Abu jau apmokėti, bet pasiimsiu abu kartu kitą savaitę, ar gerai?  4u.gif nu jie tikrai mažyčiai

zinokit, su tais mazyciais kaip tik daugiau vargo mirksiukas.gif

Kaunieciu demesiui. Kadangi, kaip minejau, siunta ispudingo dydzio, isgeriu kava ir begu kraustyt likusiu dezuciu. Nuo 11 val. galit pradet skambet ir be laisku, susiziuresim ir taip smile.gif Bet be skambuciu nevaziuokit ax.gif
Ir prasysiu labai labai intensyviai atsiimineti, nes iskraustys mane is namu su visom smutkem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2013 01 25, 10:20)
Gavo, tik nespejo sudorot visko  unsure.gif Apsiprekinot, merginos, kaip per kaledas  doh.gif  lotuliukas.gif
zinokit, su tais mazyciais kaip tik daugiau vargo  mirksiukas.gif

Kaunieciu demesiui. Kadangi, kaip minejau, siunta ispudingo dydzio, isgeriu kava ir begu kraustyt likusiu dezuciu. Nuo 11 val. galit pradet skambet ir be laisku, susiziuresim ir taip  smile.gif Bet be skambuciu nevaziuokit  ax.gif
Ir prasysiu labai labai intensyviai atsiimineti, nes iskraustys mane is namu su visom smutkem  lotuliukas.gif

Nesuper atbildesiu po 15.00 pas tave siandien, gali sukraut maniskia siuntele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2013 01 25, 09:09)
Nu tikrai ne feee.... schmoll.gif Turiu ,labai grazi wub.gif ,tik mazinta.

Labai domina ta Kirsty suknytė. Pakomentuokite plačiau, ar imti dydžiu didesnę ? Šiuo metu yra XS ir M dydžiai. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 24, 20:55)
O be nuorodų tai čia kaip, pavadinimas, aprašymais? biggrin.gif
Nu, kad žinoti kitąkart.. tongue.gif

Aš irgi vyriškiui pirmąkart paėmiau..

na buvo kodas, dydis blush2.gif bet nuorodos ne smile.gif

Smagios zinios del Kauno thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2013 01 25, 09:20)
Kaunieciu demesiui. Kadangi, kaip minejau, siunta ispudingo dydzio, isgeriu kava ir begu kraustyt likusiu dezuciu. Nuo 11 val. galit pradet skambet ir be laisku, susiziuresim ir taip  smile.gif Bet be skambuciu nevaziuokit  ax.gif
Ir prasysiu labai labai intensyviai atsiimineti, nes iskraustys mane is namu su visom smutkem  lotuliukas.gif

super... sulaukiu 11h ,skambinu ir atvaziuoju..
Atsakyti
Sveikos,

būčiau labai labai dėkinga, jei kuri atsiūstumėt Nesuper telefoną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2013 01 25, 10:09)

As cia gal ne taip issireiskiau, ji tiesiog labai trumpute ir man tokia netiktu, kai platus klubai, bet dailute wub.gif
Atsakyti
mergaites, o kazin Macys be to JANMEN koduko yra dar koks nors? g.gif
Atsakyti
O mergaites koks dabar sierra kodukas yra? Noreciau paziuret kiek batukam taiko nuolaida mergaitei unsure.gif Nes imete man reikiama dydi ir columbia.com su 20 proc gera kaina iseina, bet sierra gal dar geriau butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 01 25, 09:18)
Ateisiu gyvai ziuret, kaimynkos gal net, nes as ir silainiuose  ax.gif

aga ,prasom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2013 01 25, 09:09)

Man ta suknele nerealiai grazi,varvinu i ja seile jau visa menesi blush2.gif
Tai jeigu ji mazinta, tai man, nesiojanciai S, reiktu imti M? Ane? g.gif
Koki dydi jus turit su kokiai ismatavimais? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilione: 25 sausio 2013 - 09:54
QUOTE(bbiitute @ 2013 01 25, 09:01)
thumbup.gif  zinios  thumbup.gif  kada Alytus zada turerti  blush2.gif

Greiciausiai rytoj 4u.gif
Alytaus greiciausiai bus dvi dezes, tai nezinau ar Jasvita abi apsiims paimti ax.gif

QUOTE(jsmilgė @ 2013 01 25, 09:01)
Labas is ryto  mirksiukas.gif  Mergaites, tai gal ir Mazeikiu jau yra?  bigsmile.gif  ax.gif

taip yra 4u.gif

QUOTE(Noja78 @ 2013 01 25, 09:04)
anerita, ar as zalia? mama pirma karta pavedima dare, tai nezinau ar ji ten tikrai ji padare unsure.gif biggrin.gif

zalia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 25 sausio 2013 - 09:56